User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Armageddon Jetstream C6 Z06 Istanbul Park 02.06.13

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah nazar deymesin. En beyendiğim araçlardan bir tanesi. Hatta nos ile 1500bhp olabileceğini duydum. Eğer doğru ise sitenin en hızlısı olur. F1 araçları 850bhp ile İstanbulParkı 1.30 civarı dönüyor ise siz 1 dakkikanın altına inersiniz. Bu güzel sonuçları sizden bekliyorum.
    Arkadaşlar kusura bakmayın yaşlılık işte. Hatalı yazmışım 2 dakikanın altına inersiniz diyecektim.
    Tekrar çok çok özür diliyorum.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pfadt lazim bu arabaya

İncelemissindir kesin oradaki bushing setlerden birde coilover lazim
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi misin ?

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence yazilanin ciddiyetinin ne derece oldugunu ozetlemis formulle 45 saniye cikartarak yani hic ciddi degil
    teşekürler
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekürler
    Yok yani icimde bir his vardi o yuzden giydirmeye baslamadim haha yoksa agir sovesim vardi hahuahuaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yani icimde bir his vardi o yuzden giydirmeye baslamadim haha yoksa agir sovesim vardi hahuahuaha
    neyse ki ucuz yırttık hahaha

konu hiç olmasın. c6'nın maşallahı var cidden çok begeniyorum
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2İstanbul Park pist günlerindede bulundum o kadar süper spordan süper modifiyeli yol araçlarına kadar birçok harika araç çıktı aklımda ses olarak unutamadığım 3 araçtan biridir Armageddon c6 aynı zamanda düzlük performansıda ciddi göz dolduruyordu.1.sıraya tartışmasız Vural Ak ın Ford GT 40ını koyduktan sonra(ses olarak söylüyorum duyanlar duymayanlara illaki anlatmıştır bambaşka birşeydi o ) kfl s2000le c6 nın sesi unutulmazlar arasına girdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah nazar deymesin. En beyendiğim araçlardan bir tanesi. Hatta nos ile 1500bhp olabileceğini duydum. Eğer doğru ise sitenin en hızlısı olur. F1 araçları 850bhp ile İstanbulParkı 1.30 civarı dönüyor ise siz 2 dakkikanın altına inersiniz. Bu güzel sonuçları sizden bekliyorum.
    Teşekkür ederim Araç atmosferik 700 Hp civarı. Şu an üstünde 175hplik nos var, 900-950 HP diyelim. Gerekirse daha çok nos basabilirim ama çok da sağlıklı ve mantıklı olmaz. Hele pistte hiç niyetim yok. 1500Hp dediğiniz araç öteki araç Camaro Turbo. Evet 1500 Hp hatta daha fazla potansiyeli var onun fakat z06 varken onu piste çıkarmayı pek düşünmüyorum açıkcası çünkü biliyorsunuz herşey güç değildir... Öte yandan Z06yla da 2 dakikanın altı yapabileceğimi hiç sanmıyorum birçok yürüyen modifiyesi ve özellikle slick lastiklerle belki yaklaşabilirim...

Yanlis yonlendirmek istemem ama sanirim Istanbul Maslakta EBC distributorunde var gibi hatirliyorum.Murat Beyle bir konusun isterseniz oldukca ilgili sagolsun cok yardimci oldu banada. 0212 346 43 21 Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1.Kısım A Blok No:63 Maslak
    Muhtemelen vardir ,olmasada bulur bende Murat'a yonlendirdim ; )
    EBCyi aradım, Castrol değil Motul sattıklarını söylediler. Yurtdışı forumlarda gördüğüm kadarıyla da SRF daha iyi, ondan bulmaya çalışıyorum hala.

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pfadt lazim bu arabaya

İncelemissindir kesin oradaki bushing setlerden birde coilover lazim
    Evet, öyle birşey yapmam lazım kesinlikle, lg coil over kiti falan da var hangisi daha mantıklı bir bakmam lazım

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse ki ucuz yırttık hahaha

konu hiç olmasın. c6'nın maşallahı var cidden çok begeniyorum
    2İstanbul Park pist günlerindede bulundum o kadar süper spordan süper modifiyeli yol araçlarına kadar birçok harika araç çıktı aklımda ses olarak unutamadığım 3 araçtan biridir Armageddon c6 aynı zamanda düzlük performansıda ciddi göz dolduruyordu.1.sıraya tartışmasız Vural Ak ın Ford GT 40ını koyduktan sonra(ses olarak söylüyorum duyanlar duymayanlara illaki anlatmıştır bambaşka birşeydi o ) kfl s2000le c6 nın sesi unutulmazlar arasına girdi..

Teşekkürler arkadaşlar
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit.........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motul rbf nin castrol srf den cok farki oldugunu sanmiyorum bildigim kadariyla srf&rbf serisi hidroliklerin performansli kullanimdan sonra kisa surede degistirilmesi lazim zaten.Pist gunleri icin dusunuyorsaniz eger zor bulunan castrol srf dense kolay bulunan motul rbf kullanmak daha mantikli olacaktir ki yakin performans saglarlar diye dusunuyorum.Celik fren hortumuyla desteklendiginde illaki sizi tatmin edecektir motul.Yabanci forumlardan anladigim kadariyla bir kac kullanim icin castrol(daha uzun omurlu) ama tek kullanimlik olarak motul rbf 660 tavsiye edilmis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motul rbf nin castrol srf den cok farki oldugunu sanmiyorum bildigim kadariyla srf&rbf serisi hidroliklerin performansli kullanimdan sonra kisa surede degistirilmesi lazim zaten.Pist gunleri icin dusunuyorsaniz eger zor bulunan castrol srf dense kolay bulunan motul rbf kullanmak daha mantikli olacaktir ki yakin performans saglarlar diye dusunuyorum.Celik fren hortumuyla desteklendiginde illaki sizi tatmin edecektir motul.Yabanci forumlardan anladigim kadariyla bir kac kullanim icin castrol(daha uzun omurlu) ama tek kullanimlik olarak motul rbf 660 tavsiye edilmis.
    Teşekkürler yorum için, motul ve castrol bulabiliyorum gibi görünüyor şu anda. Bunun yanında çelik fren hortumları ve coil over işini de çözmeyi planlıyorum bu ay içerisinde bakalım.

Bunun dışında 2 Haziran'da neden nos basamadığımı da yeni çözebildim. Nos tüpüm göstergenin olduğu yerden kaçırıyormuş, o yüzden tüp boşalmış. Gereksiz yere methanolle yürümüşüm 3 tur boyunca, yola bakmaktan afrye hiç dikkat etmemişim... Bir dahaki sefere daha hazırlıklı ve konsantre olacağım inşallah
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)