ibrahim benim arabanın kaputu açık teklerken konuştuğumuzu buujinin oraya gelirken erimiş olduğunun arabada hiç ayar olmadığını zaten biliyorsun bunun bir deneme olmadığınıda biliyorsun ayarsızlıkla arabanın arızalı olması bambaşka şeyler evet senin araban beni tekleyen bir motorum hiç ayarsız bişekilde geçiyor videolarıda koymuşsunuz sizi tebrik ederim .
vaaaayyyy atara atar öylemi...seni bulacaaam olum seni bulacaamm
nası görmedin olum 3 silindir yürüyen araba sarı bi EG vardı her rollingte 1,5 litre yağ atan
artık bu mevzuyu telefon vasıtasıyla halledin bence madem bi yanlış anlaşılma var ortada arayın ibo abiyi konuşun kapansın mevzu kanka...![]()
bak ibrahim abi bi arac yüzüne bu kadar tartısma ya gercekten gerek yok
dedğim gbi bnm araba cıksın ayarlar bitsin adam akıllı deneriz bol videolu o zman kimsenin kafasında soru işareti kalmz ..madem senin arabanın ayar işi bitti bnm aracta persembe bende inşallah o zaman çıkar deneriz geçilmişim geçmişim önemli değil dostluk baki kalsın
aabi bu batu da öle camur felan yapmaz sadece kendi videolarını burda görünce o da senin benmle olan videolarını koymus bence iki tarfat hatalı diyelim uzatmayalım gereke yok böle kırıcı sözlere...
34EV4212