http://www.youtube.com/watch?v=MObZpIPu1B8
Printable View
süper süper ultra süper bu arada direksıyonda parmak direk nosa basılı :)
hayalarr yalan hayal olmuş :) Maşallah nazar değmesin..
ohahahaha...cok ıyı yaw ısmaıl abı sureklı kesıcıye gırıyosun ya tamsuper oluyo yaw:)
masallah... cok fena yürüyor... güzelde ateş edior =)
başlangıç ve direksiyon hareketleri süper :) dedim çarptı heralde bi tanesine :D
Çok iyi gitmiş tebrikler.
evet kesici sesi mest edio zaten maşallah diyelim :)
selam
heyy masallah
saygilar
sami
maşallah çok güzel, bu arada beyler videoları kim koyuyorsa tag'lara biraz daha genel seyler yazın supra 2jz vs.. ki arayanlar gorsun burdan nasil arabalar cıktıgını yav :D
motor delisindeyim valla :)
ehhe ya videouy yüklerken biraz daha ufak boyutlu yükeyin dolmadı hala :D stres yaptım :D
adamlar daha ne dicekler acaba onu merak edıorum dicek bişey kalmadı herhalde..
şimdi izledim videoyu kesik kesin fln olmuş ama maşallah ya :D baya ciddi güzel geçmiş yani :D tebrikler ismail abi :)
masallah abii.......özgünümm gör gör...:D :D :D
Konuyu kapamışlar yine.Kapama nedenleride çok ilginç gerçekten:)
http://www.youtube.com/watch?v=HXrp3MKHveg
videolar sorunlu o yuzden anca boyle oluyor:)
ilk videoda hata olmus bir yerde bu kesintisiz bastan sona, msupra speed cut a girdikten sonra 12 saniye bekliyor hayabusayi dikkat ederseniz.
masallah masallah:D artik hayalbuysa'twinturbo falan anca keser seni:p (: cok ii yuruo araban gercekten masallah
oha ismail abi oha seri katile döndün var mı başka katlediceğin 2 teker :D :D kazasız belasız abi, sırada ne var.
hahaha o son yazılan yardı ztn olayı anlayamadı heralde arkadaslar :D
:D:D:D:D:D:D:D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:Alıntı:
iso335, bu tarz hayabusa videoları defalarca verildi,lütfen arama motorunu kullanmaya özen gösterelim
yok bole bi olay yaaa...:hehe:
abi bi de cameraya el sallasaydın en sonda bomba olurmuş :D :D
çok iyi yannız :)Alıntı:
bu tarz hayabusa videoları defalarca verildi,lütfen arama motorunu kullanmaya özen gösterelim
bütün videolar youtube da zaten herkezde ordan link atıyor zaten
lafa bak bu tür videolar youtube da çok !!!
video tr de çekilmiş ve hayabusa geçilmiş sorun bu geçtikleri videoları koyabiliyorsunuz sitede delirmişler cidden asdfghjkl :d
beyler yanlislikla 2teker bisey gecmeyin:Alıntı:
iso335 beni anlamadın galiba.Bununla ilgili defalarca konu verildi ve ben şikayet aldığım için kilitledim,Lütfen bir daha aynı konuyu açma
devamli sikayet geliyor :D
gece gece eglence cıkcaktı negüsel MD tüh :D
Adamlar Kudurdu Ne Yazsam Kitliyorlar
ahaha 5 kez kitlenmiş konu :D hepimiz birartane acalım cıldırsınlar :D
itinayla hayabusa dürtülür :D
eheh abi yazsana ne şikayet geliyor? kurallara aykırı bir durum yok motorCu arkadaşlarla çektiğimiz videoyu koydum de :D sinir yaptım, ulan bizde senelerdir motor tepesindeyiz ki hala biniyoruz adamlar saçmalıyor resmen bizi hayabusa geçse hiç gocunmazdık :D
stres yapmş abi adamlar başka başlık altında açın konuyu msupra gördüklerini çiziolar :D