User Tag List

Sayfa 15/15 İlkİlk ... 5131415
281 sonuçtan 267 ile 281 arası

Konu: Clio RS -RS 319- vs Honda CRX

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet vtc 40 ın aslında eksikleri varmış dynosu filan iyidi arabanın yiğidi öldür hakkını yeme aynen o konuda haklısın ama ss kabus diyorum hahah ama okan bora abi o akşam konulu piliç cvirme yaptı bize ben ordaydım burdan savunuyonya biraz bana değişik geliyo artık sen anlatıyon ya insan bi an yanılıyo ölemiydi lan diyorum hahahaha
    Kaan adam bize inanmadı sen şahit oldun. Sana da inanmadı video koyduk. Videoları da yalanladı daha ben ne yapayım amk Adamın RS güzel ama s2000 e nefesi yetmezzz... Bunu sağır sultan duydu gördü anladı ama bizim burgazlı hala kendini film setinde zannediyor

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan olm hadi iyisiniz bu şimdi tayyarlarında piyasasını arttırır.
    hahahahah valla öle ALLAH razı olsun ondan typer fiyatları s2000 leri gecer saka bir yana clio fiyatını artırdığı doğrudur noktaya virgüle sıktı adam kim denemek isterse taa izmire boluya gitti..o bakımdan bir şey diyemeyiz...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsTeam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora abi filtre egzos lu SS clio rs ten teke tek olduğumuzda 3 boy yediğini kendisi itiraf etti zaten üstüne bişi sölemeye gerek varmı

senin yanımda olduğun denemelerde zaten geçildik belli bir hıza kadar yanındaydık sadece ondada aracın ısınması ve araca senin binmen büyük etkendi okadar
    Vtec altı ben clio sportlara bile geçiliyorum Okanım Ama Vtec üstü seni bile s2000' e aşık ediyorum Yanımda 100 kiloluk adam olmasına rağmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VTC ile denemek için k-prolu typer aranıyor varsa haftasonu yanındayım
    kanka benimki var kprosuz ama üflenmiş biliyosun bendede seninki gibi nos arıyolar ama basmadığıma inandırdım sdandart su anda ama iyi yürüyen typerlarımız var gel deneriz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah olm gecsemde kıstas alabilirsin ben bütün işimi beyinsiz gördüm hahah siz lüleburgazlılar nasıl diyorsunuz heh barzo power hahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan abiyi geçen k-pro'lu göremedim ben daha..
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sportada 200 e kadar geçiliosan senin s2000 de bi sıkıntı var demek VAFC ters etki yapmış headersta bi 20 boy geri götürmüş olsa evet olabilir gerçekten

s2000 i severim ama sayende soğumak üzereyim
    Okan tamam pes amk yoruldum lan yazmaktan Neyse yeterince deşarj oldum Seninle hernekadar tatlı sert atışsam da yine de o RS' i milleti şaşırtacak kadar yürüttüğün için de herzaman takdir ederim kardeşim

Seviyeyi de hiçbir zaman düşürmediğin için ayrıca da teşekkür ederim sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan abi söktü arabayı suan zaten ama dener mi yine bilmiyorum. konusursunuz zaten
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne demek abi her zaman abim benimmm ne zaman dönüyoruz clio rs e 182 lere el atak bu sefer sarmıo honda falan filan
    Geçen aklımdan geçti gideyim bikaç aylığına sırf zevk için CVK RS' i alayım diye ama sonradan vazgeçtim

ylmz38
    Misafir
    Alıntı pusatbeyturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbi komidi. gerek yok bu tür durumlara sonuç olarak denedigimizde onca insan vardı ve sonucu gördü.. ve bu iş klasman meselesi değil ciğer meselesidir... bak mesela sen bizim geçtiğimizi söyleyemiyorsun biz soranlara Erhan denediginde clio rs, aldı abim denediğinde crx aldi diyebiliyoruz bu bir vizyon meselesi.. uzatmaya gerek yok yaz gelsin tekrar deneriz vay sunu geç vay bunu geç demek gibi bi şaçmalık olamz güven sorunu oldugunu düşünürler sonra
    O onca insan dediklerinin arasından bende varım fazla takılmam forum felan neyse ne kim geçtiyse geçti umrumdada değil ha arabadanda anlamam ama ben sanmıyorumki hiç bir insan kaputu açıp motorun arkasına bakıp bu araçta yazılım var diyebilicek bi bilgiye sahip yada sanmıyorumki egzoza elini tutup koklayıp egzantrik var diyebilir hepsini geçtim madem okadar çok bilgilisin hadi olabilir diyelim trafikte niye bana sunuyosun quicksilverı GTI sanıpta? okdar bilgin varsa arabamın yanında yazan kocaman quicksilver yazısınıdamı görmüyosun ki okdar bilgili olduğuna göre o yazı olmasada anlaman lazım gtı olmadığını neyse ...

