bu sana değildi jag e idi.
Printable View
daha fazla bişey yazmayacağım sonuçta BKM geçmiş konu BKM nin konusu Mini ile konu açılırsa orada yazarız. Özgün benim yazılımı yapsa hepsini ben geçicem :D
Ben o gece onerin arkadasida sahit her devirde bastim skinti oldgunuda biliyosunuz hadi onu gectim ben 6. Vitese atip devam ediyorum miniler gibi 200 de brakmiyorum 1 boydan fazla onmdesiniz e bi zahmet olun vitec alti kalktiginda 6. Viteste yanyanayiz hala peki benzinlige girdgimzde ya benim 5. Viteste bise var demedin mi emrede yok mini biraz fazla gidyo dedin masallah dedin omrumde bole giden mini gormedim demediniz mi ? Bizde hp ye masllah bkm ile bole yurumesi mukmml headrs olmadan demedik mi? Emre bkm ye sordum bnznlikte bi kafa onde demedi mi bizim uzuldugumuz sagda solda mehmetten oktaydan hp sizi gecmis demeleri yoksa bizhp iyi yuruyo sahibide efendi duzgun insan denemeler guzel oldu dedik bnm eksklerim tamamlansin zevkle deneriz baskada biseyazmiyorum
bismillahırrahmanırrahım :)
çok sevdığım konulara 4 ay aradan sonra yenıden gırmiş bulunuyorum :)
Şimdi kardeşim senınle cok muhabbetımız yoktu ogun Özgunlerdeyken s2000 muhabbetı acılınca sende en ıyı yuruyen BKM dedın bende daha sadece bır s2000 ıle dendım oda HP ıdı dedım ılk denememızde ben HP ye kafa cıkaramamıstım yanı bı onun atlayamadım ama ılk kez roll yaptısımdı s2k ıle Oner de duzgun bır arkadastı anlattım durumu sıkıntı yok abı sabah kadar gazlayalım dedı ılk zamnlar 200 ustu benı s2k da acayıp urkutuyordu daha sonra yapacağımız bakımları yaptım fıltr sıstemzıımı duzelttım yıne konustukk HP ıle yıne cıktık ama oda bakım yapmıştı eger bakım yapmamış olsa SUS un ne kadar ıyleştığını gourcektık ama Oner de dedı bır oncekı denemeye gore gayet ıyleşmıştı benım arabam bu sefer de HP kafa cıkaramadı ve hatta Oner ogun dedıkı abı bır oncekı kullanımla su an kullanmanın alakası yok dedı ve aldm alalı daha sadece Öner ıle sıktım :)
Ama ogun sanaorda bundan bahsederken hatırlarsan bırsey rıca ettım deıdmkı bu aramızda kalsın ben sevmem ortalık skştryor muhabbetı gıbı muhabbet cevırmeye HP BKM ye kafa cıkarıyormus onunede cıkmış dedım sende yok ya dur arıyorum dedın dedımkı ayıp olur arama yok abı samımıyız baska ağızla sorarım dedın pat adma dedınkı abı HP senı gecıyorumuş:) orda ne nıyetle dedın bro bılmem ama aramızda kalsın dedmem ragmen hadı adama demenı bosver bırde burda alalen yazman değişik olmuş :)
Evet BKM ıyı yuruyor olabılır kondısyonludur amam bu Hondaların bır ozellığı varkı ne kadar sıkarsan o kadar acılıyor ıbne arabalar benım işlerım baya yoğun o yuzden çok ılgılenemıyorum wıdebandı bıle bayram tatılınde taktırabıldım oda sağolsun KURTEZ akşam 8e 9 a kadar bekledıde oyle yapabıldım :) işlerım bıtsın bı toparlanıyım ınsallah hep beraber agız tadınca hır gur olmadan her gece her gece sıkarız sıkıntı yok :)
AMA BENCE en guzleını Batıkan demiş 5 de kesııcde bıtsın abı s2k rolu **** bası cok oynuyor ondan sonra tehlıkelı bencede kımsenın canı yanmasın :)
Mehmet burada olay geçemiyorken sana geçiyoruz demeleri. Sana söyledilerse etrafa da söylemişlerdir. Eee eninde sonunda gerçek ortaya çıkacak. Öne çıkıyor olabilir o da kornaya kendi bastığı için tepkime süresinden dolayıdır. İşin sonunu neden o şekilde aksettiriyor. Kafa çıkarıyorum şeklinde. Arenlerin takıldığı nokta bu.
