User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
138 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: SR Vtec&Gfj 306 gti

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra vtec isterse 100 boy alsın şeyimde bile olmaz anladın sen haa ayrıca bende 73 kg'ım
    soyledıgım kıloda cıkmazsam 306 ya bır omur kıcını koymak suretıyle senın olsun
    benım speclerımde (cıp fıltre egzoz) varsa delıkanlı temiz bi arkadaş deneyelım
    ayrıca sr vtecın zaten benden speclerı ustun , 306yı gecmesı kadar dogal bıseyde yok gayet normal sonuc vtecde sadece headers fıltre egzoz olsaydı gorurdum ben o zaman vtecı ben denerken geçerim felanda demedım. burda oyle bır lanse edılıyorkı sankı ben kesın gecerım demısımde gecememısım gıbı, bız ındık tebrık ettık, bizi kimse tebrık etmedı
    vtece en cok yaran ıslemlerden bırı kapak işlemesi ve sıkıştırma yüksek, vtecın en sevdıgı sey sıkıştırma

bugracım senı sevıyorum sakın yanlıs anlama soyledıklerımı
    sanırım bana söylüyosun, ismim buğra değil doğukan ama üstüme alındım

ben senin aracının ya da ibrahim abinin aracı hakkında gidiş kıyaslaması yapmıyorum, dedim ya 306 dan da vtecten de anlamam herhangi bir iddiam da yok

sadece şartların eşit olmadığını söyledim, bunun için de 306 yada vtecten anlamaya gerek yok

Doğrudur filtre headers egzozlu en hızlı 306 gti sensindir belkide, cidden bilmiyorum, senin aracın hakkında iyi/kötü gidiyor diye bir yorumda bulunmam burakcım Sen kullanıyosan zaten gti bile vtec açıyor +2 boy yüzüne de söyledim ahaha

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-4 piton 9 2-3 piston 8,5 ne böylebir sıkıştırma nede komprosyon değeri olamaz.
    o znm alet yalnış ölçüm yapıyo vay paşaoğlu demek yanış sonuç çıkarttı

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim mesleğim otomotiv üzerine kimse manifoltu temizliyim diye sökmez ben sadece burağında haberi olmadan işli olabilir dedim öğrenmesi basit 5 dakikasını almaz içine baktığın zaman gözükür ben işli diyede idda etmiyorum sen yanlış anladın galiba
    melih bu ölçtüğünüz bar değeri kompresyon basınç aleti ya psi yada bar ölçer cr fabrika verisi tamamen farklı yani cr ölçmüyor ibrahim ustanın bahsettiği cr değeri yanlış anlama olmuş onu düzeltiyim dedim..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bi sıkıştırma olsa o araba ies gecemezdi
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laflarımı yanlış anlama mutlaka bi yanlışlık vardır o işte...
    8,5 kompresör değeri demek silindirlerde yüzde 30dan fazla ovallik var demek.buna kalın yağda koysan yürümez araban vuruntu yapar.benim sadece tek silindirimde yüzde 15 ovallik varken her rollingten önce 1 litre rolling dönüşü 1 litre yap ekliyodum yadi 1 saatte 2 litre..
    EH vtec 3 silindirde yüzde 20nin üstünde ovallikle her 10km'de bir yağ eklemesi lazım.
    bu arada lafı geçmişken EH vtec denen o şerefsiz araba ne kadar güzel duruyo ya Maşallah.

ibratice
    Misafir
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laflarımı yanlış anlama mutlaka bi yanlışlık vardır o işte...
    8,5 kompresör değeri demek silindirlerde yüzde 30dan fazla ovallik var demek.buna kalın yağda koysan yürümez araban vuruntu yapar.benim sadece tek silindirimde yüzde 15 ovallik varken her rollingten önce 1 litre rolling dönüşü 1 litre yap ekliyodum yadi 1 saatte 2 litre..
    EH vtec 3 silindirde yüzde 20nin üstünde ovallikle her 10km'de bir yağ eklemesi lazım.
    bu arada lafı geçmişken EH vtec denen o şerefsiz araba ne kadar güzel duruyo ya Maşallah.
    eh vteclede geçen denedik yeni pistonlu haliylede benim baya gerimde kalıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh vteclede geçen denedik yeni pistonlu haliylede benim baya gerimde kalıyor
    sabret sayın kısa geliyorum

