User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Jetta 170-e46 320d- a3 hybrid-206gti- Revo golf gt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür sen gel gel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt gti - YouTube

2 de basıyorlar. gt 4 e atınca hafif açılıyor. daha önce dediiğim gibi gt nin sorunsuz tek hızlanması bu videodaki hızlanma. gerçi onda da benim yardımım var

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah yaw gelemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür sen gel gel
    geliyorum kürşat. yarın akşam ordayım. az once motor lambam yandı bu arada. abi şunu anladım. gazlayınca aletin sesi çıkmıyor, efendi efendi sürüyorum lamba yakıyor. ben bu arabayı yakarım hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu video 2. viteste başlıyor. cruel 3 e atınca dsg de 3 atıyor, tabi araya bir ilhan abi faktörü giriyor. ilhan abide vitesi parmaklayınca alet 4 geçiyor. o sırada cruel birden öne atlıyor. fakat oyle olmasına ragmen cruelin 4. vitesine geçişinden sonra gt yakalıyor. videonun ismi de çok güzel oldu beee

missfiredriverilhan - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi vurucan kırıcan arabayı langır lungur hiiiç bişecik olmaz dikkat edince daha doğrusu az yakıt yaktırınca sağa sola kayıveriyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi vurucan kırıcan arabayı langır lungur hiiiç bişecik olmaz dikkat edince daha doğrusu az yakıt yaktırınca sağa sola kayıveriyo
    senle görüşemeden gitmek de ilginç oldu be. gecen hafta ilk senle gazlayacaktık, sabahın 6 sında. arabanı göremeden gidiyoruz, işe bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ama bu kadar olur ya artık ankaraya atlayıp gelemesi gereken benim

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok keyifli denemeler olmuş, bütün arabalara maşallah... gti ve kullanan arkadaşın pilotajı süpermiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg hızlı vites atıyor diye boşuna demiyorlar. Raşit ile bi log bakacaz misfire kurtulamazsam karar verdim arabayı stoğa çevirip satıyorum Artık hanımın yaris ile gazlarım 1000 cc 69 beygir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dsg hızlı vites atıyor diye boşuna demiyorlar. Raşit ile bi log bakacaz misfire kurtulamazsam karar verdim arabayı stoğa çevirip satıyorum Artık hanımın yaris ile gazlarım 1000 cc 69 beygir.
    kürşatın yarisle gazlarsınız. onda mmt si var. her türlü yersin. o da kafayı yer, yarisi revo mu yapsam evotech mi diye bunalıma girer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha bendeki manuel, Ankaraya geliyim deneyelim 100 e kadar. Yol problemi felan yok zaten 0-100 bir dakka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 190 - YouTube
    bu video da benle 3.20 d nin. 2 de 50 gibi basıyoruz. benim araç 4 u bitirince tılsım 4 lüleri yakmış oluyor. benden hobaaa diye bir efekt çıkıyo başta, o bmw nin 3 e geçtikten sonra benim araç uzerinde oluşan negatif elektriklenmeden kaynaklanıyor, farkılı yerlere yorulmasın. videonun sonunda da gaza gelmişim sürat 200 e yaklaışıyor niye basmadı demişim. sanki 200 den sonra geççekmişim gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe benim yaris 90hp tork desen bimilyon valla hiç şansınız yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe benim yaris 90hp tork desen bimilyon valla hiç şansınız yok
    Tüh be dizelmiş olsun bende kar lastiği var karda deneriz. Saygılar, herkese iyi geceler.

