sagolun arkadaslar gtı cok ıyı deıl gıtmesı gerektıgı gıbı gıdıor bence abartı deıl yanı:)
Printable View
sagolun arkadaslar gtı cok ıyı deıl gıtmesı gerektıgı gıbı gıdıor bence abartı deıl yanı:)
MAsallahh araçlaraa ..
vtec'in pilotajı kapatsın kapatsın 1-2 boy ;)
neyse,civic vti , abilerimin/tecrübelilerin dediği gibi sanki sıkıntılı gibi ...
diğer 306 gti ve vti denemeleri üzerinden yorumlanmalı bu "306 GTI" ..
saygılar.
maşallah burak hızlı adamsın vesselam :)
maşallah 306ya... bence de 306 gitmesi gibi gerekiyor.... allah zeval vermesin...
306ları seviyoruz
maşallah hacı bindiğin araba 3 boy hızlanıyo:)
iyiydiler. onlarda başa baş gidiyodu o kadar.
ıkı aracında sağlıklısı yakın gıdıyorlar bırbırıne
ben dusuncelerımı deıl yasadıklarımı yazdım baskasının aracı uzerınden yorum yapmıyorum aracım olsa denerdım.
ad vtecle denedim sonucu gördük.
pistonlu bilmem neliydi, hakkını veriyor muydu orası tartışılır, ama dediğiniz sağlıklı f-h-e'lu vteclerden hızlıydı. hele ki uzunda.
çıkmadı zamanında baska bi vtec deneyelim :)
bi kadran videom var ona bakıp bu zamana kadar ki vteclerinizle bi kıyaslarsınız isterseniz. sizin araçlar hep çok sağlıklıydı.
306ya maaşallah:icon_tup:
Cahilliğimi mazur görerek, f-h-e'lu vtecler, ne ola ki?
maşallah araçlara..
bu vti ilk sahibinden alınan 30 bin liraya mal olan kırmızı vti mı ?
eğer öyleyse bakımları falan yapılacak yazan arkadaşlar ne bakımı yapılacak arabaya zaten yeni çıkmadı mı bu araç ? Pilotaj iyi olsada bu fark kapanmaz.
bence 306 fena gitmiş, bende vti varken denk geldiğim 306larla böyle fark olmuyordu, gerçi 306 vardır 306 vardır illaki ama sanki feci gitmiş 306 :)
Burağım sahalara dönmüşsün maaşallah :) benim saxo ile senin arabayı bi tampon tampona sürttürücem zaten gideri şansı benim saxoyada geçsin diye :D:D:D
Daha ben beklemedeyim. şu nişan işlerim çözülsün mutlaka basıcaz beraber ;)
306 iyi yürümüş..
Maşallah maşallah
kastığım bişey yok, o yazıyı sword nickli abiye yazdım. söylemek istediğimde açık 306>vti .
kendi denemelerimi kıstas alırım diyor bende kendi denememi söylüyorum yorumluyorum.
yok buraktan alıntı yaptığımı söylüyorsan ona sormak lazım, özelden konusup hallettiğimiz şeyleri ısıtmış sunmuş önünüze.
konuşmak isteyen varsa özelden atsın pm konu kirlenmesin, 306 vtec geçemez diyenlere güzel oluyor çünkü :)
sımdı vıdeoları ızledım tekrardan :D vtı bence yarım gaz yapmıs gıbı geldı bna :):):):)
nerden bılım nası olur belkıde plaka deıstı eskı up dir takıp etmıyorum:D
benım demek ıstedıım araclar kafa kafaya yakın gidiyor vtec ve 306
ama bu konuda denılmelıkı gfj 306 xx vtec i gecmiştir genelleme yapılması fanatıklıktır bende derım demek cok kolay vtec > 306 noldu :) anket acalım taraftarı cok olan kazansın ozaman:)
Abi doğru olanı yazmışsın ama şöyle bi durum var sana istinaden yazmadım;
Hep 306 geçtiği zaman EH vtec ve UP videoları hatırlatılır..Kafa burun gitmişlerdir burak daha iyi bilir sahibi olarak.Ama aslında o zamanlar rüzgar veya tunel yapma olayı bilinmiyordu(tam anlamıyla en azından).O videoları izlersek 306 ne zaman öne çıksa rüzgarla çok güzel ve tadında başa baş rolling olmuştur.Yani rüzgar olmasa benim gördüğüm UP birazdaha önde olurduki EH vtecte maşallah it gibi gidiyordu:)