Maşallah 2 aracada.
Printable View
Maşallah 2 aracada.
öner masallah kardesım araban guzel gıdıyor egzostu taktıgın ıyı olmus bence yaramıs :)
2 aracada maşallah. Virajlar yüzünden görüntü yanıltıyor.
Gel abi cam car hazir granturismoyu getiricem her acidan kayip yasanmaz;)Ayrica ne ben nede emreyi boyle polemiklerde goremezsiniz cumartesi ecufast e gittim ozgunlerin dukkana sus s2k mehmet geldi hp sizi gecmis bkm hani gecilmezdi gibi biseyler soyledi bende emreyi aradim hoparlore verdim emrede 2 3 hp one cikiyo sonra gelip bi burun cikiyorum 5 sonunda bnim araba gdyo dedi mehmete sordum siz noluyosunuz diye bi kafa onde godiyodu ilk denedigimizde sonra aradan 3 gun gecti bidaha denedik ben gectim dedi mehmet bu forumda sor cumartesi olanlari biz kimseye sagda solda hp cok iyi yuruyo demismiyiz dememis miyiz cumartesi mantar oktay urfa hep beraberdik sor onlara bak ne demisim ? Kaldi ki seninle denedgim gece dikkat ettiyse cok yavas atasehire dondum cunki rabada bise oldugunu anladim atesleme bobuni kacirmya basladi ve emmedeki conda bi ufak kacirmya baslamis saglik olsun ben 2 de 80 de bkm ile cok denedim arabami zaten taniyorum ogunde sana denemeden ne dedim gecemem ama ne oldugunu gorelim dedim yalansa sen duzelt oner?
yaaa cekim cok harıka cok hosuma gıttı araçlarada maşallah.
maşallah 2 araçada
maşallah valla
insanın araba yükleyesi geliyor yav bu videoları izledi mi:D
eğer yamulmuyorsam, modeli bu:Sony HDR-CX550V
maşallah çok güzeş yürüyor makınalar
Cooper'ın en iyi yürüdüğü yerin 2.vites 60km olduğunu hiç sanmıyorum.80 de cooper için ideal bir hız dezavantajlı falan değil o hızda .Sizin hızlarınız tutuyor aslında ama 2.de 60 cooper dansa s2000 için daha dezavantaj direk vtec altı kalıyor senin avantajın ordan geliyor yoksa cooperın iyi olduğu yer 2 de 60 falan değil sende biliyosundur.
Kamerada vefalıdır güzel çeker arkadaşlar
sağolun:)
80 charger ın dolu olduğu noktanın sonudur. Oradan sonra güç düşmeye başlar. Vteclerde güç orada gelmeye başlar. Bilmeden sallamayalım.
arkadaşım sen hayatında en alttan en üst noktaya kadar full dolduran bir charger nerede gördün öyle bir teknoloji olsa o zaman VW üzerine turbo beslemezdi. Öyle bir charge teknolojisi yokken adamlar bunu Mini ye mi koymuşlar. Egzantrik üstleri güçlendirsin diye konmuştur o da derecesine bağlı. Hala sallıosun.