maşallah gc de intercooler ne var headers up pipe varmı bunları çok merak ettim
maşallah gc de intercooler ne var headers up pipe varmı bunları çok merak ettim
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Yaw az durun kaan videolari ariyor izleriz farki![]()
Eren hatali davranmissin eksik video koyarak hatta vites kacirdiklarimi koyarak neyse gencsin daha canin saOlsun![]()
Yanima geldigin video vites kacirdigim video simdi kaan koyuyor ayirim yapmadanyine 2 direk fark olmus onemli deil erencim canin saolsun hic sinirlenmedim tebessum ettim sadece senin surdugun videOyuda uPload et istersen
Kaan dusuk kalite upload et bekletme milleti
yok ben edo abının araba kotu gıdıyor demıyorum ama gc8 çok iyi gidiyor daha çok geçilse bile....
gc8 in yüksek suratlerde durmasının sebebı sti tmic(scoopa hava alamıyıp duvara carpmıs gıbı olusu) headers up pipe üstleri çok fark ettirir hele beyinden sorna meth fln dusunemıyorum acayp zevklı olur arabası
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Abiler, emin olun, elimde düne ait 5 video var. 4 tanesini ekledim. 1 tanesinde yan yana giderken vites kaçırıp, yavaşlıyorsun. o video buraya hiç konmadı. onun harici kesip biçmeden ne varsa sonuna kadar koydum. buraya koydugum 4.video erken kapanmış olabilir ama yine emin ol ki o deneme o video kapanmasından 1 sn sonra bitti. otoban degildi zaten orası. buraya koydugum 2 videoda 250-260 vuruluyor, sen farkı açıyorsun. Su gercekki 220 (4.vitesin sonu) e kadar 2-3 boy fark oluyor, ondan sonrası eyvallah.
maşallah arçlara![]()
Dr.Ecu AntaLya
Bu video Erdem ayar yaptırmadan önce çekilmişti.Basıncı kıstı Erdem daha keyifli olsun diye kendide yazar zaten.Denemeden sonra çıkışta basıncı açtı öylesine basalım diye sanayi yolunda ordada bujiler hakkın rahmetine kavuştu zaten![]()
Zevkli denemeler olmuş araçlara maşallah,
Bu Gc8 ile DBS typer denemişti galiba dbs geçiyomuydu yoksa başka bir gc8 mi tam bilemiyorum araç sahibi arkadaş bilgilendirirse sevinirim ..gc8 bu videolara göre edo ya çok iyi tutunmuş helal diyorummm..Edo daki videoları bekleyelim son yorumlar için![]()
Bu arada subyi batu kullaniyor arac sahibi ile en az 1 direk fark ediyor arac sahibi ilede denedim Ordan biliorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)