Aynen knka ses tribe sokuyo insanı biraz aşağı çekince azaltıyor sesi
bi çaresi olması lazım sonunda sökücem tenteyi motoruyla beraber hardtop a dönücem
![]()
ne gerek var pampa
http://c1112.hizliresim.com/s/1/v1ns.jpg
Hp S2000 Invidia Single Exhaust - YouTube
geçen gün çetiğimiz ses videosu
maşallah çok güzel gideri bitek flash pro eksik kalmış sanırım birde oktayın eski arabasımıydı bu_?
imza...
Masallah cok cok iyi hizlanmasi, 240km hizla tek elle kullanmak da cesaret ister, ben 240 ve ustune bi kere ciktim ruhumu teslim ediyodum 160-170 iyidir![]()
s2000 zengın mı sever yoksa ben mı yanlıs goruyorum afr yi ? maşşallah arac harıkaa
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Eyvallah teşekürler flashpro bayadır var arada söküyorum takıyorum egzozla beraber moduma göreilk videoda varmıydı onu hatırlamıyorum bu başlık altında toplarım dedim vid leri öyle düşündüm koyuyorum işte
blackmodel aynen okudum msjını yoktu ilk videoda sen afr yi söyleyince çıktı ortaya![]()
abi fark varmı dual a göre yazda bilgilenelim![]()
bıraz daha canınız sıkılsaymıs bursaya kadar gelcekmıssınızgelseydınızde yakından gorseydık bu canavarı,masallah..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Evet ses videosunu kaan Bey Çekti..Çekim işini çok ciddiye alarak yaptı tebrik ediyorum kendisini.
Geçmişinin amq just litte a four cylinder - YouTube
rezil ettim benihahaha
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Jugger sen seversin al
Civic hatch k20 vs supra 400 whp! - YouTube
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)