Ahah yok lan ne alincam.kim neyi istiyorsa ona binsin. Bahadir abi ben daha cocukken cikip gazliyordu bende takipederdim kendisini. Ondan yardimci olmaz istedim. Sedan aile arabasiyla drift yapmasina icim el vermedi
![]()
Ahah yok lan ne alincam.kim neyi istiyorsa ona binsin. Bahadir abi ben daha cocukken cikip gazliyordu bende takipederdim kendisini. Ondan yardimci olmaz istedim. Sedan aile arabasiyla drift yapmasina icim el vermedi
![]()
durum şu şekilde parça kimde çoksa onu alırım şu durumdada bmw gözüküyorzamanında en güzel s14lerden biri bendeydi içimde kalmadı ama hiç bmw yapmadım o yüzdende biraz bmw ye kayıyorum yada bmw bana kayıcak görücez
low sen ne sinsi bi adamsın her konuya sızıp ortalığı karıştırıyosun![]()
doktor deli gibi yazıyon ama mesaj sayısı hala 1200
bi kerede yararlı bişiler yazda silinmesin bee bak beni örnek al![]()
Eyvallah ab saygi duyarim. Bari yapilmayani yap abi e30 a e34m5 motoru vb. Hep ayni arabalar olduk degisiklik olsun.![]()
HD: BMW M3 V10 S85 vs BMW M3 V8 - YouTube
daha hardcore u var![]()
Biri hardcoremu dedi
E30 - LS1 First Start v8 swap - YouTube
LS1 leri kızılhaç mı dağıtıyor acaba usa da , dünyanın en çok swaplanan motoru heralde . hepsine de yakışıyor meret ,
EK civic bile var ls1 swaplı ahah![]()
yada söyle bişey diyelim final olsun
http://www.youtube.com/watch?v=Y75DjjZm60M
haha eray m50 ye 5 bın tl istiyordu adam 4.000 dolara manuel 6 vites ls1 veriyoerayy duy sesimi
( 97-04 GTO Corvette LS6 LS1 Engine 6 speed Transmission 75k Camaro Complete Swap | eBay )
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
bu paralara tr de ls1 varsa bende alim hemenm50 neymis
![]()
aynen ya hacim candır canbi v8 olsa ahh ahh
![]()
valla ben bile isterim bi LS1 koyayım , torkuyla boyunlar burkayım![]()
nissan taşıyamaz ls1 hiç heveslenme![]()
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)