vay arkadaş sana ne demeli üstad bilmiyorum. renksiz dünyamıza renk getirdin Allah razı olsun![]()
vay arkadaş sana ne demeli üstad bilmiyorum. renksiz dünyamıza renk getirdin Allah razı olsun![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bence gti olması gerektiği gibi, çok temiz olabilir, motoru düzgün olabilir, bir de Murat'la Şuayb'in elinden geçiyosa zaten kötü gitmesi beklenemez, ben de 5 tane gti vardı önceden RC ile aralarında 10 boy da olmayacaktır bana göre ama burda konunun böyle yönlenmesinin sebebi, ibonun şoförlüğü ile ilgili sanırım. Örneğin geçen pistonlu, dereceli, beyinli bir vti ile denedik, ibo sürünce yan yana gidiyolar, ben sürdüğümde 3-4 boy arası geçiyodum.
İbo rollingi redlinelarda yaşıyor![]()
Powered by PPR Motorsport
eyw dostum sen dedin deneyelim diye bende sen beni geçersin ama deneyelim madem dedim yanlışmıyım? 320 sahibi burda onada senin çıkmana bile gerek yok geçersin bizi dedimmi demedimmi?
burda benim koyduğum 320 videosuda 320nin devrindedir benim ne kadar alttan bastığım videoda belli oluyor..benim devrimdede bastığımda 320 önde gidemiyor. 1tanesinde 2bin devirinde altında kaldığımda ufakdan bi kafa veriyor.benim o şekilde basmam hata zaten. kısacası 180e kadar onun devrindede benim devrimdede önde gidiyorum bunu bmw sahibide bende söylüyorum ondan sonrası ne olur bilemeyiz.he 320 uzunda alır dersiniz yorumdur yapılır video çekilir görülür der geçerim ne diyim.
----------------
bunu anlatamıyoruz kaç mesaj attık buraya idrak edilmiyor hala...
-------------
eyw abicim konudada yazdım denemeler en fazla 180e kdr olmştr yol müsait değildir diye ama anlatamıyorum galiba yada anlaşılmak istenmiyor.
--------------
abi o araçların hepsi bozuk bu 206 yürümüyor
saol dostum senin aracında maşşallahı var özel mesajdan yazdığım gibi müsait bi zamanda düzgün bi yolda 200+ görürüz tabiki. burdaki videoda ne kadar alt devirde bastığımı görmüşündür. çeşitli sıkıntılar olmştr bi çok deneme oldu 180e kadar çıktık. benim aracın topspeed zaten 210 kesilene kadar denenir.sonucu yorumlarız tekrar
Tekrar yazıyorum yazdıklarımda hata varmı ? araç sahiplerine soruyorum dicemde insanlar zaten durumu yazmışlar..
Herkese hayırlı geceler...
bilmeden adapsız boş muhabbet bu olsa gerek dicek bişi yok buna mert zaten yukarda görüldüğü üzere yazmış.
-------------
Rc den çekilen videodaki kalkışda olan anlaşmazlık bariz belli ben bunu bahane ediyormuyum?etmiyorum?.düzgün basılsa 4boy deilde 3 boy olur 3ün 5in derdinde değilim bende video yok ibo koyabiliyor diyorum burda atarlı giderli konuşmuyoruz eyw diyoruz ibo geçiyor diyoruz 1.5boy meselesi benim ortamda duyduğum yada yanlış duyduğumdan kaynaklı onuda aramızda çözdük zaten. işin bokunu çıkaran sensin cinli perili saçma sapan muhabbetlerinle.
3sonunda bırakılmasıda vites kaçırmamdan olduğunu defalarca söledim sanırım idrak edemiyorsun tekrarlıyorsun.
rc ye tutunuyorum muhabbeti yok bende, ibo kendide söylüyor 2de 3de tutunuyor 4de bariz açıyorum diye ama sen ne hikmetse kabul etmiyorsun.
320d sorunlu demişin onada dicek söz yok ya
bmwnin dyno verisi(213hp 402nm) var incele bakalım. (dyno paşaoğlunda yapılmış sanırım çarpanı farklı gerçek gücü 203 olması gerekir)
http://img834.imageshack.us/img834/4...sonras320d.jpg
Burda kimsenin art niyeti yok hele benim hiç yok teneke parçasına tapmadığımı alçak gönüllü olup mert ve iboya usta sen beni geçersin dediğimede ortamdaki herkes şahittir.
Burası forum, iş ortamınla karıştırma burda herşeyi sen bilmiyorsun yöneticiliğini iş hayatında sürdür egolarına ordan devam et müdür bey.. Ayrıca adaplı konuş babanın oğlu yada kankan yok burada.
Tamam delikanlı senin 206 Gti in çok ciğerli En hızlı GTI. Alaam ya. Bana adap öğretmeye kalkan adama bak.
IN BOOST WE TRUST
206 gtı iyi gidiyodur maaşşallah. 2 de söyle oldu 4 de burun yanak cıkardı filan. ya 206 rc nin 2-3 boy filan gecmesi bile o rc nin ne kadar bakımsız yürümeyen bi rc olması gerek kanaatim. lakin kimse 2 boy 3 boy çin gidipte fazla para verip rc almaz... rc nin bi ismi olmaz. 136hp nerde 180 hp nerde... bide stock. allah kaza bela vermesin araclara...
@kelalper
PM den görüştüğümüz kadarı ile anlaştığımızı düşünüyorum. sürdürmenin alemi yok.
@yasin
Aksine RC çok iyi yürüyen bir araç.piston egzantrikli bir vti a 3 4 boy açacak kadar![]()
MagicPerformance
Murat sıkıntı yok. Sadece sizin arkadaş biraz fazla hararetli. Öğrenmesi gerekenleri ben sana mesaj olarak ilettim.
IN BOOST WE TRUST
MagicPerformance
ahaha direk şanzuman mı çekt dikkatini
neden acaba![]()
MagicPerformance
yasin seni ayakta alkışlıyorum bi rc bakımsıkz oldugunu nasıl anladın ben san bunu sormak istyiyorum bnm gti attgım boylar zaten 2 3 boy gedğil 4 5 6 sıda var hatta bes sonunda kaybolur bilyosun..güzel yazmıssın yürümeyen rc diye hodri meydan hertürlü 206 rc ile denenir bakımsız arac çıksın ortya msj seklin braz canımı sıktı.burda aracı görmeden milletin aracını kötülemek nasıl iş anlamıs değilim..(eger yazdıdın msj ben yanlış andldıysam kusura bakılmasın..)
34EV4212