typer la gidicez haberin var dimi ordaki arabalarla denemeye ciddiyim gemi ile gidicez bu o tarafa olan türk plakalı arabayla 3 çıkartmam olucak :D
sağol kanka ALLAH razı olsun..
Printable View
Kaan sen bu işi biliyorsun :) ALLAH kaza bela vermesin ....
Maaşallah Kaan ellerine sağlık
Kaan çok şükür şu videoları izleyebildim, Gari Kayseriye gelme waktinde geldide geçiyo Haberin olsun:) Ellerin dert görmesin..
Bİİ TANE :))
Kaan abi maşallahı var aracının dahada iyi olur inşallah.Kazasız belasız sürüşler :)
hahah otel odalarına ne gerek var evimiz var orda ceco da öle kendinizi kaybederseniz ben sizi nasıl toparlarım diye düşünüyorum..
şaka bir yana cidden götüreceğim arabayı bir integra typer var hemen deniyeceğim birde cellica gts var baya iddalı araçlar devamlı kalavyeden giderleşiyoruz hayır o değil arabaların kapaklarınıda ben yaptım ne b... yiycem hahahah
eyvahhh bende bundan korkuyodum :D aracın arkasına yatak yorgan atalım kanka sen denerken bende arkada denerım kendımı :D:D
:beuj::icon_wack:soru: işin zor kaancımmm :D
edit : konuyu çip etmeyelim kanka aksam atla gel konusuruz
Maşallah güzel yürüyor kanka gokiyle alicak öldürdü beni yaa ditdit diiiiittt hahaahaahaha:)
çok iyi maşallah ellerinize sağlık :)
Ukrayna nın araba denemeleri mi meşhurmuş? :D
Harika olmuş ilk video hastasını tedavi eder maşallah :)
Maşallah Kaan pek güzelmiş aracın.
kaancım maaşşallah kardeşim. ellerine emeğine sağlık. daha iyi olur inşaallah...
Ukraynaya yarışmaya gidecekmişşşşşş... Ben de yedimmm...
İnsan bari müze kale gezecem derrr :D