User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
161 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 28ee106 & 35 rt 741

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 nmı var derdin var hiçbirinin ne specleri belli ne gidişleri
    2 çip 2 egzoz bile oluyor bazen

106 başka alem
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=yaşar;2737715]Özelden mesaj attım plakalar için bir bakıver kardeşim o mesaja
    Ben var olanı 2 kere söylüyorum alışkanlık olmuş
    Dün akşam söyledim o videoları sizin arkadaşlarınız istedi koymamı ben değil burda hem fikir olalım

gordum abi tmmdr
    bizden birinn istycgni sanmiorum ama videolrn konulmasina bsey demiorum eeyle olann konulmasi
    olmamis ek yla olanlara eywallah guzel denemelerdi speclerde yazilsaydi baslikta ee nn adi gecmeseydi konu daha gzel olurdu cunku deneme deneme diildi hep ee rt konusldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam arkadaslar adım fatih ee nın ılk sahıbıyım sımdı rt nın sahıbıyım yasr da ıs arkadasımdır ve arkadasları arkadasımdır dun aksam tam bır rezalettı samet kardesım ben bu hareketlerı cahıllıgıne verıyorum ve dun aksam bızımle ızlemeye gelen herkes aynı seylerı dusunuyo emın ol 4 te ve ya 5te gaz kesmek yenımı cıktı yoksa bu arkadaslar yanlısmı bıloyo ama ben yasar a kızıyorum bu konuda cunku sen 2. kornada gazla dın bız arkadayız yasarda gazladı bırakmadı sonra ne yaptın samet kardesım gaz kestın fakat vdıoları ızleyen herkes dıkkat ızlesın rt gecmeye baslarken cekım bıtıyo veya gaz kesılıyo okadar yoldan geldıgın ıcın yasar a sakın bısey deme cocuk cahıl bırak bısey deme kalbını kırma dedım.Bak samet kardesım rt plaka ee yı hersekılde gecer bu aracların ben cıgerını bılırım ama bu ısı bılen arkadaslarla gaz a erken cıkanla veya gaz kesenle degıl bız herzaman heryerde karsılasıcaz araba gecıcem dıye bu hareketlerın yapılması hem hem plakayı hem sahsıyetı karalar velhasıl samet kardes yanlısa dustun neysekı cekımler le kendı kendınızı ele verdınız he bırde son deneme yasar yasar ın koydugu vıdıo onu ben cektım ve yıne rt gercerken gaz kestın yolda arac yok sınırımden kapattım cekım ı sonra yasar ada bısey dıyemedım cunku bırebır sahıt oldum kardes sana bısey daha RT HER CEKIMINDE SENI GECIYO ISTER KABUL ET ISTER ETME HAZMETMEYI BILICEKSIN YADA OGRENICEKSIN AMA KURNAZLIK DEGIL ARABANA PARA HARCAYIP YURUTUCEKSIN HAKKINLA YOKSA BU CAMİADA HOS KARSILANMAZ BOYLE SEYLER
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet aygaz dan aldım lpg yi öyle denedik zaten benzine alsam geçer giderim ,neyin peşindesin paşam ?
    bişeyin peşinde değilim yalnış anladın üstat
    daha evvelden niyetli olduğum bi araçtı, gazlı ama güzel araçtır maşallah güzel günlerde binersin inşallah
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rt 97 model bal köpüğü s16 mı baska bi rt mi? =) videoyu acamadım o yuzden soruyorum..

S16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EE'Ye maşALLAH ''RT HER CEKIMINDE SENI GECIYO ISTER KABUL ET ISTER ETME HAZMETMEYI BILICEKSIN YADA OGRENICEKSIN AMA KURNAZLIK DEGIL ARABANA PARA HARCAYIP YURUTUCEKSIN HAKKINLA YOKSA BU CAMİADA HOS KARSILANMAZ BOYLE SEYLER'' YANLIŞ Video izledin sanırım burda önde RT nn gittiği video yok 2 de basıyosunuz 3 de çıkamıyosun 4 de çıkamıyosun 5 atsak geçerdim hesabı yapıyorsun kim o kadar sallak ki ? hadi öyle oldu önde bastı zaman basmasaydın nie bastın ? fabrikadaki EE yi çıkaran mühendiside getirsen bu saatten sonra izledimiz videoları değişitiremez herkeze iyi forumlar.
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

28 EE 106
    Misafir
    Alıntı S16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EE'Ye maşALLAH ''RT HER CEKIMINDE SENI GECIYO ISTER KABUL ET ISTER ETME HAZMETMEYI BILICEKSIN YADA OGRENICEKSIN AMA KURNAZLIK DEGIL ARABANA PARA HARCAYIP YURUTUCEKSIN HAKKINLA YOKSA BU CAMİADA HOS KARSILANMAZ BOYLE SEYLER'' YANLIŞ Video izledin sanırım burda önde RT nn gittiği video yok 2 de basıyosunuz 3 de çıkamıyosun 4 de çıkamıyosun 5 atsak geçerdim hesabı yapıyorsun kim o kadar sallak ki ? hadi öyle oldu önde bastı zaman basmasaydın nie bastın ? fabrikadaki EE yi çıkaran mühendiside getirsen bu saatten sonra izledimiz videoları değişitiremez herkeze iyi forumlar.
    ............

