Kardeşim herşeye rağmen çok hızlısın .![]()
benim eski leondan bu da 1.6 16v e başka bir örnek olsun.Hızlanma aralığı bayağı saçma oldu seyir halinde olduğumuzdan 30-115Yazılım,son susturucu,Filtre.Parkorman-maslak arası
toyota corolla- emekli spec
toyota swap- YouTube
pörtlek gözden bahsediyoruz yalnız, cep roketidir kendileri. tabi kesicide kalınması hariç
lev's ex-e11 eu 3. gear running - YouTube
Eski 1.6 16v'cılardan kim kaldı. Bi kurtbil, bi ben hehe.
Hey maşallah.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Guzel fikir olmus , bende Vtec II nin bi video sunu koyayım![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
evet arac 2002 model 1.4 terra 97hp modeli
sadece simota filtre var. peder bey kullaniyor. o yuzden emekli spec
birkac video daha ekleyeyim bir kiyaslama yapabiliriz ayni segmentteki araclarla belki ??
aracta 2 kisi var, surucu 90kg, videoyu ceken 98kg
2002 corolla 1.4 terra 97hp 0-100 - YouTube
0-100 2 persons.MPG - YouTube
60- 140.MPG - YouTube
Sığır spec harbiden, olanla eğlenmekten başka çare de yok ama,çok sagol
Ben de çok beğeniyorum, genel de kısarım biraz ışıklarını uzun yolda ama ş.içi böyle kullanıyorum.
Akl motor degil araç, bcb. Gazlarken 30-40-50 alışkınız biz
Yok manuel araç,1.6 16v, bcb
Zaten gitmeyen araç da bir de yavaş vites atarsak kuş serisi oyuncagı oluruz
Allah razı olsun ,cümlemize
Zaten ağır ve hantallıgına bunlarda eklenince, böyle oluyor işte , hoş normalde de yürüyor denemez , teşekkürler
Ah oralardan gelip tokatlayıp gidecektin fındık kadar turbonla, ben de çok heveslenmiştim kardeşim , veren zaten boşvermiş elden bir şey gelmiyor levo, japoncu günlerimi özlüyorum
Kalibrasyon durumuna göre olur yada olmayabilir, Şuan benzinde basıyorum zaten,
Hızlı atıyorum ama video da öyle çıkmıştır muhtemelen normal de öyle ekstrem bir ses yok, herşey kontrol altında yani.
Öyle mi dersin,ben 200-250 yükleyip vti kovalarım ozaman ha ?
Çok sağol
Herşeye rağmen hala en güzeli de sende kardeşim
maşallah eski araçmış gerçi ama, bana göre ciddi hızlıymışsın hocam , izlemiştim videolarını youtube da
Bu şartlarda bile acceleration çektigime göre, listeye ben de girmeyi hakediyorumdur umarım
Daha iyi yürüyeceginden eminim,koyun tabiki![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yanlış yada eksik bilmiyorsam (üstadlar düzeltsinler) yol bilgisayarının çalışma prensibielektriksel. Yani enjektörlerin açık kalma süresi, gaz kelebeğinin ne kadar açılıp kanadığıyla ilgileniyor. Kalkışlarda çok uçuk rakamlar (video da da 1.viteste görülebilir) 77/100km gibi. Yani hep bu şekilde gidecek olsak 100 km'de 65 litre yakacakmış gibi.Bu aracın ihtiyaç duydugu itici güç ile alakalı 1. vitesde dip gazda 77.litre görüyorum diye hep 1.vites dip gaz gitsem ortalamam 77.litre olmaz tabiki.Ama iş elektriksel oldugundan bu tip veriler oluşuyor..
Lpg nin kendi enjektörleri var ve bunları kullanıyor, o yüzden yol bilgisayarı sadece gaz kelebeğinin konumunu görüyor. Ama tecrübelerime göre, yol bilgisayarındaki ortalamam atıyorum 6 lt/ 100 km ise , gerçekte tükettigim lpg miktarı 1-1.5 litre civarında daha fazla oluyor, Asli değer 7.5 lt civarı gibi oluyor.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)