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw vites atınca resmen duruyor ya

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel net denemeler olmuş,,,çekim başarılı ve net,,tüm araçlara maaşallah ,,,206 gti haddinden iyi cidden diğer araçlarda üstündeki parçaların hakkını vermiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemeler çok güzeldi. ama diğer başlıktaki muhabbetler çok da güzel olmamış, gerçi tatlıya bağlanmış sonuçta.
    günün yıldızı cruel in gti ı idi tabiki. çok temiz ve güzel giden bir araç . temiz gti böyle giidiyor olay aslında çok basit aslında.
    1000 kilo 140 beygir 15 jant ve ayrıca çok da güzel vites atıyor. atits61 oturdu yanına o tam not verdi viteslere. ben atiden daha iyi vites geçiren adam görmedim. o tam not verdiyse zaten olay bitmiştir.
    anyway
    gelelim diğer hususlara ben her zamanki gibi luzır oldum. 65hplik clio vardı ona niyetlendim en son. o da 1-2. vitesler çok iyi deyince ordanda geri pas yaptım.
    golf gt ilk denemlerde misfire yaptı surekli. Zaten ilhan abinin maşallahı var. bir ara 3 le geçmesi gereken bandı 4. viteste geçti. yani kısaca ilhan abinin kendisi de misfire yapmış olabilir.
    walla benim gördügümü söyleyeyim. 3. vites sonuna kadar gti ile revo gt yan yana. 4 e atınca gt hafif açılıyor. aşağıda videosunu da koyacağım zaten. gt açısından sorunsuz yapılan tek deneme de bu videodaki deneme zaten. digerlerinde ya misfire, ya ilhanabimisfire yada ilk basmada dsg nin vites küçültmesi oldu.
    audi ile biz denedik. o araba eğer 1400 kilo ise (ki oyleymiş) 170 ps den az olamaz.. yada şoyle diyim allahım inşallah 170 ps dir. birinci denemede ilk basma anında öne atladı belki önce basmış olabilir ya da benim aracın tepkisi geç ama ikinci denemede benim vites 3 den 2 ye çekti dolayısıyla geri kaldım. ama araba oturduktan sonra kesinlikle yetişemedim. 4 un ortalarına hatta sonlarına geldik (170-180 civarı). kesinlikle yetişemiyorum. ama arada açılmadı, zaten videoda belli. bence 125 lik bozuk afr li bir araç için mukemmel.
    3.20 d ile denememiz çok eğlenmceli oldu. tılsım her yola gelen biri her türlü bastık. sıfırdan 1. viteste de 2 de ne oluyorsa denedik. bir ara R de basalım diyecektim. baktım daha yaşı genç, her türlü saçmalığı kaldıracak psikolojide değil, vazgeçtim.
    onla 2 de belki tutunabilir gibi oluyorum ama 3 rahat açılıyor. 4 filan devam ediyor açılarak gitme. bugun onu ikaz etmiştim. bak dedim beni geçtiğin videoları yayınlarsan altına kendi aracının dyno değerini de koy diye. anladıgım kadarıyla beni sallamamış. o değilde tılsım senin aracın yazılım nerde yapılmıştı

206 rc ile ben denemedim. ibrahim burda bana atar yapıyordu. neyse buluştuk, benim kaputu açıp TSI yazısını gösterince abi buyuksun dedi geri pas yaptı
    ben de fazla üstelemedim.
    sonuç:
    1.3.20 d çok efendi adam
    2. audinin egzoz fena
    3. cruel iyi şoför
    4. ilhan abi aile babası
    5. rc çok hızlı
    5. jetta alayına gider
    Ya arkadas egzoz diyon baska bir sey demiyonHizliysan gecseydin ha 180 hp lik jetta ile 125 lik 1.4 turboya geciliyon hala egzoz diyon nedir bu yaw

Ozgur araban gitmiyor bilader bir baktir sen ona hortum mortummu neyse artik duzelt oyle deneyek

Saka bir yana gercekten eglendim ben gecseydimde gecilseydimde muhabbet yeterdi iyi gulduk benim icin bu hepsinden onemliydi sagolasin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun sabah araci rekorda test ettirdim. Arac gayet saglikli yuruyor dediler.
    Arkadas benim arabam canavar gibi. Binip de begenmeyen yok. Ama gecemeyen de yok. Piyasada ne kadar araba varsa hepsi gecti beni, audi de gecsin ne olacak sanki bak simdi yuklemisim bagaji. Cocugun yatagi, besigi, mama sandalyei, arabasi ne varsa yukledim, hala yukle diyor bana..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)