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray yakışıyormu kendinden 10-15 yaş büyük kişilerle bu tarz konuşmalar ?
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray yakışıyormu kendinden 10-15 yaş büyük kişilerle bu tarz konuşmalar ?
    Abi orda yaşı yazmıyo yazan kişinin ? yaşar abiye bişey yazmadım. küfür etmedim hakaret etmedim ? yanlış bişey dediysem k.bakmayın

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi orda yaşı yazmıyo yazan kişinin ? yaşar abiye bişey yazmadım. küfür etmedim hakaret etmedim ? yanlış bişey dediysem k.bakmayın
    fatih en az bizim yaşımızda belkide yaşça bizden büyük.küfür hakaret olmayabilir ama uslüp hoş değil
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih en az bizim yaşımızda belkide yaşça bizden büyük.küfür hakaret olmayabilir ama uslüp hoş değil
    Yaşı yazssaydı ona göre hitap ederdim abi dedim gibi orda yaş yazmıyor .

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah 2 aracada.

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e sımdı ılk vıdeolar ne son yasar abının vıdeo ne ??
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşı yazssaydı ona göre hitap ederdim abi dedim gibi orda yaş yazmıyor .
    Timingleri nasıl yatırırsan öyle gider senin 2 3 4 iyidir benim 4 5 iyidir bu işleri sen bilemezsin, kim salak demişsin salak sensin kendi kendini ele verme safff .
    Önde bastıgında sende basmasaydın diyorsun biz senin gibi kaşar değiliz kesmiyoruz,ama ayrıca belirtiyoruz, sen anlamazsın kalbin sürekli seviştiginden düzgünlük nedir anlaman uzun sürebilir .
    Eray mısın ibomusun ne dikimsin bilmiyorumda sana bu videodan giren çıkan birşey varmı ? samete 10 boy saplamışlar sana diyorsun sameti arıyorsun EE nin videoalrını koy diyen sen değilmisin kaşar ? kaç yaşındasın yavrum sen kaç tane 106 ya bindin ? yürüttügün arabalar neler ?millete knk nbr demekle olmuyor bu işler sokarım dalagına,yazdıgın yazılara dikkat et ben yaşar değilim otur oturdugun yerde 13 e hakandan vadeli aldıgın arabayı 16 ya verince milletin arabasını savunur olmuşsun az biraz daha konuşurusan görmedigin fotolarıda bulur koyarım EE nin,o zaman kim önde kim arkada anlarsın,millete yalakalık yapıpda parça takmıyoruz satmıyoruz emanet almıyoruz koçum biz,paramızı veriyoruz alıyoruz kaşarlık peşinde değiliz adam ol efendi ol ciğerini sökerim senin çok sinirliyim senin bu yazdıkalrına.

Ben fatih .samet sen yaşarın ekledigi viiideo için arabam şişti diyorsun değilmi ? ne şişmesi bizim kullandıgımız kaç tane 106 var kaç tane kullanan 106 cı dostlarımız var senin araç turbolumu şişsin ? 1.vitesde 14 dakka kesicide giden 106 gördüm ben bu memlketde o bile şişmiyor senin araç şişiyor ne kadar ilginç en son video içinde yorum yaz o oraya ama yakışanı yaz ek648 yazdıgını tescil etmedin demekki ek648 de bilmiyor bu işleri .
    ilk denemede otobanda ışıklar yoktu farları açtım ama yinede korktum onun için gaz kestim diyorsun ek648 çektigi video dönüşte önüme tır çıktı diyorsun yine gaz kesiyorsun,en sondan bir önceki mami abi beni sıkıştırdı diyorsun,en son video rampa aşagı denedigimiz eklenen videoda geçmeye başladıgımız anda gaz kesiyorsunama gaza erken oturdugun bütün videoları yüklüyorsun,araban gitmiyor demiyorum araban gidiyor maşallah ama yemiyor 5 vitesde devam etmiyorsun sana yol gösterenler kaşarlık ögretmişler başka birşey değil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araclara masallah kazasiz belasiz videolari izleyemiyorum. Ama yorumlara bakildiginda sikintili denemeler olmus sanirim, saglikli denemeler yapilmasi taraftariyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araclara masallah kazasiz belasiz videolari izleyemiyorum. Ama yorumlara bakildiginda sikintili denemeler olmus sanirim, saglikli denemeler yapilmasi taraftariyim.
    sağlıklıdeneme için saglıklı adam olması lazım,bize saglıklı gaz keseni denk geldi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sametle denedim hic oyle bir problem yasamadim aksam eve gittigimde merak ettim videolari bir izleyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı judgeGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişeyin peşinde değilim yalnış anladın üstat
    daha evvelden niyetli olduğum bi araçtı, gazlı ama güzel araçtır maşallah güzel günlerde binersin inşallah
    Başkan sende kusura bakma biraz gergin ortm idre edver
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rt 97 model bal köpüğü s16 mı baska bi rt mi? =) videoyu acamadım o yuzden soruyorum..
    bal köpüğü s16.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)