User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Palio Sporting Rolling

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsTeam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    durdu durdu patladı adam
    ahahahaah

olm onur ne adamsın yaaaaa

ss 509
    Misafir
    ne bılııım olummm ole gezınırkenn gozume takıldı okumııcaktımda bı bakıım dedım..... yanı ole bı yazı kı snakı tce yı cok bılen ısın pırı yorum yapmıs herseyı gecın bır yana bu araba dıger cok gerı dustugumuz corludakı vıdeolardada yanık conta ve atık blok ıle gazlamıstır. ertekının baskı balata bıtık ama bızm conta yanık blok atık cıktı yoksa sadece conta yakmısken bu araba astra 1.4 turbo ılede kafaburun gıtmıstır ole tsi jetta yada golfu hıc solemedımm zatenn o yuzden aramızdakı corludakı farkın sebebı ortaya cıkmıstır su anda motor sıfır sandık motor rodajına kadr ertekın satmassa bı sıkarız saglamına top speed o zman net olur hayır bak bırısı ne demıs abı bence megane bıraz gerıde kalmıs daha ıyı gıtmelıydı sankı dıye gayet ıı yorum yazmıs sımdı o arkadasa ne denebılır hıc bsıı bırde al burdan yak patlarım tabı

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur ceza yedim yarın tespit e gidicem egsozu yarın öğlen standart a çeviriyorum.Eğer müsait olursan egsoz um standart şekilde senle denemek istiyorum butarafa gelirsen.Ben ***** sebeplerden gelemiyorum.154 lira kitlediler top speed yaparız 2. vitesten 5 in sonuna kadar.

ss 509
    Misafir
    gelırım gelırım senle burgazda denerken conta yanıkmıs ertekın corluda ıkende blok atıkmıs onuda nereden bole soyleyebılıyorumm ılk once aracta ılk calıstırmada sorun yoktu bıraz fazla yııodu ama 202 de tıkanıyordu soralardan baya benzı yemeye basladı kı oda cıg atıyormus bırde ılk calsıtırmalarda 4 sılındrı sıkıntılı calısyordu falan o arada blogu attırmıs son zmanlarda anasını nıkahı gıbı benzın yııodu bende dııodum ne alaka ben bu araba ıle 74 ıle gıderken 60km 2 88 ıle gıderken 3.5 yaktım nerdeyse ıkı katıydıı bıldıgım kadar rodajı 1000km falan ama 500 km lerde ben gelıcemm gazlamaya senle ben arabamı gıdıo serı sanıyordum gecen bındımm test ıcın alakası yokk yılan gıbı bende servıs cıkısını beklıyorum pazartesı salı elımde olur cıkarmadım servıstenevrakları duzenlenen kadr..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Palio iyimiş.

ss 509
    Misafir
    araba hazır ertekinn motorda rodajını doldurdu yakın zmanda gelebılırım

yasko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalıgı yıkmışsın yine ertekin abi =)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)