İZLEMİŞLER VİDEOYU GELMEDİLER:icon_tup:
Printable View
ghostrider özgün:D
ahhahahah ghostrider :D
maşallah allah nazardan saklasın :icon_tup:
MAşallah İsmail, araban süper bende o 1000rr la denedim bende böyle olmuyordu :D
Böyle denemeler olursa (f430vs) benide çağırırmısın telefonum olcak sende, görüşmek üzere iyi geceler :)
msupra cok guzel gidiyor masallah ama 1000 rr guzel bir 1000 rr gibi gitmiyor.
vışşşşş...msupra iyi gidiyo velle
600 ler baya yalan oldu ama videolar cok kotu. sagolsun gokhan ustam araba yapmakta oldugu kadar kameramanlikta iyi degil:)
mşllh. mşllh..
beklemene gerek yok ozgun egzoslu filtreli ve siki pilotlu bir 1000 rr nasil gittigini bilmen lazim.(tabi daha once motor kullandiysan)
Tolga 1000rr'cı arkadaşla bende denedim, gayet sıkı kullanıyor arkadaş emin olabilirsin, egzoz filtre de var, 1000lik bir motorun gitmesi gibi gidiyor maşallahı var :)
senle nasil oldu sinan
ben şu an sc6031 le 0.8 basıyorum ve elemanla 3. viteste 6k basıyorum 6k-7k dd arası yanımda gidiyor sadece sonra kopuyor, fark çok açılıyor sonuç olarak da, ve ismailin arabasının nasıl gittiğini çok iyi biliyorum geçmesi çok normal bence
açık ve net sölüorum idda ediosan sölemen gerekir sen 4 bitttiğinde 240~ olduğunu biliomusun peki ? hayır ben sana söliyim basıncı düşmüş eminim az gidio yada nosun basıncı düşmüş iddda li bişi olursa yeniden ayarlamak için üşenmem gece 4 olsun gelirim yeterki deneyelim
Olm sen gelde benimkini ayarla 600 lüğü baştan sona bir geçiyim rahatlayım :D
sen intake i yaptınmı cicim :) bide basınc basma basma demek yok ama :D
şimdi sinan eleman falan derken?? 1000 rr ı kullanan 40 yaşında iş adamı bi abimizdir ve senin denemenide ben ayarladım hatırlarsan.. 1000rr gitmiyo yada kullananamamış yorumları gelmesin saçmasapan.Erol abi yıllardır motor kullanır filtre eksoz da var ve çok bakımlı bi makina.Bi arabanın onları geçebileceğine inanmıyorlardı sadece.Ama artık arabalar 2 teker falan dinlemiyor.benim yeni şanzuman projesi bitince şöyle 3 lü bi deneme yaparız ninjayla
msupraya ve ismaile tebrikler. 1000rr ın gidişini gördüm ama racing daha bi saçma sapan gidiyormuş hissi veriyor.bunu arabanın geçmesi zor dedirtiyor insana.helal olsun.çarşamba hayabusa denemesini bekliyoruz ama ben onada şans vermiyorum açıkçası.Erol abiler hırs yapmış noslu falan gelebilirler belki :) hoş msupraya fark etmez
laa durun cuma yapin gelmek lazım :)
Lan özgun cuma muma bi yere gitme haftaya erteleyin ya olm beyın takılcak ya arbaaya ayar maping feLan dur uctun hemen arkadaşlar sizde gaz vermeyın adam ya 15 gundur beyın takılmadı arabama 6 aydır basamıom kriz geldı ya anlayın benı az...
Lafın gelişi eleman dedim Ahmet, ne kötülüğü var şimdi bunun, arkasından kötü birşey demişim gibi, ismini bilmediğim için o şekilde söyledim. Sende bitir tekrar deneriz üçlü güzel olur :)
beynim yoktu ve düşünemiyordum
bir fikrim geldi ve bir beyin aldım
baktımki herşey yoluna girmiş hesabı
aksama kadar kalksalar msupra gecerrr:)türkiyede 1000cclik motorları gececek çok araba var.ister drag ister roll.whiteside,msupra vs vs
ankara canlanıyor :)
Bora sende aem ini alda seninkine de Oz bir ayar çeksin :D
sinan 600 gecersin sen bir problem olacagini sanmiyorumiyi olan kazansin /
harbiden eskıden beyın mı vardı be filtre egzoz devam..neese konu dağilmasın:D
kanka o araba hala var oğulcan da duruyo.. ben onu daha kac sene evvel görmüştüm uLan ne gidiyo demiştım meersem stok makınaymiş yaw:D
pekı yusuf abim ne var o arabada ?
Işığa göre "sarı - kırmızı - turuncu" olan geçişli özel rengi // 3 adet mid-tiz (dragster-mbquart) takımından ve 1 adet 38cm RockFord P2 bastan oluşan, AVT marka TV,DVD,CD,radyo desteği veren ekran ile mükemmel çalan ses sistemi // Siyah kaplanmış tavan, siyah-turuncu kaplanmış 98GT koltukları, siyah-turuncu kaplanmış kapı içleri // Momo vites-el freni-dreksyon, sparco pedal seti // Füme renge boyanmış 2003 WRX jantları ve M. Pilot lastikler // ABD'den getirttiğim komple, çok hafif bodykit, 3. fren lambalı yüksek spoiler ve karbon-fiber kaput, xenon, 3d ledli stop // Front-Mount büyütülmüş intercooler, 96 modelin büyük turbosunun sıfırlanması, K&N açık hava filtresi, HKS bujileri (35lik), Apexi S-AFC, Apexi Boost Control, HKS boost saati // Komple Scorpion düz boru eksoz ve İskender Son susturucu ile İmpreza, Skyline gibi gidiyor artık // Tüm bakımları Savaş Paşaoğlu tarafından, Maslak Sanayideki Paşaoğlu Garage tarafından yapılmıştır ve sorunsuz bi şekilde 0.95 bar basıncıyla dinamometrede 292hp vermiştir. Bu basınç 1.1
fenaaaaa :D
kardeş sen başka bir şey ima ediyosan benim için farketmez istedigin yerde bana uyar
ben yalan söylemem hile yapmam hak yemem hakkımı yedirmem.
600 lerin videosu var fakat koymadık insanlar yanlış anlar diye çünkü ben gazlayınca sanki onlar firene basıyo onun için koymadık:cool:
Tebrikler bro :)