cok keyıflıydı ızlemsı gecen yıl boluda karlar ıcınde yapmıstık harıkaydı
cok keyıflıydı ızlemsı gecen yıl boluda karlar ıcınde yapmıstık harıkaydı
dün yagmur yagması bızı bıraz gaza getırdı..arkadasımızın jimmysini aldık full yapılı cıktık riva pistine oynamaya ..
videoda jimmy'i tatar ramazan abi kullanıyorhahahah
vitara'yıda ben kullanıyorum..
video 1080 p idi 485 MB oldugundan format değiştirip koydum kusura bakılmasın o yuzden kotu gozukuyor...ip 4s iyi güzelde cok kaliteli çekiyor be arkadaş malisef...![]()
jimmy akşam yıkamada yıkanmıştı tertemiz olmuştu![]()
Walla ben yarin tüfegimi de alir Riva' ya gider hafif offroad yapar hafif fisek yakar bol bol oksijen koklar dönerim![]()
Bugün kuzen ve sevdiğim bi abimle Riva' nın orman yollarına vurduk kendimiz. Maksadımız biraz tüfek atıp stres atmaktı. Riva' nın orman yolları yağmuru yiyince öyle bir çamur ve balçığa bulanmış ki resmen bata çıka gittikBazı yollar vardı tek başıma yemedi girmek
Dönüşte de Riva' nın girişinde bir rakı balık yapmışız o yorgunlukla ki deymeyin keyfimize
Bir sonraki organizasyonda yağmuru yakalayabilirsek Riva hem yakın hem bilindik yer hem çok güzel parkurları var hem de tüfek atabilecek çok güzel yerler varÖnümüzdeki haftaya havayı kollayıp güzel bir organizasyon daha planlayacağım.
Tüm TechTurkey Offroad severlerin bilgisine.
Abi bilmiyorum ilginize çekermi ama boluda haftaya mahalli yarış varİzlemeye gitmek isteyen olursa diye yazayım
He birde mitsubıshı davamda bugun gene haklı çıktım
Bugunki ankaradaki yarışların devamında kırmadan bozulmadan bitirebilen 2 araç varmış
biri pajero biri L200
kilit severlere duyurulur
![]()
L200 ler çok iyi hakkatten. Dışarıdan o kadar sağlam ve arazide iyiymiş gibi durmuyor ama gerçekten çok başarılı araçlar.
Offroad izlemek keyiflidir ama biz biraz daha çok kendimiz bu aktiviteyi yapalım maceramızı yaşayalım atraksiyonumuzu yapalım araçlarımızı biraz kirletelim. Ve de hepsinden güzeli yeni arkadaşlarla daha çok sosyal olalım ve ekibi büyütelim güçlendirelim.
O yüzden ben haftaya tekrar bir araya gelelim derim kendi aramızda eğlenelim. Bu arada şimdi poseidondan baktım bu hafta ciddi yağmurlu geçecek. Perşembe günü ciddi yağmur geliyor. Haftasonuna güzel bir organizasyon olabilir.
Bora abi aslında bir bölüm açılsa tech'e 4x4 sorgulamaları, gezıler, karşılaştırmalar ve bu tarz paylasımlar o bölüm altından yeralsa fena olmaz sanki![]()
haftasonu bi aksilik çıkmazsa eğer organizasyon yaparsanız bende jimmy'i tekrar alıp gelicem kısmetsearaç sahibi arkadaşım da katılabilir bize belki , ama o gelmezse arabasına çökücem gene
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)