Birde farkındaysanız Mehmet derki? "ilk videoda 305km iken geçiyordum, 2. videoda 275 iken" Yanıldığınız nokta ise bu hızla giden Porsche o sırada yani motorun yanından siktir olup gittiği için, motor o sırada baya daha az bir hızla gitmekte.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
topspeed videosunu bulamadım porsche'un link var mı ?
izledikçe keyifleniyorum ya. biz 60 da basarken bile vitese direksiyona sarılıyoruzmaşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
maşallah subhanallah çok iyi
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yeni kasa 1000 RR lar gayet iyi giden motorlar ama pilotajına göre muhakkak değişkenlik gösterir. camera 1000rr olsaymıs daha ıyı olucakmıs, en azından motorun hızlanmasını gorurduk.
maşallah...
Benim eski setup imda stock motor iken yeni kasa 1000 rr gecmisligim yakin gitmisligim olan videolarim mevcut netten izleyebilirsiniz
100 - 200 um 6.3 tu ozaman ama 150 - 250 de hersey olup bitiyor
O yuzden deneme gayet normal
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşşallah sonlara doğru porshce iyi geliyor kazasız belasız![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
vay vay vayyyyyy....yine ışınlanmış biri.....mehmet sen hepimizden çabuk yaşlancaksın...300 le hayatmı yaşanır.....maşallah![]()
o değil de bu nasıl bı rahatlıktır oyle...bı an kol dayamadan viski cıkartacaksınız dıye korktum![]()
600 RR kullanan birisi olarak 1000 RR biliyorum, Aracın hızlanması gercekten muthiş.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Özdin abi harbidende bu Baser araç kullanırkende konuşurkende hep 300'ün üzeri gibi yaşıyor.
İmrenmemek elde değil, kocama Maşallah kazasız belasız kem gözlerden kotusun inşallah.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)