Maşallah...
Printable View
Maşallah...
Iki tarafida tebrik ederim dostane bir deneme olmus,araclara masallah.
kazasız belasız iki araçta güzel yürümüş ...
burağın arabası mı bu peki apo abi? onun kırmızı diye biliyorum?
maşallah vti 'a gitmesi gerektiği gibi gitmiş yanlız headers candır;)
hala timing ve headers yokmu:D
bnm arac cıktıktan sonra bnm aracla bi deniyelim ibrahim abi senle denediğmizde aracın ayarsızdı suan tam kıvamında anlaşılan:)hafta içi bi akşam çıkalım...
Tokatlı yakışıklı YC'nin sahibi Harun Kızılkurt Hepsini geçer :)
bence daha fazla geriye atıyordur daha önce bi kaç denemesinde ki gibi atıyosa:)
hala yok egzantirik var ama orjinal kasnakla yürüyo ısrarla kasnak ve headers almıyo hızlı vites atmıyo...arka koltuktan bebek koltuğunu çıkartana kadar anamız ağladı.. :D
biraz iyimser olmaya çalıştım hani abimdir diye :D bide lafları seçerek konuşuyorum arabamı yapıyo çünkü :hahaha::hahaha:
bu arada benide geçiyo şuan SR vtec 2 boy ama yılbaşından önce alıcam ifadesini oda biliyo :D
maşşallah güzel deneme olmuş :))
dahada hızlı olması lazım speclerine göre. maşallah 2 aracada.
iki araçta başarılı maşallah
maşallah araclara..
Harun Kızılkurt u aradım telesekreter tutmuş :D
YC 106 deneme hattına hoşgeldiniz
anadolu yakası denemeleri için 1 e
avrupa yakası denemeleri için 2 ye
peugeot hakkında teknik bilgi almak için 3 e
diye gidiyordu kızdım kapattım hahaha :D
ayrıca benım speclerımle eş değer filtre egzoz headers lı bir vtı varsa deneriz yani o zaman bakarız duruma:)
bak buna alındım işte:):)
burak sen adama 306 aldırırsın araçlara maşallah iki aracında daha gideri var bence ben aracın eski sahibiyim bu arada.
EH VTC EN VTC WARKEN NERDEYDİNİZ:))burak kardesim her bindiğin arabanın hakıkını werir herkez bi rahat olsun
Maşallah iki aracada..
SR vtı gideri dAHA var bi headrs bi kasnak guzel bi ayar daha da ii yuricekk inş.
Burakçım ibrahim abiyi de seni de severim, yazacaklarımı objektif olarak yazıyorum beni yanlış anlama, ibrahim abinin arabasına 1 kere binmişimdir 306 ya da hayatımda kıçımı koymuşluğum yoktur tamamiyle dışarıdan gördüğümü yazıyorum.
İbrahim abi arabasına headers taktığı zaman ancak speclerinin hakkını %100 verebilir, avans açılamıyor çünkü.
Bir de sökük arabayla sökük olmayan arabayı deniyorsunuz bunlarıda unutmayın, zaten 50 kg varsın yoksun burak sürücüsüz 306 gti ağırlığından bile hafifsindir :) O gün arabanda sürücü koltuğu haricinde koltuk vs. göremedim ben, ibrahim abi senden sürücü ağırlığı olarak çok daha ağır. Bu tip ince noktaları da unutuyorsun bence. :)
2 arabada sökük değilken + sürücü ağırlıkları eşitken (amaç arabaları kıyaslamaksa) deneseydiniz olay daha farklı olurdu ;)
Arabanın gidişine bir şey demiyorum, 306 dan da vtecten de anlamam, ama aracının kötü gitmediğine eminim ama yanlış şekilde kıyaslıyorsun 2 arabayı.
Tuner da okuyup üflemiyor sonuçta kullanılan parçalar belli, arabanın gidişi belli haliyle. Eksantrik piston p&p vs. vs. herşey var ama headers orjinal :D
sr vtec
agırlık
headers ve sonrası ayar
timing
ve vites atış hızı
= 4 boy:)
306 gayet ıyı hatta kapak işlenmemiş f-h-e vteclerın hepsını gecer gıbı bu gıdıse göre:)
burak emg gsi ile denesene bi f-h-e vteclerı 4 boy felan gecyor yaklasık ...