yaw ne işin var senın bmw le mwle ya senın yuzunden 240lı rollerı goremıyoruz artık:cool:
Printable View
306 acımamış, satarsanız kapıyı 40 dan açmanız lazım:D
İki aracada maşallah ama 306ya kocaman maşallah.
Boyasıda güzel olmuştu gideride iyiymiş.
Kazasız belasız sürüsler..
öldürme öldürme 45:)
Masallah
bu 306 - typerle yurur bence :)
iki aracada maşşallah bir headers la vtec okadar yürür iyi bir egsoz sistemi varsa oda bende yanlış bir headers la 2 boy geri düşmüştüm araçları istediğiniz zaman deneriz benim bu hafta içi güneşe bir ayara gidicem ondan sonra deneriz ama bu haliylede ciddi güzel gidiyo .
iki araçda maşh.
bakımlı ve giderli 306lardan 1 tanesi gfj
Sonuç gayet normal. Maşallah araçlara. Bi ciğer vti ın yürümesi normal olan durum budur. zevkli denemeler olmuş:)
maşallah 306 çok iyi yürümüş tebrikler
Maşallah İki Aracada GTI Gitmesi gerektiği gibi..
her 2 aracada maşallah pilotajı ıyı bı arkadaşla denersenız daha net göruruz fakrı plotajla 3 boy da gerı dusenı gördum yarım boyda oyuzden daha net denemelr beklıyoruz
maşallah araçlara fark gayet normal bence, vti bakımlarıda yapılsa sürücü değişikliğide olsa aradaki fark kapanmaz kesinlikle. GTİ nin kendi hacminde olan araçlarla denemesi ve vti yın yürümediğini görmesini lazım. tayyar - clio RS gibi.
maşallah GFJ GTI'a.. gerekeni yapmış.. :)
maşALLAH araçlara..306 gti güzelmiş burak:)
Maşallah araçlara 306 açıyor arayı uzun uzun bassanız ara çok açılacak gibi.
Vti pilotajdan kaybediyor ve sanırım devir çevirmekte zorlanıyor araba isteksiz gibi sesten ben o şekilde anladım. Sıkan birşeyler var gibi.
maşallah burak:) artık sahalardayım diyosun
Burak gitmesi gerektigi gibi gitmiş tek sorun vti kullanan arkadaş yada abide :(
Maşallah gazcılar .
burak,bir arabanda yürümesin arkadaş:) kazasız,belasız maşallah;)
vtec,çok isteksiz devir çeviriyor.
burak nelerle uğraşıyosun böyle ya :D
maşallah burak..
hareket gelsin canlansın piyasa :)
Masallah Kanka :)
Piyasa karışcak videolar esasında :)
Maşallah GTİ
burak ın plotıjı güzel, 306 da gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
vtec i kullanan abimiz plotaj zayıf buraka göre o ayrı.
Araç daha 100bin km olmamış bi vtec di sanırım ufak donuşlarla iyi olcaktır iyi bi plotajla aradaki fark biraz kapanır.
200 lerden snra aradaki fark baya oluyo teke tek denelerde durum daha farklı oluyo ve aradaki fark biraz daha çok olduğunu gördük.
Veselam Vtec güzel bakımları ve ayarları yapıldıktan sonra daha iyi olcaktır.
Gfj 306 başka vteclerlede denemesi görmek lazım tek araç üstüden yorum yapmak yanış olur
Giderini bildiğimiz bi 306.
fark birazda pilotajdan ama bukadar farkediceğini zannetmem 306 maşallah güzel yürüyor vtec biraz isteksiz devir çeviriyor.kazasız belasız denemeler...
maşallah 306 güzel yürüyor :)
saolun arkadaslar teskr edrm, piyasa canlansın biraz alt kategoriler:)
deneyelim, eğlenelim hep birlikte...
306 gerçekten cok iyi yurumus. Masallah gerçekten
Maşallah gusel yurumus 306 gtı hak eden önde:) maşallah abı;)
Olması gerektiği gibi olmuş, tebrikler.:)
Gfj'ye benden Kocaman bi Alkışşşş :D
Yakında Görüşmek Üzere diyorum ....
vtı başka bi vtı ile denerkende izledim gayet ii yuruyoo bi sıkıntı yok burak ii vites atıyoo :)
Maşallah araçlara. Burak seni izlemek güzel kankacım :)
boşuna bana laf anlatmaya kalkma, arkandan dönen lafları ben yüzüne söyleyince mi kötü oluyor? ben böyle bi delikanlıyım arkandan atıp tutmuyorum o yüzden boşa bana sarma, konuyu kapatmadıysan söyle çünkü ben geçeli çok oldu hala nerelerde kalmışsın.
yine de bişey demiyorum dostça yazıyorum.kötü bi tarzımda olamaz tanımıyorum bile daha seni. kötü niyetle düşmanım olsa yine yaklaşmam o yüzden beni istediğin gibi anlamakta özgürsün ne çok içerlemişsin baksana.
denemeye gelince aracına maşallah. vtec sağlıklı bi vtec, baska vtecle denemesini biliyorum o yüzden kimse vti bakımsız demesin. zaten daha 100bin km'de gazlanıp motoru daha da açılabilir orası ayrı. ayrıca pilotajda zayıf deniyor.
daha çok denemeler olur deüğşik araçlarla o yüzden 306 gitmiyor etmiyor olmasın.
Maşallah olması gerektiği gibi gecen akşam bizde sedan stok vtecle kaldırdık 2. vites önde başlasa bile geçiyorum güzel video yok bidaha deneyip koyucam bende :)
maşallah gti iyi yürümüş
iki aracada da maşallah