Ben mutluyum ilk defa bı arabayla bu kadar uğraştım gerçi binmeye fırsatım olmuyor ama 200sx ayrı bı araba
Ben mutluyum ilk defa bı arabayla bu kadar uğraştım gerçi binmeye fırsatım olmuyor ama 200sx ayrı bı araba
süper olmuş ciddiyet hiç bozulmamşhepimiz pişmanız
![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
erennnn) kardeşim öldüm gülmekten boddye devam edelim biz bırak 200 sx olayını
) izle dedin ewe geldim kopuyorum zaten yorgunum
![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Son pişmanlık fayda etmezArabayı satışa çıkararak bende aranızdayım artık
Yalnız 3. 4. viteslerde giderken bile turboyu doldurur doldurmaz verdiği yanı toparlamak için sarfedilen çabanın keyfi başka bir araçta yok.
200sx ayrı bi dünya.
aga araçla idman yapıyorsun resmen body yaparken bile kasmıyor bu aracın basındayken bir başka yoruyor adamı![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
çok iyi video gerçekten
gaziantep'e satılan kırmızı hakkında bilginiz var mı bu arada 2 haftadır geziniyor siteden biri mi sattı acaba![]()
modifiyeli olupda oem binmekte piişmanlık değil osman abi![]()
offfff 200 sx satmak pişmanlıktır satmayın beylerMaddi durumunuz elveriyosa dursun bi köşede
Arabayı yeni bitirdim ben keyfinide yeni yeni çıkarıyorum.Hız desen düzlükte sıkıyosun.Her köşede yanı veriyosun
Hele bi de 1-2 arası kontro verdinmi yok böyle keyif.Yüzümde pis bi sırıtma ifadesi hala geçmedi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)