ya abicim senın şu supra ile olan yarış çok hoşuma gidiyor.fakat supradan çekilmiş olan bideo yu bulamıyrm.link i olan arkadas varsa yollasın.başarılar
ya abicim senın şu supra ile olan yarış çok hoşuma gidiyor.fakat supradan çekilmiş olan bideo yu bulamıyrm.link i olan arkadas varsa yollasın.başarılar
yorum yapmak bize dusmesmuhtesem allah kaza belas vermesin abi
![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
ne oldu bizim msupra ile supranın yarış linki.sanırım kimselerde yoq.
istediğim çekim supradan olmalı yalnız bmw den deil.
ii forumlar
ayagına saglık abi maşşallah nazar deymesin
abi valla bi kere daha helal olsun büyük cesaret o hızlara çıkmak bugün bi daha şahit oldum o ses o gidiş kimse izlediğinde bile inanamadı tam önümüzde geçtin motorları 2. de ise her yer motorsiklet abi sellektör atıcaktın nerdeyse bence motor olayını bırak artık sakat baya onlarda anladı geçemezler seni...bu arada senin yüzünden çok kişi hasta oldu bende fena üşütmüşüm![]()
beyler bu videoda bişeyler dikkatimi cekti bu motorcu dayılar hiç motorun üstüne kapanmıyo bunlar nasıl 350 ile gidio....
Renault Sports & ///MPower
Bir daha izle. O hızların yarısına çıktın mı motorla bilmiyorum, ama bırak yatmamayı, kafanı kaldırsan boynunu zedelersin.
Saldırmak, b%k atmak yerine emeğe ve orada o hızlara çıkma cesaretini gösteren arkadaşlarınıza, ağabeylerinize saygı duymayı öğrenirseniz bu forum çok daha güzel bir yer olacak.
onyargili bi yaklasim olmus .....
arkadas sadece sormus *** atmamis , saldirmamis , emegede hakaret etmemis , nasil 350 ile gittiklerini merak etmis . merak edilmeyecek bi hizda diil hani . sormus sadece , fazla alingan bi cevap olmus . tarafli bir elestiri yaparken de forumu emege saygi duymayan , *** atan , saldiran bir sekilde gormussunuz . burda herkesin emegine saygi var ayrica nasil bir yer oldugunu da farkiyla gosterdigine inaniyorum .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hız arttıkca rüzgar direnci artıor vücuda baskı olunca normal olarak kapanamıolar.arabalar için üst düzey süratler sürücüler için kolaydır ama motorlar için aynı seyleri söyleyemeyiz
Ben öyle algılamadım. Arkadaşımız neyi kastettiğini yazarsa, ve benim cevabım bu durumda fazla sert kalmış ise gönlünü almasını bilirim. "Hızlı_Fransız" söylediğin şekilde iyi niyetle yazmış olabilir, ama bu deneme hakkında o kadar çok hariçten gazel okuma ile karşılaştık ki, artık nötr konuları bile negatif algılıyor olabilirim.
Ayrıca Mustafa, senin mesajımı foruma saldırır şekilde görmeni de hayretle karşılıyorum. Buranın nezih ve seviyeli bir tartışma paylaşım ortamı olduğuna inanıyorum, bu yüzden buradayım. Farkını gösterdiği konusunda da haklısın, bence TechTurkey'in ortalık forumlarından fersah fersah ileride olduğunu siz de görüyorsunuzdur. O mesajdaki son cümlem bence yapıcı bir eleştiri içeriyor, yergi değil.
Barış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)