Ahah yok lan ne alincam. :D kim neyi istiyorsa ona binsin. Bahadir abi ben daha cocukken cikip gazliyordu bende takipederdim kendisini. Ondan yardimci olmaz istedim. Sedan aile arabasiyla drift yapmasina icim el vermedi :D
Printable View
Ahah yok lan ne alincam. :D kim neyi istiyorsa ona binsin. Bahadir abi ben daha cocukken cikip gazliyordu bende takipederdim kendisini. Ondan yardimci olmaz istedim. Sedan aile arabasiyla drift yapmasina icim el vermedi :D
bak yaa nissancı yapabilmek için nasıl damardan girdi:D
durum şu şekilde parça kimde çoksa onu alırım şu durumdada bmw gözüküyor :D zamanında en güzel s14lerden biri bendeydi içimde kalmadı ama hiç bmw yapmadım o yüzdende biraz bmw ye kayıyorum yada bmw bana kayıcak görücez :D:D:D
low sen ne sinsi bi adamsın her konuya sızıp ortalığı karıştırıyosun :D
zıpawn ve senin yazdığın yerde yazmazsam kudururum:D
doktor deli gibi yazıyon ama mesaj sayısı hala 1200 :hehe:
bi kerede yararlı bişiler yazda silinmesin bee bak beni örnek al :hehe:
Eyvallah ab saygi duyarim. Bari yapilmayani yap abi e30 a e34m5 motoru vb. Hep ayni arabalar olduk degisiklik olsun. :D
HD: BMW M3 V10 S85 vs BMW M3 V8 - YouTube
daha hardcore u var :D
Biri hardcoremu dedi :D:D:D
E30 - LS1 First Start v8 swap - YouTube
LS1 leri kızılhaç mı dağıtıyor acaba usa da , dünyanın en çok swaplanan motoru heralde . hepsine de yakışıyor meret ,
EK civic bile var ls1 swaplı ahah :D
yada söyle bişey diyelim final olsun :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=Y75DjjZm60M
haha eray m50 ye 5 bın tl istiyordu adam 4.000 dolara manuel 6 vites ls1 veriyo :) erayy duy sesimi :D ( 97-04 GTO Corvette LS6 LS1 Engine 6 speed Transmission 75k Camaro Complete Swap | eBay )
bu paralara tr de ls1 varsa bende alim hemen :D m50 neymis :D
aynen ya hacim candır can :D bi v8 olsa ahh ahh :D
valla ben bile isterim bi LS1 koyayım , torkuyla boyunlar burkayım :D
nissan taşıyamaz ls1 hiç heveslenme :):)