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noluyo beyler parti mi var ahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noluyo beyler parti mi var ahah
    Şimdi rövaşetaya kalkıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim mesleğim otomotiv üzerine kimse manifoltu temizliyim diye sökmez ben sadece burağında haberi olmadan işli olabilir dedim öğrenmesi basit 5 dakikasını almaz içine baktığın zaman gözükür ben işli diyede idda etmiyorum sen yanlış anladın galiba
    Mesleğinize saygı duyarım emek verilip yapılan bi meslek

Yalnız temiz açısından sökülmüştür dememin sebepi şu 306 genelinde emme ve kelebek uzun süre temizlik yapılmazsa içi yağ doluyor bariz şuan hatta burağın yeni aldığı kırımız 306 o şekilde zamanında up 306 nınkinde sökmüştük yağlı çıkmıştı içi ben buna istinaden temizlik için sökülmüştür dedim.

Eğer aklınızda ne bilim olumsuz bişe varsa beraber sökelim görmüş oluruz çünkü burak arkadaşımız kimsenin aklında soru işareti kalmasını istemez benim tanıdığım sewdiğim kardeşimdir huyunu çok iyi bildiğim arkadaşımdır.

Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih bu ölçtüğünüz bar değeri kompresyon basınç aleti ya psi yada bar ölçer cr fabrika verisi tamamen farklı yani cr ölçmüyor ibrahim ustanın bahsettiği cr değeri yanlış anlama olmuş onu düzeltiyim dedim..
    Kaan bekirin dediklerinede hatırlamaya çalışıyorumda sıkıştırması çok düşük hatta Savaş abide baktı oo bune düşük abicim bu demişti bu araba bu sıkıştırmayla 178 hp nasıl verir gibi muhabet olmuştu aramızda.
    Sonrası daynoda test etmiştik tekrar 178.9 gibi bişe çıkmıştı kağıtlar burakta duruyosa resmini çekip koyar 2009 yılında falandı çünkü. yağ eksilte olayıda çok azdı. Eh in bütün bakımlarını ben kendim yapıyodum ordan biliyorum her deneme sonrası genel kontorlunu yapardık çünkü

koyduğumuz yağ 10 60 castro,l oem yağ filtesi, oem benzin filtresi 5binde bir değiştirirdik

Şimdi ile kısyaslanmasın EH vtec çünkü motoru yeni yapıldı diye duydum gidiş hakkında şuan kesinlikle yorum yapmam yalnış olur

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melihin yazdıklarına bizzat şahidim.. EH vtec verilerine göre çok iyi gidiyordu o zaman..

ama bakımları hiçbir zaman sektirmeden yapılıyordu en iyi parçalarla..
    Asıl sancı uyandığında..

ibratice
    Misafir
    Mesleğinize saygı duyarım emek verilip yapılan bi meslek

Yalnız temiz açısından sökülmüştür dememin sebepi şu 306 genelinde emme ve kelebek uzun süre temizlik yapılmazsa içi yağ doluyor bariz şuan hatta burağın yeni aldığı kırımız 306 o şekilde zamanında up 306 nınkinde sökmüştük yağlı çıkmıştı içi ben buna istinaden temizlik için sökülmüştür dedim.

Eğer aklınızda ne bilim olumsuz bişe varsa beraber sökelim görmüş oluruz çünkü burak arkadaşımız kimsenin aklında soru işareti kalmasını istemez benim tanıdığım sewdiğim kardeşimdir huyunu çok iyi bildiğim arkadaşımdır.

Kaan bekirin dediklerinede hatırlamaya çalışıyorumda sıkıştırması çok düşük hatta Savaş abide baktı oo bune düşük abicim bu demişti bu araba bu sıkıştırmayla 178 hp nasıl verir gibi muhabet olmuştu aramızda.
    Sonrası daynoda test etmiştik tekrar 178.9 gibi bişe çıkmıştı kağıtlar burakta duruyosa resmini çekip koyar 2009 yılında falandı çünkü. yağ eksilte olayıda çok azdı. Eh in bütün bakımlarını ben kendim yapıyodum ordan biliyorum her deneme sonrası genel kontorlunu yapardık çünkü

koyduğumuz yağ 10 60 castro,l oem yağ filtesi, oem benzin filtresi 5binde bir değiştirirdik

