yan53 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar sok dakika haberi veriyorum kilit siparişimi verdim sıkıntı çıkmaz ise cuma taktırıyorum ..haftasonu kilitlyiz artık hayırlı olsun abi kırmadan bol yanlamalı kullanmanız dileğiyle
eyw........
http://i33.tinypic.com/353b75w.jpg CRM Performance
Arkalari dusuremiyoruz cildirmak uzereyim
ardacar Nickli Üyeden Alıntı Arkalari dusuremiyoruz cildirmak uzereyim ozmn gelıosun
yan53 Nickli Üyeden Alıntı ozmn gelıosun Eger beceremezlerse, onleri eski haline getirip gelirim.
ardacar Nickli Üyeden Alıntı Eger beceremezlerse, onleri eski haline getirip gelirim. beklerım tek kılıtlı ben olmım arazıde
yan53 Nickli Üyeden Alıntı beklerım tek kılıtlı ben olmım arazıde Aman kilit falan deme bak millet neler yapiyor 3 gundur demediklerini birakmadilar
Kafadan basık L200 fotosu L200 aslını ınkar edemedi ve alçalmayı kabullenemedi
noldu şimdi sadece kafamı basık yoksa hepsi iptalmi?
Bu gecelik kafa basik sabah eski hale donecegiz
ozmn pazar kilitliyiz hahhahah
yan53 Nickli Üyeden Alıntı ozmn pazar kilitliyiz hahhahah R yok yine devam
valla cok zevklı olcak ama ben 4 e kadar ancak durucam malısefff...cumartesı olsa on numara olcaktı
yan53 Nickli Üyeden Alıntı valla cok zevklı olcak ama ben 4 e kadar ancak durucam malısefff...cumartesı olsa on numara olcaktı gene erken gıderız daha ıyı olur 4 hem hava cokmeden, Fatıh gelıcekmı?
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş 190E M104 3.2 24v engine upgrade.. Dr.Ecu Tayfun Gün (Tago)
ya benim için pazarı beklemenize gerek yok ben bir sonraki buluşmaya gelirim siz bu seferlik tek kilit takılın
ardacar Nickli Üyeden Alıntı ya benim için pazarı beklemenize gerek yok ben bir sonraki buluşmaya gelirim siz bu seferlik tek kilit takılın sen gelmezsen bende gelmem pazar olsun farketmez erken cıkarız..
cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı gene erken gıderız daha ıyı olur 4 hem hava cokmeden, Fatıh gelıcekmı? solerım ama sanmam ..
L200 ler arda abiye gelsin ceşit çeşit
yan53 Nickli Üyeden Alıntı sen gelmezsen bende gelmem pazar olsun farketmez erken cıkarız.. nasıl dersen rizeli ya kalabalık olsun daha iyi olur ayrıca benim alçatma işlemi başarısız oldu madem off road a yönelik birşeyler yapmam lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları