noldu hizli 106 mi alicaksn kardes arastrmami yapiosun ;)
yeternce mevzu karisik git ortalgi karstrck baska knu bul kndine .anlamiosan videolrda izledgn hiza ve yere kdr onde olan 106 EE 106 ;)
Printable View
ya olum zaten mevzu almış başını gidio sende biyandan saldırıosun :) bi videonn üstüne bukdr gelinmezki biz senle denerken rslerle 220 230 gördk bn sana dedimmi 260 a kdr sıksak ben seni geçerdim die denedğimz yere kadar konuştk sen 3 boy geçtim dedn bn sesimi çıkarttımmı burdada herkesin izledği ve erken basmann olmadğı videolrda gördüğümz hıza kadar ki hız ortalama 215 220 gbi 106nn sonlrı zatn ee önde gdio okdr :) doğrumu diilmi ?
bide eklemek istedim madem herkes rt yürürdü giderdi dio savunuo bu işin piiri insanda çok burda kimse yaşar ne güzel tünel yapmışsın öyle demio videolrı izlerken ....
kanka dogru tabi video var zaten :) erken basmış biraz ama olabilir neyse :)
rs mevzusuna gelince kanka vites atamadıgını senin bütün foruma duyurdum:)
zy fl i geçmiştir ama vites atamıştır inanırım dedim bunu sende biliyosun bizim içimizde kötülük yok kanka :) istersen 30 boy geç :) bu konularda en iyi 106 bilen adam olarak süleyman beye sormak lazım.:D:D:D:D:D:D:D
ayrıca 5 kesici gören bi 106 görmedm duymadım varmı knka :D
kanka süleyman tükiyenin en hızlı 106 bizde diodu ulan dedim kimmiş bu dedim bi tanıştır beni sülo dedim bu baktım bizim ufuk oo dedim sülo EK iyidir ama dedim en hızlısı bizde kanka dedim yok dedi :) en hızlı ufugunkiymiş dedi :):) sonra yok moruk ben ufuga sordum dedi en hızlısı sizinkiymiş dio :):):):)
yaşar sıkmayın canınızı ya..sizde benım gibi yapın en güzeli satıp kurtulmak kimseyle polemiğe girmek zorunda kalmıyorsun :D izliyorum gülüyorum geçiyorum ;)
Mamimakinenin verdigi um Gti vardı onda kısa falan yoktu oda giriyodu kesiciye orjinal sanziman ile cip filtre eksoz ince conta kapak ile
kısa şanzumanla olablr ama orjinal şanzumnla sanmıorum
İki aracada maşallah güzel yürümüşler EE106'nın sahibini tebrik ederim gerektiği gibi güzel yürümüş, Hak eden kazanmış.. Videolarda gayet net, İki araç sahibinede başarılarının devamını dilerim..
yanlış hatırlamıyorsam ek 648 plaka gti 14/60 la 5 kesici yapıyordu :)