Ben mutluyum ilk defa bı arabayla bu kadar uğraştım gerçi binmeye fırsatım olmuyor ama 200sx ayrı bı araba
Printable View
Ben mutluyum ilk defa bı arabayla bu kadar uğraştım gerçi binmeye fırsatım olmuyor ama 200sx ayrı bı araba
güzel düşünülmüş, tebrikler
süper olmuş ciddiyet hiç bozulmamş :D:D hepimiz pişmanız:D
erennnn :)) kardeşim öldüm gülmekten boddye devam edelim biz bırak 200 sx olayını :)) izle dedin ewe geldim kopuyorum zaten yorgunum :)
Son pişmanlık fayda etmez :D Arabayı satışa çıkararak bende aranızdayım artık :D Yalnız 3. 4. viteslerde giderken bile turboyu doldurur doldurmaz verdiği yanı toparlamak için sarfedilen çabanın keyfi başka bir araçta yok.
200sx ayrı bi dünya.
aga araçla idman yapıyorsun resmen body yaparken bile kasmıyor bu aracın basındayken bir başka yoruyor adamı :)
Çok iyiymiş yaa :D
çok iyi video gerçekten :)
gaziantep'e satılan kırmızı hakkında bilginiz var mı bu arada 2 haftadır geziniyor siteden biri mi sattı acaba :)
modifiye pismanlik bence yoksa oem bindiginde sikinti yok:cool:
modifiyeli olupda oem binmekte piişmanlık değil osman abi :D
emeğinize sağlık çok güzel olmuş..
gülmekten yarıldım desem abartmış mı olucam acaba?
eğlenceli video olmuş..
8 sene önce yakalanmışsa artık ifla olmaz :D başarılı tebrikler ;)
bravo çok güzel
benımde 7 sene oldu bende öle heryerde drag yapıorum ama bende kıyamıorum.
Hahahah super ya video Bizimde kesin boyle bir video cekmemiz lazim hahaha
offfff 200 sx satmak pişmanlıktır satmayın beyler :) Maddi durumunuz elveriyosa dursun bi köşede :D Arabayı yeni bitirdim ben keyfinide yeni yeni çıkarıyorum.Hız desen düzlükte sıkıyosun.Her köşede yanı veriyosun :D Hele bi de 1-2 arası kontro verdinmi yok böyle keyif.Yüzümde pis bi sırıtma ifadesi hala geçmedi :D