Hehe enjektor lazim askerden sonra bakariz sen satmazsan 2-3-4 basa cikarimda 5 te sicarim korumaya aliyor beyin
Kanka ben yokum aralığın 10 una kadar sende askerde olucan headrs egzost yapılıyo bi 100 200 meth li vidyo paylaşırım sen gelene kadar 30 R lı bi SX var s14a var aklımda eğer onu almazsam denerik kankacım
Kanka ben yokum aralığın 10 una kadar sende askerde olucan headrs egzost yapılıyo bi 100 200 meth li vidyo paylaşırım sen gelene kadar 30 R lı bi SX var s14a var aklımda eğer onu almazsam denerik kankacım
hehe kader kısmet boşver japonu bin arabana iş alma boşuna sen değilmiydin sanayiden bıktım diyen ?
bu arada meth falan bendede yok bi yap bakalım farkeden bişiler oluomu
13 sn 100-200 süresi bence süpper. Kaç hp bu araç vede ne işlemler var
he bide şöyle birşeylar var normalde 7250 dönüordum ama artık tedbir amaçlı 7000 de bırakıorum sanki daha hızlı olabilir bakalım enjektörden sonra sıkıntı olmadan 7250 dönücez hayırlısı ile
he bide şöyle birşeylar var normalde 7250 dönüordum ama artık tedbir amaçlı 7000 de bırakıorum sanki daha hızlı olabilir bakalım enjektörden sonra sıkıntı olmadan 7250 dönücez hayırlısı ile
kanka 2 kişi net 100 200 13 saniye mi koşuyosun şuanda 13 hafife alınıcaz süre değil çünki
haha kanka ben yektayı ne zman geçtim şimdi geçeyim
ama denemek lazım action olsun
ahahahahah
dün yeni kapagımı rektefiyeciye bıraktık beraber, çıkarken kapaga iyi bak kocan o senin dedim niye herkes bana kaldırıyor diye isyan etti ahauhau
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
ahahahahah
dün yeni kapagımı rektefiyeciye bıraktık beraber, çıkarken kapaga iyi bak kocan o senin dedim niye herkes bana kaldırıyor diye isyan etti ahauhau
olm sen arabayı eski performansla topluyorsan yektala kuzenim okulu bitirir mezun olur lan ahaha