sesler süper :)
Printable View
sesler süper :)
maşallah hayvan güzel böğürmüş :hehe:
işide ilerletmişsiniz aynı anda 342899832 kamere ile çekim felan
Cihaz gergin gardaş...
Maaşallah bayılıyorum bu sese yav :) Neredeyse Hlx alacaktım sırf bu ses yüzünden, zorla vazgeçirdiler.
görkem abi sana da bundan sonra gaddar görkem mi desek napsak :D:D kesici şov yapmışın:)
hey maşallah ses mükemmel. favorilerim arasında yerini aldı :) Allah tadını aldırsın.
çok saolun,, evet amaç sara sara giderken ki o sesi almaktı tam kesicide değilim aslında daha hızlı kesicisi aracın ,,,,araç 3.5 senedir bende ankarada denk gördüğümüz bi çok araçla denedim zaten bi çok kişi gidişini bilir ,,forumu biraz kurcalarsanız bulcağıza eminim ;)
teşekkürler kardeşim,,,bencede seninde videolarını bekliyoruz artık bi el at bu olaya :)
saolasın Ferhat abim ,,bu biraz aceleye geldi zaten ,,,5 silindirlerin sayısını arttırıp güzel bi video yaparız tabiki işin zevki kat kat arttıralım :D
:D:D eyvallah Umutum :icon_tup:
teşekkürler abicim ,,,evet biraz değişik olsun dedik 3. takım jant lastiğide oluşturmuş olduk :) ,,biraz abarttık sanırım :p ama genelde beğenildi benimde içime sindi :icon_tup:
ömerede çektik 1-2 tane video aslında ekleriz olmadı onlarıda ,,,ömer keyif adamı kendine müslüman ,,arabamı yaptım kendime kalsın diyo hep :D :D
çok teşekkürler herkesin beğenmesine sevindim ............
saolasın Erayım ,,valla öle ileri çekim teknikleriyle kurguda hata bulmak imkansız :hahaha: konulu konusuz tüm filmleriniz çekilir :D :p ............
aynen öle gardaşşşş,,,eline sağlık osmanım ;)
:hahaha: :D valla özgürüm nası derseniz halk bizi neye layık görürse boynumuz kıldan ince :p :p
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ,,Allah tan bi mani olmadıkca uzun yıllar daha beraberiz inşallah aracımla ;)
görkem abı cok guzel hgt nın sesını sokaklara duyurmussun yanı bılmeyen varsada duyduktan sonra unutamacagı bır araba oldugunu anlar :) son vıdeoda 4 ten 3 atısın varya off cok guzeldı bana dıyor orda bas gaza bass dıye sesı gelıyor cok guzel araban kazasız belasız kullanmak nasıp etsın abı roll vıdeolarınıda beklıyoruz artık :)
Araça kocaman maşallah Fiat arabalarından böyle sesler çıkmasına alışkınım İlk aracım Palio 16V'in filtre sesini hala özlerim.
Bu arada merak ettiğim bir şey var Ankara'da Bravo HGT turbo vardı bordo renk o araç ne oldu motoru Mirafioriye takıldı diye duydum doğrumudur acaba??
Maaşallah,hgt karşısında susmayı tercih ediyorum (:
valla emre aynen öle oluyo bi duyanın kolay kolay unutacağı bir ses değil dediğin gibi :) bi güzel noktaya daha değinmiş oda HGT nin sürekli insanda gazlama isteği uyandırması tabi ondan sonra bu araba çok yakıyo diyolar neden acaba :p :D
çok teşekküler evet FİAT modellerinin özellikle emme sesleri cidden büyük keyif ,,,ankaradaki bordo hgt turbo nun motoru en son Turan abinin ralliden çıkma bi HGT almasıyla ona kondu ,,,ankara draglarda vardı hatta araçç ama yürüşünü göremeden yarış iptal olunca hevesimiz kursağımızda kaldı maalesef :o
teşekkürler Onur abi .......
videoları yeni izledim ben ya :)
maşallah abi HGT formundaymış, bahar geldi yenilerini isteriz yalnız videoların, hemde in-car çekim olsun koltuklar da görünsün :D
ömer'in ST nin sesi de güzel, youtube dan izledim onları da, ona da ayrıca maşallah :)
Sağol Levent beğendiğine sevindim. Emme sesi güzel oldu:)
Bi hgt'de ben almak istiyorum aslında ama masraf açtığı zaman sıkıntıya sokuyomuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Parça fiyatı nasıl ?
maşallah ses 10 numara:icon_tup:
maşallah görkem ses gerçekten çok iyi :)
Allah'ım bu ne güzel sestir :) Maşallah.
