Kuzen maşallah çok güzel değerler. :nazarlık:
Kuzen maşallah çok güzel değerler. :nazarlık:
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Utku sadede gel sadede vtec konusunda hit yaptın arabaya kaç para istiyorsun onu söle olm![]()
Maşallah
![]()
1.6tdi.
Ecutech.
Çocuğum boşuna yazılımını yaptır demiyoduk sana ahanda budur. Eferim maşallah.
IN BOOST WE TRUST
maşallah güzel güç tekerde vag grubunda remaps iyi tercih olmuş kazasız belasız...
bu arada k03s in k03 den farkı ne tam olarak ?
Görünürde K03 ile K03-S arasında yan yana koyunca "Bunu takmak için mi söktük" diyeceğimiz kadar az fark vardı.. Çap olarak emme tarafı yanılmıyorsam 2 mm daha büyüktü.. Ama pal tasarımları bayağı farklı..
Bu turboya geçmek nerden esti derseniz, İngilizlerde çok popüler bi turbo upgrade bu. Deneyelim dedik, bence çok da güzel oldu.. Türkiye'de pek örneğini de görmedim..
En başta sadece turboyu ve ona uygun silikon turbo emiş borusunu takmıştım.. Çok ısındığını fark ettik ve frount mount intercooler yaptık, sonra debriyaj yetişmedi, debriyajı hallettik bu sefer k03 yazılımı yetişmedi..
Sadece turbo değişilen bi turbo upgrade gibi başlamıştık yola.. Ama bir de baktık ki herşeyi değiştirmişiz. Şu an bi turbo bi enjektör alınca K04 'de takabiliyorum
Herşeyi yavaş yavaş, uzun soluklu aldık.. Zaten çok da bişey yok görüldüğü üzere.. Ama (bir arkadaş sormuş) 1220 kg bir araçta standart turbo ile ulaşılabilen 190-200 hp lerden, 230-240 hp lere çıkmak çok farkedilir oldu. Hem günlük kullanım için, alt devirlerde (uzun yol vs.) hem de üst devirler için gayet keyifli ve tatminkar olduğunu düşünüyorum. Her beygiri sindire sindire artırınca da standart hali ile şuanki hali arasındaki farkı görmek daha net oldu.
Yazılım olarak da, aracın eski olması haliyle beynin ve teknolojinin de eski olması anlamına geliyor. Her ne kadar çözülmüş bir araba olarak gözükse de custom map işinin hala çok kolay olmadığını gördük.
Daha önce de kullandığım yazılımı sağlayan Bülent Rayman-TorqueTuning yine kurtarıcımız oldu.
Remaps.de ile yaptığımız birkaç yazışma sonunda optimum ayarı yakaladık. Tekrardan teşekkürler.
Şafak eline sağlık, video bayağı afilli olmuş
Video dışında da parça tedariğinde epey emeğin geçti. Sana da bir yemek ısmarlayacaz gibi
Güzel dilekleriniz için herkese tek tek teşekkürler.
Daha önce söylemiştim, yineleyeyim, çok hızlı, çok kaliteli veya çok özel bir arabaya binmiyorum. Ama istediğim arabaya istediğim şekilde biniyorum. Allah herkese gönlüne göre versin![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
şu kısmı çözemedim ,bi turbo bi enjektör alınca nasıl k04 e takabiliyon ? motordan 260 bg civarı bi güç çıkışı var o zaman tahmini
Aynı dynoda 200 202 whp aldığımda Enes'in gerisindeydim. Senle gidecek kadar olduğunu zannetmiyorumAma geçilmeye gelirim bir akşam, teşekkürler
Bir önceki mesajımda da yazdım, 1220 kg
Hocam teşekkür ediyorum, KW iyi yapamamış, biz az daha pıstırıcaz onları
Hahaha albümü çıkmadan önce ortalığı karıştıran sanatçılar gibi hissettim![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)