Güzel insanın arabasıda güzel gider. Emek vermiş kardeşim belli :)
Maşallah kem gözlerden korusun kazasız belasız .. Eskiden typer sahipleri ilk iş filtre headers alırdı . Simdi kapaklarıı Kaan a versinler . Ben olsam öyle yaparım .
Printable View
Güzel insanın arabasıda güzel gider. Emek vermiş kardeşim belli :)
Maşallah kem gözlerden korusun kazasız belasız .. Eskiden typer sahipleri ilk iş filtre headers alırdı . Simdi kapaklarıı Kaan a versinler . Ben olsam öyle yaparım .
Maşallah. Bütün videoları da zevkle izledim. Sesler çok güzel. Turbo iES'i de kutlamak gerek.:)
maeşallah. emek ortada..
yannız 3. sayfaya gelmişiz henüz patırtı çıkmamış şaşırdım doğrusu :D
Bu arabanın bu kadar iyi gitmesi, senin işini ne kadar düzgün ve başarılı yaptığının göstergesidir Kaancım
Maşallah, aracın gerçekten çok iyi yürüyor :)
EDIT: Bi kpro bide headers alsan o zaman şenlik olacak :hehe: Artık hak ediyor araban bence :) :)
Patirti cikmazki videolar ortada kimsede atar gider yapmiyo :D honda geri cagirmassa iyi kaanin type r i :D biz nasi yapamadik bunu bole adam bizim parcalarla neler yapmis diye :D
maşallah kaancım ellerine kollarına sağlık
diğer araclarında maşallah ı var.
Maşallah kağan oğlan:D
Abi maşallah cok güzel devirleniyor maşallah aracın
kanka yeni speclerinle ilgili biraz bilgi verirmisin :D
masallah 41 kere cok guzel gıdıyor cıdden,Allah nazarlardan saklasın :)
kardeşim maşşallh kazasız belasız inşallh çok güzel yürüyo aracın bide zayıflayıp boyunu kısaltırsan daha hızlı olur EM typer valla bak 2.m boy:eek: neİiy 2.mertermi :eek:130kg adam neİiy 130 kg:eek: mı anaaaam yürüyomu la o:D
wayy kardeşim benim maşallah em typera ve denediğin tüm araçlara bu kdr iyi yürümesi işçiliğini ortaya çıkarıo bencede Allah kaza bela vermesin Sırıkkk :D ama dıtdıt dııııtt yapma:D
Maşallah çok iyi alet. Alican olm eleğe dönmüşün la videolarda :D İnsan biraz da olsa tutunur :D Bi de benim RS' e *** atıyosunuz :D
Maşallah :)
Maşallah kanka.
Gayet sıkı yürüyor :)
Maşallah siyah canavara
Speclerinin üstünde gittiği zaten ap açık
Tebrikler adam yapmış