ben söliyim ac bu arabalardan hızlıydı.. ciddi derecede..
ama yc ye pt52 taktırabilirsem ahmetle güzel bir timming yapıp bıraksak cok iyi olucak ALLAH ın izniyle..
Printable View
ben söliyim ac bu arabalardan hızlıydı.. ciddi derecede..
ama yc ye pt52 taktırabilirsem ahmetle güzel bir timming yapıp bıraksak cok iyi olucak ALLAH ın izniyle..
ıllakı olur olmaz dıye bısey yok zaten vıdeo herseyı anlatıyo bı araba gırtlak dolu dıger araba chıp fılıtre egzos ve kapak ıslı ...ama ıkı aracta hemen hemen aynı gıdıyo demekkı egzantrıklı ve pıstonlu arac tam anlamıyla yurumuyor sızın yaptıgınız arac tam kıvamında ve gıtmesı gerektıgı kadar gıdıyor ...bu yazdıklarım zm 106 ve yc 106 ıcın gecerlı konunun ve rs ıle alalkası yok ...
Selcuk adamsin kanka harbiden sanAda masalllah dun gece icin sagol kanka Arabanda bennce 10 numara rs arabam hakkinda Iyi beta kotu yazan herkese tesekkur ederim
Buarada yc 106nin sahibi Harun Ben dun gece herkese de tesekkur ederim
kanka millete hizmet veriyom işte :D avrupa yakasındaki güncel rolling leri yayınlıyoz millet sayfayı beğendikce güncellemeler daha hızlı oluyo imzamada linki koydumki millet ulaşmakta zorluk çekmesin :D:D :;) :D bende merak ediyom ne olur acep :D ZM vs YC rolling yapsan ne olur acaba :D:D:D
Maşallah araçlara.
noooluyo len burda bi rs aldıracaksınız hepinize goo yapıcam sonun haa akıllı olun len :D