1.65 basıyorum ama dediğim gibi hiç bişi anlamadım acil 42 lazım bana s1000rr ın ilacı olacak:D 2.7 bar basınç planlıyorum
Printable View
trde s1000 rr gecıcek arac yokmu beyler sureklı soruyrm ama cvp yok???
Bunu okudugumuz cok iyi oldu, bosu bosuna F430 Scuderia yada Gallardo Superleggera almayalim ozaman, 85-90 Kilo fark yaratmiyormus hacimli arabada...
Gallardolara bakalim;
SE
513 HP - AWD - 1430 kg
0–100 km/h : 4 sec
1/4 Mile: 12.1 sec - 190km/hr
Superleggera
530 HP - AWD - 1330 kg
0–100 km/h : 3.8 sec
1/4 Mile: 11.7 sec - 198km/hr
LP 560-4
542 HP - AWD - NA kg
0–100 km/h : 3.7 sec
1/4 Mile: 11.2 sec - 208km/hr
LP 550-2 Balboni
542 HP - RWD - 1,380 kg
0–100 km/h : 3.9 sec
1/4 Mile: 11.5 sec - 203km/hr
LP 570-4 Superleggera
562 HP - 4WD - 1,340 kg
0–100 km/h : 3.4 sec
1/4 Mile: NA
*Tabikide bunlar farkli arabalar, suspansiyonu olsun, koltugu olsun farkliliklari olan arabalar, ama bu kadar cok degisik guc ve kilogramda, degisik aktarma sistemlerinde, fabrika verisi bulabilecegimiz ve karsilastirma yapabilecegimiz cok sayida araba yok sanirim...
sulhi 42.94 olan turbosunu satıyordu bildiğim kadarı ile 1.800 USD istiyordu toplamda 1000 km yol yapmamıştır.
bu arada 41 kere maşallah muazzam olmuş
Makineler çok hızlı maşallah bmw 299km de kesiyomu kadranmı o kadar acaba?
hepsine masallah
korkudan cenem kilitlendi izlerken, farkina bile varamadim ne oldugunun, resmen aklimi aldiniz
supra ruya gibi..... ne soylense az.... ben olsam calistirmaya bile kiyamam :)
insallah eksikleri en kisa zamanda tamamlanir gonlunuze gore olur
videolar dbn ler de bizi cok mutlu eder bekleriz her zaman
motorlari kullanan arkadaslari da tebrik mi edeyim Allah islah etsin mi diyeyim bilemedim. :) :) odum patladi izlerken, Allah kaza bela vermesin tekrardan, masaallah
Eyvallah :) Evet 42 + bir turbo gerekli artık sana.Gerçi 2.7 vs bar zararlı motor için bence. 2.0 bar + 200 shot yeterli gelir tüm 2 ve 4 tekerleklileri gecmek icin...Gerçi 2 tekerli turbolular için bu degerler de yetmez ama bu isin sonu yok o ayrı :)
şu dip notuda iletiyim o s1000rr komple egzoz + son dişli takviyesi yapılmış bir motor stock s1000rr ı rahat geçiyor..s1000rr ı iki ayrı motorcu kullandı birisi battal abi yılların motorcusu öbürüde benim adaşım fatih ikiside ciddi anlamda sıkıntılı tipler.
bi kaç video daha vardı ama viraj var diye bıraktıgımızda fatihin hala son gaz o virajlara yatmasından ötürü saydırdıgım küfürler yüzünden o videoları sildim..
