can sıkıntısı kötü bir$ey yawhuuu :D
gece gece bildiğin taaruz yaptık adamların forumuna ahahaa :) :)
Printable View
can sıkıntısı kötü bir$ey yawhuuu :D
gece gece bildiğin taaruz yaptık adamların forumuna ahahaa :) :)
fenaa fenaa :D ama onlar kaşınmadımı şimdi?
ya bendede hem motor hem araba var iki arada bi derede kaldım :D
12 sayfa okudum gözlerim dönüyo :D
ikisindende vazgeçmem.
alıntıdır ;
aha aha yav bu m3 full dolu heralde gerçekten supra motoru yok dimi arabada,çünkü m3 ün ihtiyacı yok supra motoruna bu arabada ses geliyo dediğiniz şey büyük ihtimal twin turbo+blow off ,yani araba orda kesiciye girmiyo helal olsun adam kesiciye sokmuyo,iyi biliyo yani arabasını blow-off bu arada sadece ses gelsin diye konmaz arabaya beygir katıyo turboyu rahatlatarak kaputu açsan neyle karşılaşacağınızı söyleyim ; turbo,blow-off,dereceli egzantrik,headers, intercooler (büyük ihtimal HKS olur ),titanyum valv kapakları,piston değiştirmiş de olabilir, spor hava filtresi, chip tuning falan belki supercharger... adam bide şanzuman 6 ileri smg koyduysa ve remus egzoz koy bide karşısına çıkanın vay haline nitro besleyici sistem koydurmam bile o arabaya
adil olamasını istiyosanız turbo-nos haybusa çıkarın bence
:D şaka bir yana adamlar baya hıırs yapmış ismail abi seni geçicem diye nos turbo vss filan kafaya takmışlar ama hala farkında değiller senn makinan şaka değil gerçek umarım yakında farkına varırlar :D güzel haberler bekliyoruz senden
Çok boş insanlar var zaten yarısından fazlasıda yalancı ve çoluk çocuk büyük bir kısımda hatun yaparım zihniyle motosiklet alıp binen insanlar birde kendilerinden emin ve garanti konuşmuyorlarmı bayılıyorum. Hala daha adil değil o parayı motosiklete harca öyle kaldırın diyor 1500 kg > 200 kg bunu anlaması güç. :icon_wack
Anlatamazsın onu ona anlamaz körü körüne bağlanmış ne güzel laf var yazamıyorum elin .... görmeyen kendi ..... piyade tüfeği sanarmış :rolleyes:
GOLYAT34 demiş ki:
STProject, bu laflarını unutma yedırıcem sana önce al sonra konuş bi onun üstünde durmayı becerde tabi becerebilirsen virajda görücem seni
sen bı yavas o ben bıraz kıloluyum ole hemen ham yapamazsın ugrastırır ama sen madem delı bı motorucusun gel senle trafıge cıkalım ne dersın :)sen racıngınle ben arabamla ? yada pıste cıkalım he? ruzgarın oglu senı .ben bu lafa bittim yaa rüzgarın ogluuuuu :)
yok olay şu dieroki eşit yükleyelm tamam yükleyin :) 1400 kilo yapsanıza hayabusayı bakın baqim biyere gidebiliomu :) aptalca bi düşünceleri var anlamış değilim twin Turbo + 200 shot nos sesi gelio lol turboyu görse turbo dermi acaba ? :) NOsun üstünü sök yangıpn tüpü diebiliri adam sesten neler anlıyor emeğe saygı duyucaksın duymasssan Defolup gidiceksin :)
Herkes herşeyi anlasaydı zaten bu dünya yaşanmaz halde olurdu özgüncüm :)
Takılmaya gerek yok boşverin daima motorsiklet geçilince ya güçsüz olur yada
şöförü kötü boşverin eheh
ne zamandır gece taruzu yapmıyorduk iyi oldu hahhahah
bende motor gecmek istiyorum :D
konu başlığına gel..
" Herif m3 le 1000 RR ımızı geçti " :D:D:D
daha ordan konu kapanmış zaten:D
1000 lik motora bile kötü diyolar artık hocam ,
Bu arkadaşlarrın arasından türkiyedeki en iyi motorcuyu belirleyeceksin anketle
sonra onunla kalkacaksın ondan sonra noterden onaylı olacak tabi,
olay gerçekleşmiştir diye belge alıcaksın.