Abi beni kimse karistirmasin bana kalmasin ihale sonra ben dayanamiyorum :)) ayaniza saglik beyler kazasiz belasiz herkeze iyi gunler :)
Mehmet olay senle alkali degil eger sen hp gecti diye biliyosan demekki ole konusuluyo senle alkali bi durumdegil
2.de 80 de sarıyosun ama daha düşük süratte 60 ta basınca sarmıyosun oda enteresan.Arabanın gidişine bişey dediğimiz yok ogünde konuşuldu gayet iyi gidiyor.Ama dediğim gibi minin 2 de 60 ta iyi yürüdüğüne katılmıyorum senin devrin o değil sadece s2000 kötü olduğu hız diye o süratte basıyorsun.Yoksa minin uçup kaçtığı hız 60 değil.Ama art niyet olmayınca sorun değil her hızda denenir.
Kelalper
Dyno verisi koyuyorsun daha koyduğun verinin turbo mu sc li araca ait olduğunu bilmiyosun sora gelip bana akışkanlar mekaniğinden falan bahsediyorsun.Senin o bildiğin şeylerin hepsi internette var okulda okumamıza gerk yok.Boşver sen blowerı konuyu kaydırmayalım.Sen dediğim gibi sağlıklı bir aracın dynosunu koy buraya kasnaklıda olur illa egstrikli olmasına gerek yok dediğin gibi düşüyorsa ben bu foruma yazmayı bırakırım bukadar iddalıyım.Daha araç sahipleri,kullananlar kabul etmiyorken sen neye dayanark idda ediyosun çözemedim.Bendede s vardı gayet iyi biliyorum arabanın ne olduğunu bilmediğim konu hakkında iddada bulunmam ama sen her konuda iddalı yazıyosun.Ama sonuca varılmıyor nedense ben biliyorum sen bilmiyosun sallama demekle olmaz birbirmizi yıpratmanın anlamı yok dedim gibi dyno verisi bekliyorum senden.
2 de 60 tabiki benim devrim degil sende yazdin ama s2k icin daha dezavantaj diye kaldirdim yine ben sc ile toparliyorum yuruyorum 2 de 80 de basinca tabiki sariyorum sonucta sen dedin 2de atmis sana daha cok avantaj s2k ile denerken ama hayirlisiyla uzun bi is seyahatim var dondugumde istenilen her devirde basarim zaten turkiyede r53 olarak giden cok iyi arac toplasan 3 tane benim icin 6 ya attigimda s2k nin 1 boy yada biraz arkasi bnm icin iyi kaldi ki eksiklerimi tamamladgimda onerde headrs taktiginda herkez eksigini daha net gorecektir;) benm agresflestigim yer bikac kisiden hp bkm yi gecmis lafi 1 boy kadar bu yuzden biraz fevri yaziyorum
Aracın iyi tabiki onu kötülediğimiz yok.Bende cooper çok severim arkadaşlarım bilir gidişi ile ilgili hiç bir sıkıntı yok.Önerinde bkm konusunda dediği 5 e kadar 1 boy açıyorum 5 te yanıma geliyor yarım boy öne çıkıyor 6 ya atınca kafa kafaya oluyoruz gibi bişey demşti gelince yazar ben geçtim boy boy açtım ettim dediğini hatırlamıyorum.
http://img228.imageshack.us/img228/56/img0807t.jpg
mini gp standart sc li
konusu forumda var.
2.vites 80 de mini aşşağı yukarı 5500 devirde falan oluyor.
5500 den sonra gücü düşen sc li mini dynosu bekliyorum.
Askere gitmeden bnde bir kere araba denemek istiorum ya 5 te bitiosa dahada sevinirim :)
Biraz daha Sallamaya devam edim Mertcan arkdaşımızn verisi kasnak yazılım vs egsantrik yok..
http://img155.imageshack.us/img155/4836/img2924rz.jpg
5500 den sonra güçte düşüş göremiyorum yine.
http://img155.imageshack.us/img155/4836/img2924rz.jpg
Buda sadece kasnaklı başka bir arac bundada 5500 den sonra düşüş yok
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...2_770018_n.jpg
maşallah araçlara..
Sc li mini nin gucu dusmez kesiciye kadar artar stock, kasnak egsozlu, egzantrk kapakli vs sekilde uc tane var dyno ekleyebilirim isteyene :) kayip guc artar ama uretilen guc de artar. Yanlis dusunuyosun alper abi :) sikinti yoksa gucu dusen bi dyno bulamazsiniz aramayin bosa :)
Uzmana +1 deneme olursa bizde gelelim bari paslandik valla bi stres atalim.. Mehmet seni istiyorum hahah
konu baya ilerlemiş kelalper kankam yine hızlı :D:D...o akşam gördüğüm benim kendi gözlerimle yine yazıyım ilk viteslerde hp önde oluyor daha sonra 5 ci viteste bmk yanına geliyo önerin o sırada yanımızdan geçtiler 6 tıyada attılar biz 4 5 kişi idik bu şekilde gördük ilersi içinde yan yana gibi görünüyo tabi zoom yapamıyoruz gözümüzle..
Yok uzman ben bi daha bulasmam :) kabul ederlerse misafir oluruz ama..