[QUOTE=ice;2827901]Doðmamýþ cocuða don biçilmez **
.a yapýyorum.........
valla motoru gözden çıkardım biliyorsun sıkıntılarını kırılsın diye gazlıyorum o gün temiz 2 saat sıktım bişi olmadı şimdi 42 takıp aynen basıncı açacağım ben nossuz geçmek istiyorum şu an bu turbo ile 100 shoot yeterli olduğunu düşünüyorum aslında bağlayıp birde böyle deneyebiliriz
Allahim sana şukurler olsun ulkemde boyle videolar izleyebiliyoruz :) maşAllah deneyen iki tarafada. Kimin gectigi onemli degil bunlari yasarken gorebilmek paha bicilemez.
heee bide videonun sonunda 6 ya attıktan sonra ince ince motora yaklaşıyoruz fakat o sileceğin kalktıgını gördüğünüz yerde bildiğiniz uçtuk sonrası vizik vizik :D :D
6 da gidecek yer olsa motoru rahat geçer fakat motor bittikten sonra motoru geçmek kendini kandırmaktir Allah a şükürki ne cenk abi nede cevremdeki yarışcı hiçbi insan o düşünceye sahip değil :)
Araç antalyadakı supra satılıkdı bir ara sahibindende 100.000'e weririm diyordu sahibi hatta sarıyerdekı sarı sağdan direksiyonlu ile aynı zamanda ilandaydı diğeride zaten tayfun kardeşimin sup 40 otomatikdi simdilerde manuel ankarada yalnıs bilmiyorsam evo x artı 20 bin euro ile takaslanmıstı
Cenk abi tebrikler, hakan ustanında ellerine sağlık s1000 rr sıkı ama supra o basıncla harikalar yaratmış...
drahte gözünü seviyim konuyu piç etme de git öte..
Hepsine maşallah, yalnız Supra cidden çok başarılı, daha da iyi olur inşallah.
Cenk abi erbil degildir bunu diyen
Kardeşim ahmet ile muhabbetleri sohbetleri var
Hatta S1000RR ı al al diye ahmet çok ısrar etmiştir oda ona her defasından Allah razı olsun der :)
Erbil abi de bizim arabaları bilir hızlı olanlarını sever asla öle iddia da bulunmaz
zaten kendisi izmirde degil SOMA da abi
Otarafa gectigin zaman soma düzlügü var muhteşem bir düzlük orda çok güzel peş peşe denemeler olur erbil abide asla geri çevirmez
izlerken bile geriliyor insan Allah kazadan beldan korusun maşallah hepsine
K5 le çok denemeleri olmuştu biz bursadayken, ekamba geçilmişti diye hatırlıyorum ?
supra ya binmek için talibim :D :D şu fatihi indir beni al abi ben daha iyi video çekerim :D
yok tanışırız eskiden kendisiyle eskiden trabzonda ikamet ederken sıkı bir r1 fanatiği idim kendisi gibi ve r1 sahibiydim msn den muhabetimiz çoktu sonra kaybettik birbirimizi iş güç motordelisinin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorum o yüzden sordum o mudur diye
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...madem öyle bnde s1000rr a binerim..5123 km hızla 60 derece yatmış viraj dönüyo o :O
Massallah supraya ya helal olsun
Eyvallah miniks yorumun onemli, setup olarak ilave yok ayni motor, ayni kapak 264 camler ve shimli, biz sadece bazi sikintilari vardi onlari cozduk,duze cevirdik, timing yaptik,ayarini komple once ben yaptim sonra yuro elden gecirdi, intake sudur budur onlari elden gecirdik. Setup kaliteli hazirlanmisti zaten bilal ve serdar usta cok guzel bir is cikarmislar bizede onu verimli sekilde kullanmak kalmisti onu yapmaya calistik. İnsallah yeni setup benim istedigim sekilde hazirliyoruz motor,kapak ve turbo olarak onunla daha guzel seyler yapicaz. Bu deneme pompa benzini ile aslinda onceden katkili sekilde 1.9 2 lere kadarda basmistik ama denemede 1.6 pompa benzin ayari ile gazlandi. Ben cenk abiye bu arabayi ilk aldiginda sana bunun hicbirseyini degismeden sadece elden gecirip 1000 lik motor gecirtirim demistim inanmamisti hatta iddaya girmistik kendi soylesin isterse:)
motorlara maşallah ama supra hep 2 kişi nedense :)) belki tek kişi olsa daha yakın olabilirler gibi geliyor bana :)
Simdi anladigim kadari ile sizinle mantikli seyler konusamayacagiz, keza sizde inanilmaz bir sinir ve anksiyete var, bakin Galileo Galilei ne demis ?
