herzaman söyledim cem abi gerçek bi TUNER kendin pişir kendin ye gibi bişeyALLAH gönlüne göre versin. kazasız belasız
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
çok müthiş süre.
peki arkadaşlar bilmedğim için soruyorum, bu tarz bir araçla dünyada en az kaç sn ler yapılıyor?( veya bu motor bloğu ile desek daha doğru bir kısıtlama olur herhalde)
Ali Can Calis
teşekkürler beyler para harcayınca olmuycak şeyler değil aslında sadece biraz sabretmek lazım biz bunu oturtana kadar 1 seneyi geçtik ..inşallah adem seninde güzel sürelerin çıkar ama gelin bile ata binince ya nasip dermiş.senin aklın hep gerdekte![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
maşallah allahım esirgesin , tr den böylesi araclar görmek cidden sevindiricitekrardan maşallah, çok iyi süre
Hayirli olsun adem
Mevlam kaza bela vermesin insallah
Sonra bi DBN bekliyorum senden
Once bi 100 - 200 unu gorelim bize rakip olabilcekmisin ona gore marsa vururuz
Zaten senin yolun daha uzun he diyince rodajdan sonra 6 saniye yaparsan op basina koy![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah cem abi çok güzel süre
Rabbim tekerine taş deydirmesin
kazasız belasız daha iyi sürelere inş.
olum sus bugün annem şans eseri benim videoyu facede seyretmişler (ihbar var)
Dedim fake montaj bayramda bide işimiz var diyoruz neyse 40 ımıza geldik hala heyecan duyup yollara vuruyoruz kendimizi dur şimdi bazı totoşlar bunada inanmamış sanki elimizin altında böyle giden araba 50 tane var neyse uzun oldu merak eden kızlara yazdım zatenben en iyisi h100 yanında makas atıp video çekiyim.
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
hahahha xxx liralık 97 oktan benzin xxx liralık eurodisel mazot xxx litre neydüğü belirsiz kimyasal![]()
![]()
+ methanol
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)