ne bılııım olummm ole gezınırkenn gozume takıldı okumııcaktımda bı bakıım dedım..... yanı ole bı yazı kı snakı tce yı cok bılen ısın pırı yorum yapmıs herseyı gecın bır yana bu araba dıger cok gerı dustugumuz corludakı vıdeolardada yanık conta ve atık blok ıle gazlamıstır. ertekının baskı balata bıtık ama bızm conta yanık blok atık cıktı yoksa sadece conta yakmısken bu araba astra 1.4 turbo ılede kafaburun gıtmıstır ole tsi jetta yada golfu hıc solemedımm zatenno yuzden aramızdakı corludakı farkın sebebı ortaya cıkmıstır su anda motor sıfır sandık motor rodajına kadr ertekın satmassa bı sıkarız saglamına top speed o zman net olur hayır bak bırısı ne demıs abı bence megane bıraz gerıde kalmıs daha ıyı gıtmelıydı sankı dıye gayet ıı yorum yazmıs sımdı o arkadasa ne denebılır hıc bsıı bırde al burdan yak patlarım tabı
Onur ceza yedim yarın tespit e gidicem egsozu yarın öğlen standart a çeviriyorum.Eğer müsait olursan egsoz um standart şekilde senle denemek istiyorum butarafa gelirsen.Ben ***** sebeplerden gelemiyorum.154 lira kitledilertop speed yaparız 2. vitesten 5 in sonuna kadar.
gelırım gelırım senle burgazda denerken conta yanıkmıs ertekın corluda ıkende blok atıkmıs onuda nereden bole soyleyebılıyorumm ılk once aracta ılk calıstırmada sorun yoktu bıraz fazla yııodu ama 202 de tıkanıyordu soralardan baya benzı yemeye basladı kı oda cıg atıyormus bırde ılk calsıtırmalarda 4 sılındrı sıkıntılı calısyordu falan o arada blogu attırmıs son zmanlarda anasını nıkahı gıbı benzın yııodu bende dııodum ne alaka ben bu araba ıle 74 ıle gıderken 60km 2 88 ıle gıderken 3.5 yaktım nerdeyse ıkı katıydıı bıldıgım kadar rodajı 1000km falan ama 500 km lerde ben gelıcemm gazlamaya senle ben arabamı gıdıo serı sanıyordum gecen bındımm test ıcın alakası yokk yılan gıbı bende servıs cıkısını beklıyorum pazartesı salı elımde olur cıkarmadım servıstenevrakları duzenlenen kadr..
Palio iyimiş.
araba hazır ertekinn motorda rodajını doldurdu yakın zmanda gelebılırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)