maşallah görkem ses harika
Maşallah...
5 silindirlerin sesi efsane benim S70 de stock olmasına rağmen çok şık sesi var. Ama Görken sanırım Debriyajın biraz kaçırıyor.
IN BOOST WE TRUST
teşekkürler Erkinim elimizden geldiğince kondisyonu tutmaya çalışıyoruz işte![]()
Cano görüşemiyoruz farklı günlerde farklı yelerde birbirimizi soruyoruz olmuyo böleteşekküler kardeşim görüşmek üzere diyorum
çok saolun güzel dileklerniz için,,,Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin
hahaho dediğin 5 silindire binenler bana seninki 6 silindir diyolar o yüzden
,,bende onlara sizinki aslında 1.6 diyorum biliyosun
![]()
hacııı maşAllah nazar değmesin hgt kinge akşam canlı dinlemek isterdim ama poliz taklınca dünyaları dolaşmak zorunda kaldım...
osman ve ömerinde eline sağlık şu render olayını çözmesi lazım...
ses efsane ama yaa...![]()
Maşallah Görkem , bende itb yi takıyımda bigün toplu bir katliam yapalım desibel komasına sokalım balgattaki tüneli![]()
evet Gökhanım yapıcaktık ortaya karışık yarım kaldı,,sen iste HGT resital 2 filmini çekeriz canlı heycanlınası olsa beraberiz adamım
osman evet rendecimi neciyse bi haleltmesi şart bencede
.....
teşekkürler kadir abim ,,,dediğin gibi hallet sende işlerini şöle bi atmosferik resitali yapalım ayarlayıp çok şık olur bencede![]()
gel gel kaçırma tabi![]()
sesi muhteşem adamı mest ediyor sürende bilerek kesicide ilerliyor of of diyorum maşallah bir daha ki videolarında bir araçla denerse nasıl gittiginide görürüz hgt ler yabana atılcak makınalar degil fakat çok fazla tune edilmiyor
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Göki maşşallah videolar on numara öküzü bol bol böğürttürmüşsün okadar geliyoz insan yapmazmı bi ortaya karışık bidahakine bende isterim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)