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelelim madara olacağın konuya. Kalkmışsın Headers typeR' da ne kadar farkeder bilemeyecek kadar cahilsin demişsin. K20' de headers tipine göre çook farkettirir doğru. Ama konumuz TypeR değil ki a benim şaşkaloz kardeşim Konumuz s2000. F20C ' de headers max 2 boy farkettirir o da uzunda. O da her headers' ta değil. s2000' e DC headers takarsın araban 3 boy geriye gider. Berk takarsın 1 bilemedin max o da uzunda 2 boy etki edebilir. Bak edebilir diyorum çünkü o da henüz net kanıtlanmamıştır. Hala tartışılır. J's veya PLM takarsan hafifliğinden dolayı avantajın olur. Bunu dünya alem biliyorken senin bilmiyor olman komik ama işin daha da vahim yanı sanki biliyormuşsun gibi de millete caka satman ve sattığın cakanın işte böyle içinde patlaması
    Bora abi s2k' larda her parçalın + olarak araca dönmediğini daha önce öğrenmiştim ve sende bu konuya değindiğinde sormak istedim. Abicim headers' ın yanına ne yapmamız lazımki tam Performance alalım headers' dan çünkü herzaman tek bişey getirisi olmadığını yazdın hatta geriye bile düşürdüğünü söyledin. Teşekkürler abim

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öff ne hortlatmışıınız be..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora abi s2k' larda her parçalın + olarak araca dönmediğini daha önce öğrenmiştim ve sende bu konuya değindiğinde sormak istedim. Abicim headers' ın yanına ne yapmamız lazımki tam Performance alalım headers' dan çünkü herzaman tek bişey getirisi olmadığını yazdın hatta geriye bile düşürdüğünü söyledin. Teşekkürler abim
    Headerstan headersa fark oluyor kardesim. Genelde headersin hafif olani ve s2000 ustlerde yuruyen bi araba oldugu icin 4-2-1 degil de 4-1 headers tercih ediyorlar yurtdisinda. Ama Dc headersin geriye goturdugunu s2000 kullanip da bilmeyen yok gibi. Bir de s2000 beyni zenginde yurumeyi seven bi beyinmis ben de yeni yeni ogreniyorum okudukca ve arastirdikca. Headers filtre egzoz uclusu sonrasi arabaya vafc ile afr sine mudahele etmek gerekiyor. Yoksa uzunda araba cok geriye dusebiliyor. Daha gecen gun vafc ayarina ciktigimizda 2 s2000 arasinda ayarsiz olaninin nasil 3 boy geri gittigini gozlerimizle gorduk.

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Headerstan headersa fark oluyor kardesim. Genelde headersin hafif olani ve s2000 ustlerde yuruyen bi araba oldugu icin 4-2-1 degil de 4-1 headers tercih ediyorlar yurtdisinda. Ama Dc headersin geriye goturdugunu s2000 kullanip da bilmeyen yok gibi. Bir de s2000 beyni zenginde yurumeyi seven bi beyinmis ben de yeni yeni ogreniyorum okudukca ve arastirdikca. Headers filtre egzoz uclusu sonrasi arabaya vafc ile afr sine mudahele etmek gerekiyor. Yoksa uzunda araba cok geriye dusebiliyor. Daha gecen gun vafc ayarina ciktigimizda 2 s2000 arasinda ayarsiz olaninin nasil 3 boy geri gittigini gozlerimizle gorduk.
    Anladım abicim çok teşekkürler bilgilendirdiğin için İleride birtane s2k' mız olunca bilgisiz olmayalım

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ylmz38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O onca insan dediklerinin arasından bende varım fazla takılmam forum felan neyse ne kim geçtiyse geçti umrumdada değil ha arabadanda anlamam ama ben sanmıyorumki hiç bir insan kaputu açıp motorun arkasına bakıp bu araçta yazılım var diyebilicek bi bilgiye sahip yada sanmıyorumki egzoza elini tutup koklayıp egzantrik var diyebilir hepsini geçtim madem okadar çok bilgilisin hadi olabilir diyelim trafikte niye bana sunuyosun quicksilverı GTI sanıpta? okdar bilgin varsa arabamın yanında yazan kocaman quicksilver yazısınıdamı görmüyosun ki okdar bilgili olduğuna göre o yazı olmasada anlaman lazım gtı olmadığını neyse ...
    sataşmışlar galiba arkadaşa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)