Scan ettireceksin anca öyle geçmiş sayılırsın.
Ben okudum olay tekteker Arif'e iletildi diye yazmışlar, rossi'ye iletsinler isterlerse :D
ahzuzhzh arıf ne yapsak tek tekerlemı geccemıs :D
Saçma sapan,cins yorumlar var adamların dünyadan haberi yok.
keyfi olmayan okusun keyfi yerine gelir:D dünyayı 2 teker sanıyo bazıları:D tek teker arife iletilmeside ayrı bi olay:p
bende bugün honda kineticle denedim üzerinde tek teker arif yoktu ama geçtim :D
konu nerelerden nereye gelmiş yine kim neden böyle polimikler çıkarıyor anlaşılması güç vede komik :D
Orda keremin msj dikkatimi çekti yaw uymayın ya şöyle şeylere :)
Şimdi facebook denen yere ben "Modifiyeli arabaları sevmeyen ölsün,Sevmeyen toptur" yazıp baya bi kişiyi toplarım yani :)Bu referans olarak gösterilirse komik olur Yaw coluk cocuk kafasına göre şöyle profiller oluşturuyo orda yakında yonjadan beter olur zaten.
Onu gectim arkadas hala motorcuya laf ediyolar.Hepsi süper motorcu bu arkadaşların
galiba.Vericeksin bu motorcu kullanamıyor diyen arkadaslara motoru o zaman ne
olur cok merak ediyorum.Emege saygı zaten yok.
Sayın Tek Teker Arif Beyler sürsün bide şu motoru o zamanda iklim şartları elverişssiz olur.yada hava basıncı düşüktü motor tam gidemedi.Yadaa motoru süren çok yemek yemiş motorun dengesi kayıp, tuvalete gitmesi gereklydi falan filan bin türlü bahane yazık ..
STProject vs. GOLYAT34 süper ya... Abi nerden nereye basıcaktınız unuttum? Herifölücek kalıcak arabanın birinde poster olucak sonra al başına belayı :D
yaw ne takılması cem ama belki bilmezsin 3-4 sene evvel sadece Bağdat caddesinde kaza yapan gri bir 206 yüzünden İstanbulda gördükleri bütün modlu arabaları topladılar.
bugün gereksiz salak bir sitede muhalefet yapan insan yarın bunu dışarda da yapar kuyruk acısı olan adamdan korkucaksın.
ya şimdi modifiyeli diyince ortalıkta özürlü gibi otoyolda el freni çeken fiber yüklü arabalarda
çogunlukta.Onlarıda düşününce tabi....
ortak noktayı bulduk :)
STP de bu furyadan nasibini alanlardan yarış sabahı bağlamışlardı arabasını
O deilde motorcu forumunda bile TB var efsane yaw maşallah :D
Özgünün bir lafı var orda çok komik
"STP konuyu kitletme" hahahahhaha
zuahahah motordelisinin 75%'i apache ya, coguna cevap verdiginize degmez.
stp rüzgarın ogluna karsıı:)adam zaten herkesden özür dilerim bir kişi hariç dior bide:)
"BMW geçmiş geçmesine de acaba motor doğru kullanıldı mı?
Çok fazla devir kesiciyegirmiş bana kalırsa bu da ciddi zaman kaybı yapar dikkatimi çekti makine her redline a dayandığında bmw aradaki farkı kapatıyor.
Şirkette çok sesli izleyemedim ama devir kesiciye giriş sesi sanıorum ki motordan geliyor.
Hepsinin yanısıra böyle olsa bile modifiyeli bir m3 ün cbr ı geçmesi gayet normal."
En çok şu kelimeye yarıldım yav, Msupra'nın kükremesinden bu paşamız motorun kesici sesini çekmiş çıkarmış aradan. Vay vay vayyy :D
"Arkadaşlar şaka bi tarafa şimdi biz hayabusayla da kucağa alırsak ne yapcez yavvvv..."
zuahahuzhauahauzu :D :D :D
Ya şu forumun linkini koyandan Allah bin kere razı olsun, pazar pazar ne güldüm yav...
Arkadaşlar Tartişmayi Birakin Hayabusa Işide Bitti Yenisine Bakalim