hahaholm gecsemde kıstas alabilirsin ben bütün işimi beyinsiz gördüm hahah siz lüleburgazlılar nasıl diyorsunuz heh barzo power
hahah
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
kaan abiyi geçen k-pro'lu göremedim ben daha..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Okan tamam pes amk yoruldum lan yazmaktanNeyse yeterince deşarj oldum
Seninle hernekadar tatlı sert atışsam da yine de o RS' i milleti şaşırtacak kadar yürüttüğün için de herzaman takdir ederim kardeşim
Seviyeyi de hiçbir zaman düşürmediğin için ayrıca da teşekkür ederim sana![]()
kaan abi söktü arabayı suan zaten ama dener mi yine bilmiyorum. konusursunuz zaten![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
O onca insan dediklerinin arasından bende varım fazla takılmam forum felan neyse ne kim geçtiyse geçti umrumdada değil ha arabadanda anlamam ama ben sanmıyorumki hiç bir insan kaputu açıp motorun arkasına bakıp bu araçta yazılım var diyebilicek bi bilgiye sahip yada sanmıyorumki egzoza elini tutup koklayıp egzantrik var diyebilir hepsini geçtim madem okadar çok bilgilisin hadi olabilir diyelim trafikte niye bana sunuyosun quicksilverı GTI sanıpta? okdar bilgin varsa arabamın yanında yazan kocaman quicksilver yazısınıdamı görmüyosun ki okdar bilgili olduğuna göre o yazı olmasada anlaman lazım gtı olmadığını neyse ...
Bora abi s2k' larda her parçalın + olarak araca dönmediğini daha önce öğrenmiştim ve sende bu konuya değindiğinde sormak istedim. Abicim headers' ın yanına ne yapmamız lazımki tam Performance alalım headers' dan çünkü herzaman tek bişey getirisi olmadığını yazdın hatta geriye bile düşürdüğünü söyledin. Teşekkürler abim![]()
Headerstan headersa fark oluyor kardesim. Genelde headersin hafif olani ve s2000 ustlerde yuruyen bi araba oldugu icin 4-2-1 degil de 4-1 headers tercih ediyorlar yurtdisinda. Ama Dc headersin geriye goturdugunu s2000 kullanip da bilmeyen yok gibi. Bir de s2000 beyni zenginde yurumeyi seven bi beyinmis ben de yeni yeni ogreniyorum okudukca ve arastirdikca. Headers filtre egzoz uclusu sonrasi arabaya vafc ile afr sine mudahele etmek gerekiyor. Yoksa uzunda araba cok geriye dusebiliyor. Daha gecen gun vafc ayarina ciktigimizda 2 s2000 arasinda ayarsiz olaninin nasil 3 boy geri gittigini gozlerimizle gorduk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)