6.5 sn ve iyi bir 1000 likmi o konuda biraz yanılıyosunuz bence..
Printable View
Birde farkındaysanız Mehmet derki? "ilk videoda 305km iken geçiyordum, 2. videoda 275 iken" Yanıldığınız nokta ise bu hızla giden Porsche o sırada yani motorun yanından siktir olup gittiği için, motor o sırada baya daha az bir hızla gitmekte.
topspeed videosunu bulamadım porsche'un link var mı ?
izledikçe keyifleniyorum ya. biz 60 da basarken bile vitese direksiyona sarılıyoruz :D maşallah
:icon_tup: maşallah subhanallah çok iyi
işte safkan fabrika çıkışı spor otomobiller böyle.rahat oluyor 300 km hızda bile huzur ve güven veriyor.sonradan modifiye edilen 500-600 hp olan araçlarda bu rahatlık ve güven olmuyor malesef.buda müh. çalışmanın herşeyi hesaplayıp uygulamaya koymanın bir farkı oluyor.
yeni kasa 1000 RR lar gayet iyi giden motorlar ama pilotajına göre muhakkak değişkenlik gösterir. camera 1000rr olsaymıs daha ıyı olucakmıs, en azından motorun hızlanmasını gorurduk.
maşallah...
Benim eski setup imda stock motor iken yeni kasa 1000 rr gecmisligim yakin gitmisligim olan videolarim mevcut netten izleyebilirsiniz
100 - 200 um 6.3 tu ozaman ama 150 - 250 de hersey olup bitiyor
O yuzden deneme gayet normal
305le gitmesine rağmen çok rahat kullanıyor helal olsun valla porsche farkı olsa gerek :D
maşşallah sonlara doğru porshce iyi geliyor kazasız belasız:icon_tup:
vay vay vayyyyyy....yine ışınlanmış biri.....mehmet sen hepimizden çabuk yaşlancaksın...300 le hayatmı yaşanır.....maşallah :)
helal olsun maşşallah
aracın gücü mükemmel ama bunun dışında o suratlerde aracı suren arkadaşın rahatlığına hayran kaldım :)
o değil de bu nasıl bı rahatlıktır oyle...bı an kol dayamadan viski cıkartacaksınız dıye korktum:)
DBN varsa 100-200 listesine eklense iyi olur.
Maşallah
600 RR kullanan birisi olarak 1000 RR biliyorum, Aracın hızlanması gercekten muthiş.
Özdin abi harbidende bu Baser araç kullanırkende konuşurkende hep 300'ün üzeri gibi yaşıyor.
İmrenmemek elde değil, kocama Maşallah kazasız belasız kem gözlerden kotusun inşallah. :)
Maşallahhh