s1000rr ciddi bi makina geçmek baya bi emek ister arkadaş büyük konusmuş sadece ama makina gerçekten hızlı..
şuda var s1000rr ı 320 de yakalayıp geçmekte bence önemsiz s1000rr 320 yapmadan geçebiliyosan bişeyleri gerçekten becermişsin demektir.
Printable View
valla motoru gözden çıkardım biliyorsun sıkıntılarını kırılsın diye gazlıyorum o gün temiz 2 saat sıktım bişi olmadı şimdi 42 takıp aynen basıncı açacağım ben nossuz geçmek istiyorum şu an bu turbo ile 100 shoot yeterli olduğunu düşünüyorum aslında bağlayıp birde böyle deneyebiliriz
Allahim sana şukurler olsun ulkemde boyle videolar izleyebiliyoruz :) maşAllah deneyen iki tarafada. Kimin gectigi onemli degil bunlari yasarken gorebilmek paha bicilemez.
heee bide videonun sonunda 6 ya attıktan sonra ince ince motora yaklaşıyoruz fakat o sileceğin kalktıgını gördüğünüz yerde bildiğiniz uçtuk sonrası vizik vizik :D :D
6 da gidecek yer olsa motoru rahat geçer fakat motor bittikten sonra motoru geçmek kendini kandırmaktir Allah a şükürki ne cenk abi nede cevremdeki yarışcı hiçbi insan o düşünceye sahip değil :)
Araç antalyadakı supra satılıkdı bir ara sahibindende 100.000'e weririm diyordu sahibi hatta sarıyerdekı sarı sağdan direksiyonlu ile aynı zamanda ilandaydı diğeride zaten tayfun kardeşimin sup 40 otomatikdi simdilerde manuel ankarada yalnıs bilmiyorsam evo x artı 20 bin euro ile takaslanmıstı
Cenk abi tebrikler, hakan ustanında ellerine sağlık s1000 rr sıkı ama supra o basıncla harikalar yaratmış...
drahte gözünü seviyim konuyu piç etme de git öte..
Hepsine maşallah, yalnız Supra cidden çok başarılı, daha da iyi olur inşallah.
Cenk abi erbil degildir bunu diyen
Kardeşim ahmet ile muhabbetleri sohbetleri var
Hatta S1000RR ı al al diye ahmet çok ısrar etmiştir oda ona her defasından Allah razı olsun der :)
Erbil abi de bizim arabaları bilir hızlı olanlarını sever asla öle iddia da bulunmaz
zaten kendisi izmirde degil SOMA da abi
Otarafa gectigin zaman soma düzlügü var muhteşem bir düzlük orda çok güzel peş peşe denemeler olur erbil abide asla geri çevirmez
izlerken bile geriliyor insan Allah kazadan beldan korusun maşallah hepsine
K5 le çok denemeleri olmuştu biz bursadayken, ekamba geçilmişti diye hatırlıyorum ?
supra ya binmek için talibim :D :D şu fatihi indir beni al abi ben daha iyi video çekerim :D
yok tanışırız eskiden kendisiyle eskiden trabzonda ikamet ederken sıkı bir r1 fanatiği idim kendisi gibi ve r1 sahibiydim msn den muhabetimiz çoktu sonra kaybettik birbirimizi iş güç motordelisinin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorum o yüzden sordum o mudur diye
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...madem öyle bnde s1000rr a binerim..5123 km hızla 60 derece yatmış viraj dönüyo o :O