Ya bırak hocam yeme bızı orjınalı bu :D
http://img408.imageshack.us/img408/8199/jn66.jpg
Printable View
Ya bırak hocam yeme bızı orjınalı bu :D
http://img408.imageshack.us/img408/8199/jn66.jpg
noldu akü resmin açısı ile oynayınca :D
daha bi ton foto varda bunda benim profilde çıktı diye ekledim :D yoksa taklalı bu jeep :D
kardeşim bu işi yaptım ben bosver camuru asfalt her zaman daha iyi gezmeyi bırak her gezi sonu 100 lira yıkama parası bide jeepın almiş olduğu o arızalar cabası aman camur mu off roaf mı aLLah KORUSUN..
uygun bi tarih olursa pazar gibi bende bi 4x4 navara ile gelebilrim :D
yok aman bi dahamı tovbe..
Tarih belli mi ?
çok agır camura gırmyelım :D sokmam arabayı yoksa gelıcem::D
Evet arkadaşlar gördüğüm kadarı ile ilgi arttı (Muştu çatlaa :D) benim davete :)
Bu hafta haberleşelim eğer ayarlayabilirsek bu haftasonu Pazar günü sabah buluşur Rivada çok güzel ve tam bizim araçlara göre çok da aşırı sert olmayan arazi yolları mevcut. Oralarda takılırız. Öğlen de ufak bir mangal yakar çıtırdan keyfimize bakarız. Korayı zaten kafadan mangalcı yaptık :D Muştuyu da yiyici yaptık mıydı tamamdır :D
Tarih saat yer ve mekan için haberleşeceğiz.
Şimdi katılımcılar kendilerini ve gelecekleri araç tiplerini şuraya bir yazsınlar bakalım :)
Ben önden başlıyorum;
- BoraRS - Hyundai Santa Fe
- Redbull Engin - Range Rover V8
- ...
- ..
Beyler bu arada hatırlatayım bizim yaptığımız ve yapacağımız hafif offroad. Kumda, çamurda hatta eğer denk getirebilirsek karda ve ormanların içinde o güzel havayı koklamak ve işin içine biraz da heyecan ve adrenalin katmak. Amaç arabalarımızı kıracak kadar sert yollara vurmak asla değildir. Herkes her yolda deneyecek diye bir kaide de yok. İsteyen dener istemeyen arabasını çeker kenara mis gibi doğayı havayı koklar ve bizi izler :)
Benim düşüncem maksimum 4 bilemedin 5 araç gitmektir. Bende 4 adet telsiz de mevcut. Her araca birer tane telsizimizi de veririz. Her araca çok sağlam olan kalın çeki halatlarından aldıracağız. Yani gelmek isteyen herkes bu halatlarını yanlarında getirecek. Varsa ufak kürek de getirebilirseniz çok iyi olur. Onun dışında hafif uzun çizme de varsa sizin için çok iyi olur. Geriye kalan tek şey orman yollarına kendimizi vurmak olur.
Haa bu arada ben yanıma benim av tüfeğini ve bol bol da fişek de alırım. Bir de cayırdatırız orda fişekleri :)
Var mı daha ötesi :)
hacı dediğim gibi kısmet işi bunlar bulursam bi arazi atlar gelirim olmadı yancıyım :D
benim ufak vitara çıkar mı acaba:d
köksal (yan53) görürse yazar , gelir heralde .. boşa almamıştır o arabayı :D
kanka ben her türlü gelirim sağolasın :D
valla kısmet işi bu geçen hafta bizim tükkandeki bi araca 2010 model niva takas teklif etti bizde iplemedik :D yine takasa falan ucuz bi niva bulursam parçalamalık alırım :D
Al kanka al. Lada çok kullandım. O arabaya bi *** olmaz. En çok aks kırarsın şaft balans bozarsın onu da 100 liraya yaptırırız bildiğim yerler var :D Sadece LPG siz alma sonra yarı yolda sana benzin bulmakla zaman harcamayalım :D Çok yakar namussuz araba.
abi eklermisin kickboxer grand cherokee
cekı halatı olayını nasıl cozucez ozaman ıletısıme gecelımde guzel bı gun olsun:D
bende gereklı malzeme yok :D timber botlarımın ıcıne sokarım:D esofmanı sıkı gıyınır gelırım
- BoraRS - Hyundai Santa Fe
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek :D
- ..