mümkün diil 575m bıle geçemez bence
Printable View
mümkün diil 575m bıle geçemez bence
Gerçekten maaşallah severek izliyorum
ghostrider özgün:D
ahhahahah ghostrider :D
maşallah allah nazardan saklasın :icon_tup:
MAşallah İsmail, araban süper bende o 1000rr la denedim bende böyle olmuyordu :D
Böyle denemeler olursa (f430vs) benide çağırırmısın telefonum olcak sende, görüşmek üzere iyi geceler :)
msupra cok guzel gidiyor masallah ama 1000 rr guzel bir 1000 rr gibi gitmiyor.
vışşşşş...msupra iyi gidiyo velle
600 ler baya yalan oldu ama videolar cok kotu. sagolsun gokhan ustam araba yapmakta oldugu kadar kameramanlikta iyi degil:)
mşllh. mşllh..
beklemene gerek yok ozgun egzoslu filtreli ve siki pilotlu bir 1000 rr nasil gittigini bilmen lazim.(tabi daha once motor kullandiysan)
Tolga 1000rr'cı arkadaşla bende denedim, gayet sıkı kullanıyor arkadaş emin olabilirsin, egzoz filtre de var, 1000lik bir motorun gitmesi gibi gidiyor maşallahı var :)
senle nasil oldu sinan
ben şu an sc6031 le 0.8 basıyorum ve elemanla 3. viteste 6k basıyorum 6k-7k dd arası yanımda gidiyor sadece sonra kopuyor, fark çok açılıyor sonuç olarak da, ve ismailin arabasının nasıl gittiğini çok iyi biliyorum geçmesi çok normal bence
açık ve net sölüorum idda ediosan sölemen gerekir sen 4 bitttiğinde 240~ olduğunu biliomusun peki ? hayır ben sana söliyim basıncı düşmüş eminim az gidio yada nosun basıncı düşmüş iddda li bişi olursa yeniden ayarlamak için üşenmem gece 4 olsun gelirim yeterki deneyelim
Olm sen gelde benimkini ayarla 600 lüğü baştan sona bir geçiyim rahatlayım :D