abi herkes öyle diyor. bendeki 1.6 tek kapı 2005 model. lastikleri daha yeni 1000km oldu veya olmadı. baskı balata sıkıntılı ve tecrübenin 0 olmasıda cabası:D
Printable View
http://img41.imageshack.us/img41/641/img0214dw.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/7416/img0212uw.jpg
Haftasonundan bikaç kare.
Bu baslik altinda vdieo ve fotolarimizi paylasrsak media patlamasi yasatabilirim :D pajero alcaktim ama bugun direkten dondu daha once 2 niva 3 pajero ile offroada gonul verenler icinde bende varim D geiz olursa iyi vinc hlata toplarim :D camuru severim herturli copilot olurum :) Birde ayin 20 snde rivada offroad oyunlari var hep beraber izlemeye gitsek hic fena olmaz :) birde lada ya ve suziye en saglam ve gercek alternatif 93 ve ustu 3 kapi pajero :)
Batu o zaman seni araçsız ama tecrübeli ekip elemanı olarak alıyoruz :) Bende de var eski offroad tecrübesi. Zamanında Çekmeköy ve Kilyosta Ladayla yarışmıştım. Çok zevkli oluyor.
Ama bizimki yine de gerçek offroada göre hafifi kalacak. Haftasonu eğlencesi tadında kalacak. Yarışma hırs rekabet olmayacak. Haa isteyenle çamurlu rampada alt devirden v-tec altı basarım orası ayrııııı :hehe:
Evet beyler listeyi güncelliyorum. Sevgili kardeşim Kaan da gelecek. Hafiften emri vaki şeklinde oldu ama olsun :D Kaan biz doğa dostları ve offroad meraklılarına Sang Yong jipinin arazi performansının nasıl olduğunu uygulamalı olarak gösterecek:D ;
- BoraRS - Hyundai Santa Fe
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek :D
- JapanTuner Kaan - Ssang Yong Tang Tung :D
sanki 2. video incir boğaz dediğimiz sahilde çekilmiş rivadan biraz daha ileride bir koy :)
Ta kendisi. Behlülün Bihteri Aşk-ı Memnu disizinde dürttüğü o deniz kenarındaki meşhur villanın bir yanındaki koy burası :) Fırsat buldukça oraya dalmaya gidiyoruz. Yine dalmaya gittik hani belki deniz az dalgalıdır diye düşündük ama deniz fena kabarıktı. Bize kabaran bişeyler vardı denizde biz de offroada sardık :D
ben cekı halatı getırmıyorm:D ıhtıyacı olan getırsın caksınlar arkama :D cekerım japantuner sana dıyorm
Suan sinemadayim ama heryere her saatte gelirim listeye benide yazin :) ozume donmek istiyorum rolling de neymis :D
Bu arada bi ara nickimde ''offroad is better than sex '' yaziodu :D
patanajımla ağlatıcam hepinizi:D:D
Kaan abimle planimiz vardi ama beim 3.0 v6 pajero isi baska bahara kaldi :(
Gecmis sayfalari okuyamadim cepten giriyormda ilk etkinlik ne zman :)