Adam sizden 500 yil kadar once, olc herseyi, olcemedigini olculebilir yap demis, benimde burada yaptigim bu, en kolay sekilde, benzer guclerde, degisik agirliklarda bulabilecegim araba ustunden bir sonuca gitmeye calisiyorum, demiyorum ki arada HP farki yok, var ama bir sonuc cikartirken bunuda dahil edersiniz, ornekle aciklayayim;Alıntı:
“Measure what is measurable, and make measurable what is not so.”
Tabi bunun yerine sizin inanilmaz butt dynonuzun, kusuratli ve fantastik rakamlarina guvenebiliriz keza su yorumunuz gercekten inanilmaz mantikli duruyor;Alıntı:
Evet, kilo arabayi hizlandiryor diyebiliriz AMA bu hiz farkinin ne kadarinin kilodan ne kadarinin gucten geldigini kestirmek zor, keske elimizde ayni gucte ama farkli kiloda aralar olsaydi...
0.1 salise oynar ne demektir ? Sifirdan basarsalar mi ? Bu sekilde rolling yaparlarsalar mi ? Kactan basinca 0.1 salise oluyor ? Kaca kadar basarlarsa 0.1sn olur ? Ceyrek milde mi 0.1 salise olur ? Buyuk hacim nerde basliyor ? 2200cc buyuk mu ? 3000cc ve ustu buyuk sanirim ? 5000cc ustu ne cok buyuk hacim mi ? Bunlar yok, 0.1 salise ve "buyuk hacim" butun bu forumun tek ihtiyaci olan altin yorum, anlamiyor ya millet 0.1 olmadi 0.2 hadi senimi kiralim bugun cuma 0.3 olsun...
(bkz: küsuratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın )
Umarim salisenin saniyenin 60'da biri oldugunu, 0.1 salisenin ise saniyenin 600da biri oldugunu, keza soylediginiz yaklasik olarak 1.2mt lik fark yapiyor, baya ince goruyorsunuz anladigim kadari ile...
Biri demez mi arkadas nasil olctun bunu diye ? Ben sadece ciplak data paylastim, siz anlatin ozaman iki araba arasindaki 1.2 mt farki nasil hesapladiniz yada olctunuz ?
Konuya gelirsek ilk iki arabayi [SE ve Superleggera] ele alirsaniz, bunlar arasinda 17HP ve 100KG fark olan arabalar, simdi burada ki beygir farki gercekten %3 lere tekabul ediyor ve arada 0.2sn 0-100km ve 0.4sn quater mile farki var, %3 beygir ile ben bu sureleri alirim diyorsaniz illaki alirsiniz, ne diyeyim baska...
Simdi isi yokusa surmek, bilgi degil camur paylasmak ve yapici degil yikici olmak istiyorsaniz LP570-4'te amortisorlerde farkliydi diyin, nasilsa kim bulabilecek hangisinde hangi amortisor oldugunu, direk hakli cikarsiniz, oradanda omuzlara ama burya arabanin beygirine kadar yazan adama gelip beygirler farkli demeyin, keza cok sacma oluyor, bende gorebiliyorum beygirlerin farkli keza bunu yazan benim oldugunu....
Ayrica forum kurallarini okuyun, insanlara hakaret edemezsiniz bu sekilde, bir insana "*** olmuşsun" demek yerine, "kendi hatani kendin yazmissin" diyebilirsiniz, tabikide, aynasi sozdur kisinin ise bakilmaz...Alıntı:
10. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcilarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.