Pfadt lazim bu arabaya![]()
İncelemissindir kesin oradaki bushing setlerden birde coilover lazim![]()
körler sağırlar
2İstanbul Park pist günlerindede bulundum o kadar süper spordan süper modifiyeli yol araçlarına kadar birçok harika araç çıktı aklımda ses olarak unutamadığım 3 araçtan biridir Armageddon c6 aynı zamanda düzlük performansıda ciddi göz dolduruyordu.1.sıraya tartışmasız Vural Ak ın Ford GT 40ını koyduktan sonra(ses olarak söylüyorum duyanlar duymayanlara illaki anlatmıştır bambaşka birşeydi o) kfl s2000le c6 nın sesi unutulmazlar arasına girdi..
Teşekkür ederimAraç atmosferik 700 Hp civarı. Şu an üstünde 175hplik nos var, 900-950 HP diyelim. Gerekirse daha çok nos basabilirim ama çok da sağlıklı ve mantıklı olmaz. Hele pistte hiç niyetim yok. 1500Hp dediğiniz araç öteki araç Camaro Turbo. Evet 1500 Hp hatta daha fazla potansiyeli var onun fakat z06 varken onu piste çıkarmayı pek düşünmüyorum açıkcası çünkü biliyorsunuz herşey güç değildir... Öte yandan Z06yla da 2 dakikanın altı yapabileceğimi hiç sanmıyorum
birçok yürüyen modifiyesi ve özellikle slick lastiklerle belki yaklaşabilirim...
EBCyi aradım, Castrol değil Motul sattıklarını söylediler. Yurtdışı forumlarda gördüğüm kadarıyla da SRF daha iyi, ondan bulmaya çalışıyorum hala.
Evet, öyle birşey yapmam lazım kesinlikle, lg coil over kiti falan da var hangisi daha mantıklı bir bakmam lazım
Teşekkürler arkadaşlar![]()
Motul rbf nin castrol srf den cok farki oldugunu sanmiyorum bildigim kadariyla srf&rbf serisi hidroliklerin performansli kullanimdan sonra kisa surede degistirilmesi lazim zaten.Pist gunleri icin dusunuyorsaniz eger zor bulunan castrol srf dense kolay bulunan motul rbf kullanmak daha mantikli olacaktir ki yakin performans saglarlar diye dusunuyorum.Celik fren hortumuyla desteklendiginde illaki sizi tatmin edecektir motul.Yabanci forumlardan anladigim kadariyla bir kac kullanim icin castrol(daha uzun omurlu) ama tek kullanimlik olarak motul rbf 660 tavsiye edilmis.
Teşekkürler yorum için, motul ve castrol bulabiliyorum gibi görünüyor şu anda. Bunun yanında çelik fren hortumları ve coil over işini de çözmeyi planlıyorum bu ay içerisinde bakalım.
Bunun dışında 2 Haziran'da neden nos basamadığımı da yeni çözebildim. Nos tüpüm göstergenin olduğu yerden kaçırıyormuş, o yüzden tüp boşalmış. Gereksiz yere methanolle yürümüşüm 3 tur boyunca, yola bakmaktan afrye hiç dikkat etmemişim... Bir dahaki sefere daha hazırlıklı ve konsantre olacağım inşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)