Allah'ım bu ne güzel sestirMaşallah.
Allah'ım bu ne güzel sestirMaşallah.
ohooo levent sen çok geride kalmışsın nası kaçırdın bu videolarıçok teşekkürler kardeşim ,,,inşallah bakalım dediğin gibi yeni sparcolarımızlada yaparız inşallah bişiler
kardeşim bu tip mesajlara çok cevap verdim ufak bi arama yaparsan aradığın tüm bilgiler forumda mevcut,,,hatta tek bi mesejda toplamıştımda ben bu bilgileri
çok teşekkürler
ümitim saol kardeşim
teşekkürler ,,her bindiğimde bende hala bunu sölüyorum
evet erkin abi ben sus desemde rahat durmuyo
inşallah yakın zamanda gelicek hatta bugün biraz bişiler çektik gibi![]()
Maşallah kazasız belasız...
ses güzelmiş![]()
minesera yokuşu polise dikkat , parkın ordan dolanalım arkadaşlar
gerçekten sesi çok güzel maşallah.
Ses güzel hatta drift yapan bir araba vardı onun sesine çok benzettim ama hatırlayamadım ne olduğunu![]()
350z olabilir mi ??
bu arada yeni video bekleyen arkadaşlar için kısada olsa yeni bir videomuz bu konuda mevcut
http://www.techturkey.com/forum/foto...nus-video.html
bişi sormak istiyorum
HGt nin 5 silindir senfoni sesine her zaman hayran olmuşumdur da şunu ben cidden merak ediyorum.
1. viteste kesiciye sokup uzerine binmenin sesi guzel mi geliyor size.. arabanın kendi sesi zaten guzel. ayrıca ikinci viteste de araba debriyaj kacırıyor galiba..
ben kendi fikrimi soyluyorum ben acırım bu kadar gaz pedalının uzerine binmeye kesiciye sokup
zevk tabi..
arabanın canını sokmeye calısıyor gibi geliyor bana![]()
evet güzel bi noktaya değinmişsiniz,,, benimde öle bi fantezim yok aslında,,zaten videoda ben kesicide gitmiyorum aslında orası yokuş yukarı olmasınında etkisiyle 1 de sara sara gidiyorum yani ilk kestiği anda zaten 2 ye atsam 3000 devire felan inerimbiraz daha dikkat ederseniz 2 ye atmadan önceki son 2 kesici sesi diğerlerinden daha hızlı ,,işte orada kesiciye oturmuş oluyorum aslında ,,,
2. vitese attığımdada sarmaya devam ettiğimden önce devir 5000-6000 arasında geznip sonra tutunup devam ediyo ,,o yüzden sanki debriyaj kaçırıyomuş gibisine sanki orda araba deviri almamış gibi gelebiliyo sesten dolayı
tabi ne kadar anlatabildim bilmiyorum arabada yanıma otursanız aynı yer çıksak yukarı doğru en güzel öle anlarsınız ama dediklerinizde haklısınız zaten bende normal de sizin gibi düşünüyorum ve kesicide gitmeyi seven birisi felan değilim ,,,ama kesicinin en zararlı oldğunu nokta araba boştayken gaza basıp olduğu yerde kesiciye sokmaktır diye düşünüyorum ...
işi bilen orda niye kesicide beklediğini anlar zaten görkem
mesela burdada mertcan 1. viteste biraz kesicıye bırakıp aracın gerçek hızının yukselmesını beklemıs 2.vitesi daha dolu bi devirde yakalamak için.
AL Vtec Kadran - YouTube
ben 1. viteste kesicide bekleme olayından bahsedıyorum
mertcan vti ın turbo haline alışmıştır ondan bekliyodur 3 den 4 e atarken
TURBO VTİ roll on - Car Videos on StreetFire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)