Videolar silinmis sanirim acilmiyor.
...............
Bu konuya ne oldu birtek bende mi böyle??? benim ilk mesajım en altta, mesajlar birbirine mi girdi ne oldu![]()
...............................
Arkadaşlar, pist konusuna yazdığım gibi toplamda 3 hızlı tur atabildim. İlk turum ve 3. turum biraz aksiyonlu. Frenlere hiç güvenemiyorum çünkü 1 tur sonrası hidrolik hemen kaynamaya başladı ve açıkcası hiç istediğim gibi fren yapamadım, fren noktası kasamadım. En hızlı turumda 3-4 tane de araç geçmişim ve çizgimi bozduğum için zaman kaybettim. Özellikle s öncesi virajda karşıma çıkan maserati orada epey zaman kaybetmeme neden oldu. Onun dışında z06yla pratik yapmış oldum zamanın çok daha aşağı inebileceğini düşünüyorum.
Arabanın pistteki tepkilerini anlamaya çalıştığım ilk tur:
02.06.2013 Istanbul Park Corvette C6 Z06 First Lap by armageddon06 - Car Videos on StreetFire
2:20 yaptığım 3. tur
02.06.2013 Istanbul Park Corvette C6 Z06 by armageddon06 - Car Videos on StreetFire
iyi seyirler![]()
maşallah![]()
Telefondan videolar görünmüyor sanırım, link ekledim.
Teşekkürler
TeşekkürlerDaha pratik yapmam lazım Z06yla bu pistte. Öncelikle fren merkezini izole edeceğiz, dot 5 hidrolikle nasıl hemen kaynıyor anlayamadık. İzolasyon yapıp bu problemi çözmeyi planlıyoruz. Öte yandan hangi viraja kaçıncı viteste girmek en yüksek performansı verir onu netleştirmem lazım... Bir de şu lastik basıncı konusu var, onun da üzerine eğilelim bakalım da hakettiği dereceyi yapsın Z06.
Öte yandan senin için de çok güzel deneyim oldu, piste alıştın, bir sonraki organizasyonda inşallah yağmur falan yağmaz da sen de iyice tadını çıkarırsın![]()
Hadi ya, alev atıyorum demek arkadan....
Valla kafam ütülendi, keşke kulaklarıma pamuk falan alsaymışım tüm gün o gürültünün içinde başım ağrıdı vallaBundan sonraki organizasyonda tır olayını çözelim artık valla sağır olacağım Ankara'dan gidip dönerken
![]()
Motulun rbf serisi hidroliğini araştırın isterseniz rbf660 sanırım sizin işinizi görür.Bide izolasyon yaptınız mı kaynama sorununu çözersiniz bence.Sesiyle gidişiyle hayran kaldık bu problemleri çözerseniz bide nos basarsanız bence süpersportta sizden iyi dönen çıkmayacaktır.Ayrıca alevi arkadanda değil alttan arkadan karışık atıyor bilginize![]()
cok güzel bir zamanla ilk etap içinkaçın altına inecek bende merak ediyorum armagan abi
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Daha cok gideri var, eminim yakinda muhtesem zamanlar cikacak ; )
amerikanlar ne kadar yol tutmaz densede zo6 ve zr1 ile vette bu isi bozdu ring sureleride ortada maslla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)