Kaan abi maşallahı var aracının dahada iyi olur inşallah.Kazasız belasız sürüşler :)
Printable View
Kaan abi maşallahı var aracının dahada iyi olur inşallah.Kazasız belasız sürüşler :)
hahah otel odalarına ne gerek var evimiz var orda ceco da öle kendinizi kaybederseniz ben sizi nasıl toparlarım diye düşünüyorum..
şaka bir yana cidden götüreceğim arabayı bir integra typer var hemen deniyeceğim birde cellica gts var baya iddalı araçlar devamlı kalavyeden giderleşiyoruz hayır o değil arabaların kapaklarınıda ben yaptım ne b... yiycem hahahah
eyvahhh bende bundan korkuyodum :D aracın arkasına yatak yorgan atalım kanka sen denerken bende arkada denerım kendımı :D:D
:beuj::icon_wack:soru: işin zor kaancımmm :D
edit : konuyu çip etmeyelim kanka aksam atla gel konusuruz
Maşallah güzel yürüyor kanka gokiyle alicak öldürdü beni yaa ditdit diiiiittt hahaahaahaha:)
çok iyi maşallah ellerinize sağlık :)
Ukrayna nın araba denemeleri mi meşhurmuş? :D
Harika olmuş ilk video hastasını tedavi eder maşallah :)
Maşallah Kaan pek güzelmiş aracın.
kaancım maaşşallah kardeşim. ellerine emeğine sağlık. daha iyi olur inşaallah...
Ukraynaya yarışmaya gidecekmişşşşşş... Ben de yedimmm...
İnsan bari müze kale gezecem derrr :D
bu piyasanın içinde olup da kendi aracını yürütemeyen çok adam gördüm, ancak el emeği göz nuru yaptığın typeR'ın tartışmasız iyi gidiyor kaan, yeni specler sonrası deneme videolarını merakla bekliyorum.
Kapakçı kaan maşallah :) :D
Ellerine sağlık . ;)
maşallah kapakçı :) gerçekten süpriz bi typer yaptın kardeşim
Öncelikle tebrikler. Allah araçlarınıza kaza bela vermesin?
Merak ettiğim şu; S2000 ile olan denemelerinizde de sadece kapak, emme, kelebek polish işlemleri mi mevcut araçta, beyin v.s var mı? Araç muazzam yürüyor, Allah nazardan saklasın. Emeğinize sağlık.
maşallah :)
maşallah kaan gerçekten nokta olmuş aracın bu setupına göre aslında setup bile denmez alayı oem malzeme kazasız belasız nazar değmesin inşAllah .. :)
dadlım 41 kere maşallahh
Maşallah Kaan oğlan :D kazasız belasız İnşallah.
dııııttt dııııttt dadadadaatttttt
ausıfhsaıfjdfd
binbir zorlukla bulduğum v4 kapaklarımı gözüm kapalı teslim edecek kadar güveniyorum bu adamn yaptıgı ıse mal gıbı degıl okuyup arastırıp sureklı ınsanları dınleyp bılmedıklerını ogrenmeye calısarak en önemlisi elindeki aletlerin yeterliliğiyle yetinmeyip sürekli daha iyi işçilik için daha farklı aletler alan bırısı :D adamsın kardeşim maşallah
bitince deniyelim mi:D:D:D
maş. süper gidiyo araç Allah nzardan saklasın :)