nerdeee 240 lara kadar yanyana gıdılen roller![]()
İki aracada maşallah ama 306ya kocaman maşallah.
Boyasıda güzel olmuştu gideride iyiymiş.
Kazasız belasız sürüsler..
iki aracada maşşallah bir headers la vtec okadar yürür iyi bir egsoz sistemi varsa oda bende yanlış bir headers la 2 boy geri düşmüştüm araçları istediğiniz zaman deneriz benim bu hafta içi güneşe bir ayara gidicem ondan sonra deneriz ama bu haliylede ciddi güzel gidiyo .
Sonuç gayet normal. Maşallah araçlara. Bi ciğer vti ın yürümesi normal olan durum budur. zevkli denemeler olmuş![]()
her 2 aracada maşallah pilotajı ıyı bı arkadaşla denersenız daha net göruruz fakrı plotajla 3 boy da gerı dusenı gördum yarım boyda oyuzden daha net denemelr beklıyoruz
maşallah araçlara fark gayet normal bence, vti bakımlarıda yapılsa sürücü değişikliğide olsa aradaki fark kapanmaz kesinlikle. GTİ nin kendi hacminde olan araçlarla denemesi ve vti yın yürümediğini görmesini lazım. tayyar - clio RS gibi.
maşALLAH araçlara..306 gti güzelmiş burak![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Maşallah araçlara 306 açıyor arayı uzun uzun bassanız ara çok açılacak gibi.
Vti pilotajdan kaybediyor ve sanırım devir çevirmekte zorlanıyor araba isteksiz gibi sesten ben o şekilde anladım. Sıkan birşeyler var gibi.
maşallah burakartık sahalardayım diyosun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)