özgür sen gel gel :)
Printable View
özgür sen gel gel :)
gt gti - YouTube
2 de basıyorlar. gt 4 e atınca hafif açılıyor. daha önce dediiğim gibi gt nin sorunsuz tek hızlanması bu videodaki hızlanma. gerçi onda da benim yardımım var:D:D
ah yaw gelemedim :D
bu video 2. viteste başlıyor. cruel 3 e atınca dsg de 3 atıyor, tabi araya bir ilhan abi faktörü giriyor:D. ilhan abide vitesi parmaklayınca:D alet 4 geçiyor. o sırada cruel birden öne atlıyor. fakat oyle olmasına ragmen cruelin 4. vitesine geçişinden sonra gt yakalıyor. videonun ismi de çok güzel oldu beee:D:D
missfiredriverilhan - YouTube
abi vurucan kırıcan arabayı langır lungur hiiiç bişecik olmaz :D dikkat edince daha doğrusu az yakıt yaktırınca sağa sola kayıveriyo :D
abi ama bu kadar olur ya artık ankaraya atlayıp gelemesi gereken benim :D
çok keyifli denemeler olmuş, bütün arabalara maşallah... gti ve kullanan arkadaşın pilotajı süpermiş :)
dsg hızlı vites atıyor diye boşuna demiyorlar. Raşit ile bi log bakacaz misfire kurtulamazsam karar verdim arabayı stoğa çevirip satıyorum:) Artık hanımın yaris ile gazlarım 1000 cc 69 beygir.
Aha bendeki manuel, Ankaraya geliyim deneyelim 100 e kadar. Yol problemi felan yok zaten 0-100 bir dakka.
50 190 - YouTube
bu video da benle 3.20 d nin. 2 de 50 gibi basıyoruz. benim araç 4 u bitirince tılsım 4 lüleri yakmış oluyor. benden hobaaa diye bir efekt çıkıyo başta, o bmw nin 3 e geçtikten sonra benim araç uzerinde oluşan negatif elektriklenmeden kaynaklanıyor:D:D, farkılı yerlere yorulmasın:D. videonun sonunda da gaza gelmişim sürat 200 e yaklaışıyor niye basmadı demişim. sanki 200 den sonra geççekmişim gibi:D
hehe benim yaris 90hp tork desen bimilyon :D valla hiç şansınız yok :D
bmw vites atınca resmen duruyor ya
çok güzel net denemeler olmuş,,,çekim başarılı ve net,,tüm araçlara maaşallah ,,,206 gti haddinden iyi cidden ;) diğer araçlarda üstündeki parçaların hakkını vermiş
Ya arkadas egzoz diyon baska bir sey demiyon:):)Hizliysan gecseydin ha 180 hp lik jetta ile 125 lik 1.4 turboya geciliyon hala egzoz diyon nedir bu yaw:):):)
Ozgur araban gitmiyor bilader bir baktir sen ona hortum mortummu neyse artik duzelt oyle deneyek :):):)
Saka bir yana gercekten eglendim ben gecseydimde gecilseydimde muhabbet yeterdi iyi gulduk benim icin bu hepsinden onemliydi sagolasin...
Dun sabah araci rekorda test ettirdim. Arac gayet saglikli yuruyor dediler.
Arkadas benim arabam canavar gibi:D. Binip de begenmeyen yok.:D Ama gecemeyen de yok. :DPiyasada ne kadar araba varsa hepsi gecti beni, audi de gecsin ne olacak sanki:) bak simdi yuklemisim bagaji. Cocugun yatagi, besigi, mama sandalyei, arabasi ne varsa yukledim, hala yukle diyor bana..:D