Şimdi ile kısyaslanmasın EH vtec çünkü motoru yeni yapıldı diye duydum gidiş hakkında şuan kesinlikle yorum yapmam yalnış olur
    yok canım okadarda değil kimse bişeyini sökmesin biz söze itimat ederiz belki onun haberi olmaya bilir dedim mesala bende 2 günde pistonlarımı arabama kendim taktım söylemesem kimse anlayamaz ama bana yakışmaz şimdi bazıları sr üzerindekilere göre yavaş gidiyor diyo ama kimse 306 çok iyi yürüyo demiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yo bence ölçen alet sıkıntılı olabilir nasıl sıkıntı yaratır o alet oringlerinden kaçırır fark edilmez ama o güçteki araba o sıkıştırmayı vermez sende biliyosun bir yerde yanlışlık mevcut
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o deger muhtemelen bar dır 8-9 bar o olcumde sadece sılındırler arası barız bır fark varmı onu gösterır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o deger muhtemelen bar dır 8-9 bar o olcumde sadece sılındırler arası barız bır fark varmı onu gösterır..
    aynen katılıyorum zword emmi ama 130 psi ediyo 9 bar..aynen ucurumlar varsa diğer pistonlarla arasında o zaman sıkıntı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yo bence ölçen alet sıkıntılı olabilir nasıl sıkıntı yaratır o alet oringlerinden kaçırır fark edilmez ama o güçteki araba o sıkıştırmayı vermez sende biliyosun bir yerde yanlışlık mevcut
    ya bizimde o zmn kafamız çok karıştı bu kadar düşük şıkıtrma ve verilen hp arasında dağlar kadar farkdı

zaten fazlada önemsemedik sonuçta yağ yakma vs sorun teşkil edecek bişe görmediğimiz için üstüne gitmedik gidişi belliydi, onun içinde motor açmak yalnış olurdu.
    Deli gibi yağ yaksa arkadan dumanlar uçuçsa açardık ama hiç bi şekilde ne duman ne yağ yakma gibi bişeyi yoktu Eh de oznm lar.

neyse geçmiş zman konu ile alakasız yerle gidildi ben sadece gördüğüm yaşadığımı paylaşmak istedim.
    Sonuç olarak Eh vtec zamanında iyi yürüyen fhe lar arasında iyidi maşh halada iyi ve temiz duran vtecler arasında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşlı kurt amca sana gösterdik ya bi o kağıtı hatırlıyonmu illaki konuşmuştur ozmnlar.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşlı kurt amca sana gösterdik ya bi o kağıtı hatırlıyonmu illaki konuşmuştur ozmnlar.
    hatırlamıorum yaşlızyız ya

sımdı forum ortamında herkes aynı bılgıye sahıp deıl bır suru ayrıntı var egzantrıklerın modelı kasnak ayarı beyın ayarı pıston modelı bunları ezbere yazınca sankı pıston egzatrık olan arac gırtlk dolu gıbı algılanıyor forumda

o yuzden cok gerılmeyın arac sahıplerınden fazla gerılıyorsunuz:9

benım gördüğüm speclerıne gore 306 en ust sevıylerede gıbı vtec de taşlar yerıne oturdukca olması gerektığı gıbı oluyor... saygılar sevgıler amca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bizimde o zmn kafamız çok karıştı bu kadar düşük şıkıtrma ve verilen hp arasında dağlar kadar farkdı

zaten fazlada önemsemedik sonuçta yağ yakma vs sorun teşkil edecek bişe görmediğimiz için üstüne gitmedik gidişi belliydi, onun içinde motor açmak yalnış olurdu.
    Deli gibi yağ yaksa arkadan dumanlar uçuçsa açardık ama hiç bi şekilde ne duman ne yağ yakma gibi bişeyi yoktu Eh de oznm lar.

neyse geçmiş zman konu ile alakasız yerle gidildi ben sadece gördüğüm yaşadığımı paylaşmak istedim.
    Sonuç olarak Eh vtec zamanında iyi yürüyen fhe lar arasında iyidi maşh halada iyi ve temiz duran vtecler arasında.
    EH vtecin yürürüne zaten kmse bişey diyemez.bana göre en iyi yürüyen ve en temiz vtecler arasında...şuanda iyi yürüyodur eminim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)