masallah oner masallah emre :)
Printable View
masallah oner masallah emre :)
maşALLAH araçlara o gün bende ordaydım belli bir hıza kadar öner önde gidiyor sonra bkm yaklaşıyo ilerside yan yana oluyolar yüksek hızlarda.
bende seninle aynı görüntüyü gördüm,her yanımızdan geçişlerinde sen bkm önde dedin halbuki hep yan yana geçtiler yanımızdan,ilerde ne olduğunu biz göremedik,araç sahipleride yan yana gittiklerini söylediler onlar böyle söylerken sen arada 1 boy var diye iddaa etmen garip,seni suçladığımı sakın düşünme aksine çok teşekkür ederim arabana aldığın için.
Maaşallah HP S2000 e
Yanlız ben önde olan göremedim ?
yılan gıbı makıneler maşallah.. bu deneme öncesınde hp baya bı deneme yapmıştı cok yorma makıneyı öner :)
maşallah bogle berabere sonuclar ınsanı ayrı hırslandırır bı dahakı denemelerıde gormek ısterız
masallah
Rica ederim Krdeşim mesele değil her zaman alırımda neden benm arabamda konuşmadın hayır öyle değil boyle demedin forum ortamında bu tarz yazıyosun buda biraz trajik olmuş... neyse 2 aracada maşallah ogunde soyledim bkm ile bu kadar yürümek iyi fakat bu araçlar 6 vites bunuda unutmamak lazım
Ben Emre AKKOYUN bkm s2k nin sahibiyim Arenin hesabından yazıyorum : koyulan videolarda 2 de 3 te HP kafa çıkartıyo 4 te yakalıyorum 4 sonu 5 te kafa öndeyim 6 ya hiç atmadık ilk denemede önde gittiğimi önerde iyi biliyodur o video yok daha sonraki denemelerde bi uyumsuzluk oldu fakat istenirse herzaman denenir kaldı ki o gece onde gittiğimi de soyledim bi kafa kimse bana yanlışsın demedi yapmayın beyler o gece gayet hoş sohbet vardı gerek yok bunlara benide roll lara gelen herkez çok iyi tanır geçmediğim araca geçtim demedim
çekim esnasında sana bunları söylemeye çalışmam ne kadar doğru olurdur?
durduğumuz esnada zaten olanları kendileri anlattılar burada yine benim lafa karışmam yakışık almazdı,oradaki benim çıkışım belki aramızda bir gerginlik yaratırdı bu hoş bir durum değil bence keyfi yapılan her işte bu böle olmalı.
burada bunu dile getiriyor olmam video ilk defa izlememden kaynaklı ve bununla ilgili kötü bir izlenim olduğunu dile getirmek istediğim içindi.millet herkes duysun 1 boy önde diyor halbuki öle bişi yok bakın bakın görüyor musunuz gibi bir izlenim yaratmak istemedim bu böylede algılanması üzücü.
Emre yazdi bnm bise demem bise degistirmez
beyler sakin yaw. Arabalarınıza maşallah. Yaw arada atla deve yok kafa burun gidiyorlar işte uzatmaya gerek yok.
iki aracada maşallah ikiside güzel gitmiş.
kim kimi geçti bilmem ama çekim çok güzel film tadında kaliteli olmuş eline sağlk :)
iki aracada maşallah..
iki aracın da sahibini tanıyorum ikiside zaten efendi insanlar.
malesef bi araba diğerine 20 boy açsa da forum ortamında malesef gerginlik olabiliyor.
BKM gayet iyi yürüyen bi araba. hatta TR deki atmosferik en hızlı s2000 şu anda. HP kafa çıkarmış çıkarmamış olay o değil. 5 te BKM önde ise BKM geçmiş demektir. Hee, 2 3 te HP kafa çıkarıyorsa bu şu demektir, HP de potansiyel var ve düzgün parçalarla baya hızlanabilir. Her S2000 malesef fabrikadan aynı çıkmıyor. Motorun nasıl açılmış olduğu çok farkediyor arabalarda bu yüzden zaten bazı s2000 ler için ''CİĞERLİ'' diyoruz. HP mevcut parçalarına göre gayet iyi yürümüş. BKM nin 4 ve 5. vitesleri çok güçlü gerçekten. 6. vites için bişey diyemem bence roll da 6 ya atıp devam etmek sadece saçmalık çünkü artık tehlikeli olmaya başlıyor S2000 de.
Emre zaten benim arabam şöle böle olsun derdinde değil, olsa zaten arabasına gider parça alır eder adam arabayı aldığı günden beri bi egzosunu tek çıkış yaptı onun dışında arabanın orjinalliğini (yani komple mugen olmasını) bozmamak adına çok verimli olmayan mugen header ını bile çıkarmıyor arabadan. Yoksa bunca zaman ben ona rahat vermezdim :) doldururdum arabayı
Geçen gün Öner ile konuşurken arabaya birkaç şey yapmayı planladığını söylüyordu hatta birkaç parça da sipariş etmiş. Doğru şeyler satında almış. Parçalar gelir tekrar denelerler zaten iki araç sahibi de öle illa geçicem derdinde insan değil.
Ama dediğim gibi en en mantıklısı tekrar yazıyorum
1. video araç içinden ve her iki araçtan çekilmeli
2. yol kesinlikle düz olmalı ufak bi viraj bile 1 boy avantaj sağlayabiliyor
3. bence kornayı 3. bi araba çalmalı çünkü korna çalan hep avantajda oluyor ve yok kornaya hızlı bastın vs vs muhabbetler oluyor.
3. bi araç kornaya basar ve araç içi çekimler olur ise herkes herşeyi görür kimse bişeyin aksini söylemez.
Tekrar söylüyorum ikiside çok iyi yürüyor maşallah diyorum ikisine de...
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. Harbi insanı soğutan laflar oluyo can sıkıntısı Aren arkadaşım ah be ne güzel yazmışsın uzun uzun bide kendi arabana göre değer biçmişsin.. seninle ztn kendi devrimde basınca işim olmuyo aşağı çektin sıkıntı olmaz geçme geçilme ondada bastım 5e kadar yanımdasın ne güzel maşallah dedik fln hani diyosun ya 6 vites 6 da nerdesin?? koyim senin videolarınıda gerçi sen yan yana giden arabayı 1 boy önde de görüyosun sıkıntı yok..emre arkadaşım 5in kuvvetli maşallah kapatıp arayı çıkarıyosun burun ama biz senlede 6da yürüdük dönerken yanlışmıyım ? yine çıkarız yine deneriz soru işareti kalmaz önemi yok yani sıkıntı şu olağandan farklı konuşmalar olmasın.. Tekrar maşallah diyorum araçlara daha çok denk geliriz deneriz muhabbetimiz olur sıkıntı yok.
maşallah araçlara