sen intake i yaptınmı cicim :) bide basınc basma basma demek yok ama :D
Printable View
sen intake i yaptınmı cicim :) bide basınc basma basma demek yok ama :D
şimdi sinan eleman falan derken?? 1000 rr ı kullanan 40 yaşında iş adamı bi abimizdir ve senin denemenide ben ayarladım hatırlarsan.. 1000rr gitmiyo yada kullananamamış yorumları gelmesin saçmasapan.Erol abi yıllardır motor kullanır filtre eksoz da var ve çok bakımlı bi makina.Bi arabanın onları geçebileceğine inanmıyorlardı sadece.Ama artık arabalar 2 teker falan dinlemiyor.benim yeni şanzuman projesi bitince şöyle 3 lü bi deneme yaparız ninjayla
msupraya ve ismaile tebrikler. 1000rr ın gidişini gördüm ama racing daha bi saçma sapan gidiyormuş hissi veriyor.bunu arabanın geçmesi zor dedirtiyor insana.helal olsun.çarşamba hayabusa denemesini bekliyoruz ama ben onada şans vermiyorum açıkçası.Erol abiler hırs yapmış noslu falan gelebilirler belki :) hoş msupraya fark etmez
laa durun cuma yapin gelmek lazım :)
Lan özgun cuma muma bi yere gitme haftaya erteleyin ya olm beyın takılcak ya arbaaya ayar maping feLan dur uctun hemen arkadaşlar sizde gaz vermeyın adam ya 15 gundur beyın takılmadı arabama 6 aydır basamıom kriz geldı ya anlayın benı az...
Lafın gelişi eleman dedim Ahmet, ne kötülüğü var şimdi bunun, arkasından kötü birşey demişim gibi, ismini bilmediğim için o şekilde söyledim. Sende bitir tekrar deneriz üçlü güzel olur :)
beynim yoktu ve düşünemiyordum
bir fikrim geldi ve bir beyin aldım
baktımki herşey yoluna girmiş hesabı
aksama kadar kalksalar msupra gecerrr:)türkiyede 1000cclik motorları gececek çok araba var.ister drag ister roll.whiteside,msupra vs vs
ankara canlanıyor :)
Bora sende aem ini alda seninkine de Oz bir ayar çeksin :D
sinan 600 gecersin sen bir problem olacagini sanmiyorumiyi olan kazansin /
harbiden eskıden beyın mı vardı be filtre egzoz devam..neese konu dağilmasın:D
kanka o araba hala var oğulcan da duruyo.. ben onu daha kac sene evvel görmüştüm uLan ne gidiyo demiştım meersem stok makınaymiş yaw:D
pekı yusuf abim ne var o arabada ?