nedir s2k'larda en iyi egzos sistemi peki? headers olmalı mı? berk headers tutuluyordu s2k'lar arasında çok
Printable View
Urfa'nın yeni s2k sının eskisine göre biraz daha hızlı olduğunu kendi ağzından duymuştum. Bide o speclerin o bilir kişiler tarafından oluşturulduğunu biliyorum ;) Yenilikten korkmamalıyız çnk herzmn daha iyileri yapılır. Tuning bu şekilde gelişir ve gelişmelidir =) saygılar...
Güzel denemeler olmuş iki araçta denk gibi
flashpro olanda headers yok
headers olanın beyni standart doğru mudur?
her ikisine de maaşallah bu arada :)
Resimdeki s2000i gördüm az önce izmit istanbul otobanında..
Bunun için üzerinden yıl geçmiş konuyu hortlattın:)
İki aracada maşallah aynı gidiyolar kopmuyolar
Keşke bir kare paylaşabılseydın bizle :(
maşallah 2 arada temiz deneme olmuş
yanlız ben çekime bayıldım kameranın marka model alabilirmiyim :)
Ben izmite gidiyodum, araç ters istikamette geliyordu. O kadar parlaktıki boyası güneş arabaya vurduğunda gözümü aldı :) Yandan geçerken plakasını gördüm bkm diye kare plaka.
Arattım googledan aynı renk s2000 :) araç buydu.. O yüzden fotoğraf çekemedim.
Ben hala hangi arabayi gordugunu cozemedim BKM yi mi gordun :D ??
Sanki net sallama var :) emre dun kafede deilmiydi la arenn :D
Ayrica ikinci kornada gaza oturur tunele girer ustune kirar herturlu pisligi yaparim :D
Draglara girecez diye zorla tenteyi ve klimayi sokturduler ne ustunu acabiliyorum ne de klimayi :D Gecen karinin birini aldim Pazar gunu sicagin ortasinda trafikte millet disaridan bakiyo bi halt zannediyo spor araba manita filan ama biz icerde kariyla cehennem azabi cekiyoruz akü :hehe: Ama caktirmak yok :D
Olm emre benim yanımda idi ne zaman gıtmiş izmite
Adamın sikibini var ister acar üstünü ister araba da 2-2kalır:) bora kardesım kıskanç bunlar
Böyle diyenden korkacaksin zaten :D Şimdi giderim karsima cikar bi strokerli 350whp s2000 sonra direk istikamet bostanci plajinda kumdan kale yapmaca :hahaha:
Arenim bi aksam Urfa Baskanla Kekutimi al da gelin butaraflara iki makara yapalim. Cuma aksami olabilir bak. Cumartesi aksami Agaoglunda RED Night Party varmis oraya gidecem de :D
Red night partıye bizi çağırma sen
Kankam Cumartesi aksami bekliyore o zaman. Kirmizi Geceler köpeğin olsun :)
Oooo parti varsa bende gelim :D
clup elit insanları ortaya çıkıyor , bizde anca dönercilerde kebapçılarda toplanıyoruz :D
Biz de Red Night Party de çiğköfte yiyecez zaten :D
Bora abim yemege gidelim icmeye gidelim heryere gidelim arabayida getiriyik ama roll yapmayalim abi :D yeminliyim bu arabada bu isleri yapmicam ayarim yok kendimi yipratyorum bosu bosuna tekrar potada olmam :D izleyici olurum hahahah
Bana diyorsanız " sallama " var diyerekten..
Dediğim gibi aracı gördüm plakayıda BKM olarak okudum önde kare plakaydı. Kırmızı s2000..
Google'dan aradığımda bu konuya ulaştım ondan yazdım.
Bi arabayı gördüm diye sallayacak kadar çocuk değilim. Takdir edersinizki bi araba gördüm diye hava atacak değilim :)
Her neyse, saygılar
:D evet yalan söylemiyorsunuz ama konudaki videoyu izlemiyorsunuz :D
İşin komiği bu postu okuduğumda BKM Emre benim yanımdaydı bide adama zorla bastırdık İzmite gitmişsin ne iş diye hahah :D adam yemin etti gitmedi diye bide hahaha