Gorkem gene konusturmussun 5silindiri:icon_tup:
oldum olası çok severim hgt sesini maşallah senfoniye dewam yeni vıdeolar beklıyoruz:)
ohooo levent sen çok geride kalmışsın nası kaçırdın bu videoları :D çok teşekkürler kardeşim ,,,inşallah bakalım dediğin gibi yeni sparcolarımızlada yaparız inşallah bişiler ;)
kardeşim bu tip mesajlara çok cevap verdim ufak bi arama yaparsan aradığın tüm bilgiler forumda mevcut,,,hatta tek bi mesejda toplamıştımda ben bu bilgileri :icon_tup:
çok teşekkürler
ümitim saol kardeşim ;)
teşekkürler ,,her bindiğimde bende hala bunu sölüyorum :)
evet erkin abi ben sus desemde rahat durmuyo :D
inşallah yakın zamanda gelicek hatta bugün biraz bişiler çektik gibi :)
Maşallah kazasız belasız...
ses güzelmiş ;)
minesera yokuşu polise dikkat , parkın ordan dolanalım arkadaşlar :)
gerçekten sesi çok güzel maşallah.
Ses güzel hatta drift yapan bir araba vardı onun sesine çok benzettim ama hatırlayamadım ne olduğunu :)
350z olabilir mi ?? :)
bu arada yeni video bekleyen arkadaşlar için kısada olsa yeni bir videomuz bu konuda mevcut ;)
http://www.techturkey.com/forum/foto...nus-video.html
bişi sormak istiyorum
HGt nin 5 silindir senfoni sesine her zaman hayran olmuşumdur da şunu ben cidden merak ediyorum.
1. viteste kesiciye sokup uzerine binmenin sesi guzel mi geliyor size.. arabanın kendi sesi zaten guzel. ayrıca ikinci viteste de araba debriyaj kacırıyor galiba..
ben kendi fikrimi soyluyorum ben acırım bu kadar gaz pedalının uzerine binmeye kesiciye sokup
zevk tabi.. :)
arabanın canını sokmeye calısıyor gibi geliyor bana :)
evet güzel bi noktaya değinmişsiniz,,, benimde öle bi fantezim yok aslında,,zaten videoda ben kesicide gitmiyorum aslında orası yokuş yukarı olmasınında etkisiyle 1 de sara sara gidiyorum yani ilk kestiği anda zaten 2 ye atsam 3000 devire felan inerim ;) biraz daha dikkat ederseniz 2 ye atmadan önceki son 2 kesici sesi diğerlerinden daha hızlı ,,işte orada kesiciye oturmuş oluyorum aslında ,,,
2. vitese attığımdada sarmaya devam ettiğimden önce devir 5000-6000 arasında geznip sonra tutunup devam ediyo ,,o yüzden sanki debriyaj kaçırıyomuş gibisine sanki orda araba deviri almamış gibi gelebiliyo sesten dolayı :icon_tup:
tabi ne kadar anlatabildim bilmiyorum arabada yanıma otursanız aynı yer çıksak yukarı doğru en güzel öle anlarsınız ama dediklerinizde haklısınız zaten bende normal de sizin gibi düşünüyorum ve kesicide gitmeyi seven birisi felan değilim ,,,ama kesicinin en zararlı oldğunu nokta araba boştayken gaza basıp olduğu yerde kesiciye sokmaktır diye düşünüyorum ...
işi bilen orda niye kesicide beklediğini anlar zaten görkem;)
mesela burdada mertcan 1. viteste biraz kesicıye bırakıp aracın gerçek hızının yukselmesını beklemıs 2.vitesi daha dolu bi devirde yakalamak için.
AL Vtec Kadran - YouTube
Atmosferik gibisi varmi ya hele birde hgt ise. Ama farklı egzoslarlar denemenizi tavsiye ederim çok daha güzel ses alabilirsiniz.
ben 1. viteste kesicide bekleme olayından bahsedıyorum;)
mertcan vti ın turbo haline alışmıştır ondan bekliyodur 3 den 4 e atarken:)
TURBO VTİ roll on - Car Videos on StreetFire
evet ibocum teşekkürler olayımız bu mertcanın videosundaki gibi,,,sadece orada briaz daha fazla sardığımdan ben daha çok beklemek zorunda kalıyorum,,,bu arada benim debriyaj kaçırıyosa mertcanınki daha beter :D:D
;)
ne demek tabiki elimizden geldiğince açıklayıcı olmamız lazım bursaı bilgi paylaşımı için sonuçta :icon_tup:
hahah :D merto 400 bg lere yakındı tabi arada fazladan kesiciye kalması normal :D
canlı duyarsanız bundan iyisi olmaz anlarsınız,,,tabiki daha kaliteli bi egzozla daha farklı tatlar çıkabilir ama ses bunun desibelini yakalamaz emin olun ;) çoğu zaman gözler bir süperspor araç ararken çıkagelen ben oluyorum :p :D
Ben kesici devrinin motora zarar vereceğini sanmıyorum abartmadıkça.Zaten adı üzerinde "kesici" yani motoru korumak amacıyla koyulmuş olan limittir bu.Ha bu demek değildir tabiki kesicide gez dur ancak videodaki durumda bir problem olacağını sanmıyorum ben.Piskolojik olarak insanlar olumsuz yönde düşünüyor bence.